Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Canım 8600 okudum alyakeren için. Rabbim duasını kabul etsin insallah

herkesin müsait olmadığı zamanlar oluyor canım hastalık v.s gönüllük esas tabii ama ne kadar kişinn duasını alırsak o kadar iyi olur inşaalah
cok haklisin evet katiliyorum ama bizim demek istedigimiz sey su ;okudum desin zamaninda.
sadece sorunca evet okudum diyip cikmak biraz dusundurucu.dualar eksik kalmiyordur insallah.
musait olmayanlar yazinca el atanlar oluyor.bugun ayten arkadas nsl dediyse su kadar okudum ustunu kumbaradan aldim.
aynisini diyebiliriz hepimiz.sende liste yoneten biri olarak ortami yapiyorsun .allah rz olsn senden yana sorun yok.

ALYAKAREN duası:Eşimle bana ve isteyen herkese Rabbim sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin. Ablama ve kız kardeşime, tüm bekarlara Allah korkusu ve vicdanı olan hayırlı eş ve evlatlar nasip etsin. Ablamın hayırlı bir yere atamasının olmasını diliyorum Rabbimden. Borçlarımızdan en kısa zamanda kurtarsın Rabbim bizi ve borçlu olan tüm kullarını. Dua okuyan ve okunmasına vesile olan tüm arkadaşlarımın gönlünden ne geçiyorsa Rabbim en kısa zamanda onlara ve bana yaşatsın...

Alyakaren ıcın aksam okudum.Allah ım en kısa zaman da gönlündekılerı versın ınsallah .

kızlar alyakarenın duasını bu aksama kadar tamamlayıp haber verecegım sıra bana gelmıs kendı duamı yazayım;

Allahım bana öyle calısma aşkı oyle çalısma şevki ver ki mayıs ayındaki kpss sınavıma cok cok calısayım cok yuksek puan alayım ve ilk atamada benım için cok hayırlı, hergun işime sevgiyle calısma azmıyle kosarak gıdecegım kadrolu bır iş nasıp eyle beni senden baska kımseye muhtac etme ve gecen sene anneme babama yaptıklarımdan oturu cok pısmanım yaptıklarım ıcın afeyle ve kimseyi anneme babama kotu gözle baktırma Allahım, Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…