Kimse listeden çıkamıyor sayı değişmiyor neyisada yerine kalemero alındığı için liste değişmedi ayrıca liste hiç aksamadı ki
@simurg arkadaşım 3 günde bir güncellendi Allah ın izniyle gidiyor eğer bir sorun varsa özelden mesaj atın konuşalım bu şekilde konuşmalar moral bozuyor eğer yerinize birini bulursanız ayrılabilirsiniz Bir şekilde Allah ın izniyle devam ediyor
Valla..kimi okusam sende haklısın diye gecıyor içimden..
Burda yazmalar moral bozuyor demıssın Sealand arkadasım ama bu şekılde ayrılmalar da moral bozuyor
Benım şahsi düşüncem ise özelden farklı konuları konusmak..yani böyle şeylerı burada belırtmek söylemek daha iyi..sonuc da toplu dua ediyoruz..Hep beraber başlıyoruz ve sırayla birimize okuyoruz..
Aslında galiba tek sorunumuz onu da bu dua yı da bunu da okumam lazım dıye düşünüp acele edip düşünmeden dalmak...
yani böyle diyorum çünkü ben öyle yaptım : ) İlk defa katıldım böyle toplu dua lara bu sitede .. normal de reel de de katılmıslıgım yoktu yani..Allah razı olsun hepinizden ki buradayım sizlerleyım...
Ama ilk gün ben açtım dua okumak ıcın hala da açım..gün yetmıyor keşke dıyorum zaman yetse bunu da okusam vs ..
topıklere girdikten sonra ne yaptım ben dedım daldım pat diye ama ya yetiştiremezsem ? Neyse Allah a şükür yetişiyor..ama kendımı tutmasaydım zorla ...şu an bir kaç topık de daha olacaktım ve yetıstıremıycektım doğal olarak...o zaman da dua ları hakkıyla okumayacak görev icabı gibi olacak otomatiğe bağlayacaktım...
off çok konustum özür dılerım hepınızden... : (
Aslında en güzeli liste tamamlansın herkese okunsun .Tekrar yenısıne gecınceye kadar da bir daha çıkma falan olmasa..
Çok mecbur kalınmadıkça tabi..insanız türlü türlü haller gelebilir başımıza Allah ım kötü şeylerı uzak tutsun..
Çıkanlar da eminim çıkmak istemıyorlardır.. üzülüyorum ben gerçekten..Çünkü başladık Allah ın izniyle...devam edelim..Rabbim gönlümüzdekılerı verecek inşallah..