hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam kızlar. nasılsınız? ben o kadar yorgunum ki tüm kemiklerim sızlıyor, yatsam yatılmıyor, otursam oturulmuyor:31:

rümüşüm sen ilaçlarını içmeye devam et. doktor günlük işleri yap demiş ama sen sakın yapma yat dinlen. bir daha kalkıp iş yaptığını duymayalım:20:bırak evi b..k götürsün balım. senden bebeğinden kıymetli mi.
tamam cancağızım seni dinliycem :71:

yarını zor bekliyorum valla :18: inşallah kızlar inşallah güzel haberler verebilirim size:16:

azcık gineden fazla ümilendim ben ya inşallah bebişten gelmiyordur kırmızıların

hayırdı ne greviymiş kiiiiii:26: biz de olsa çoktan si...nameyi verirlerdi ellerine:19:

simdi ogretmenler 37 saat calismalarini oldum olasi 20 sini okulda gerisini evde calisiyorlardi ,,devlet buna karsi cikinca butun saatleri okulda doldurun artik deyince bunlar costu anlicagin :1: bu yuzden ve inatlasma devam ediyor olanda cocuklara oldu ,,hadi benim kiz kucuk sinava girecek olanlar perisan :(((

simdi ogretmenler 37 saat calismalarini oldum olasi 20 sini okulda gerisini evde calisiyorlardi ,,devlet buna karsi cikinca butun saatleri okulda doldurun artik deyince bunlar costu anlicagin :1: bu yuzden ve inatlasma devam ediyor olanda cocuklara oldu ,,hadi benim kiz kucuk sinava girecek olanlar perisan :(((

37 saat calışma nasıl oluyor anamadım

kizlar ben kactim esim aradi cikmaliyim arabada bekliyor abimleri ziyarete gidicez,,
orkidem pek konusamadik,,seviyorum seni ,,askim:16:
:3::3::3::3:

he bendeniz kiki cok terbiyesizimdir ,,heleki kasinanlara karsi ,,hemen kasirim cemre gibilerini :57::57::57::57:
pozisyonda onemli tabi kiz bakma sen bu caddi ya iste boyleee:4::4::4::4::4:
pembeseker sen bunun sakin tavsiyelerini dinleme o isi bile becermiyor sakin,,yalap sap kenardan yapip kalkiyo pehh:63::63::63::63::63:
aşk olsun kikim ben sana terbiyesiz mi dedim:50: balım azcık ateşlisin güzel işteeee:17: heee bilmiyom yapmayı anlat da öğreniyim:17: tavsiyelerin belki işe yarar:1:
kizlar ben kactim esim aradi cikmaliyim arabada bekliyor abimleri ziyarete gidicez,,
orkidem pek konusamadik,,seviyorum seni ,,askim:16:
:3::3::3::3:
sen az git gel bakcam senin ifadene:22::22::22:

aşk olsun kikim ben sana terbiyesiz mi dedim:50: balım azcık ateşlisin güzel işteeee:17: heee bilmiyom yapmayı anlat da öğreniyim:17: tavsiyelerin belki işe yarar:1:

sen az git gel bakcam senin ifadene:22::22::22:

Cemreeee bu ay yumos gunlerini heryonden takip et butun misafirleri tatli dille reddet esine simdiden beslemeye baslaa

k
uzum benım karın agrım basladı :( 7 gün var daha :14:
Yavyuu olur karin agrisi sen simdik herseye takilirsin.uzulmek yok kirmizilari gormeden umudu kesmek yokk
iki kalbim var derken hamişsin sandım ben de:52: tam halaya başlıcaktım rumeysanın mesajını görünce anladım:53: mesaj sayısından gelen kalp olduğunu Allah iyiliğinizi versin emi :1:
Ilk okudugumda benimde aklima hamile geldiydi.

iki kalbim var derken hamişsin sandım ben de:52: tam halaya başlıcaktım rumeysanın mesajını görünce anladım:53: mesaj sayısından gelen kalp olduğunu Allah iyiliğinizi versin emi :1:
ahahahahah bnmde uc kalbım varrrr sanırım ıkızlerım olcak :60::60::60::60:

ya var ya ben salağım salakkkkkkkkk işim gücüm yok başka topiklerde geziorum okuyorum sonra bendede aynısı olur mu diye kafamda kurup duruyorum....................... biri beni dövsünnnnnnnnnnnn

kızlar ben evime geldim yatmaya devam ediiyorum herkese teşekkür ederim iyiki varsınız

Kizlarr azonce orkide ile telefonda konustukkk cok tatli bi sesi var ya.o beni mutlu etti ya rabbimde onu saglikli bebegi ile mutlu eder insallah

rahim filmi nasıl çeklyodu canm yani ayıp olcak biraz ama alttan ultrasonmu

ahahahahah bnmde uc kalbım varrrr sanırım ıkızlerım olcak :60::60::60::60:

ya var ya ben salağım salakkkkkkkkk işim gücüm yok başka topiklerde geziorum okuyorum sonra bendede aynısı olur mu diye kafamda kurup duruyorum....................... biri beni dövsünnnnnnnnnnnn

Rumeysa seni burda yakaladım ama döveyim. Annem senin ne işin var girme bir süre topiklere. Burda hep stress yuvası sen.bir süre şiir felan oku, manzara resimlerine bak Su sesi felan dinle internetten

pembeseker eger 29 gunde bir adet goruyorsan 12 ci gunu test yapmaya baslamalisin,,,bazi ovu teslerin icinde 5 tane oluyor bazilarindada 7 tane oluyor ,,3 bes gun kayabiliyorsa 7 tane olanindan al ve 12 ci gunu basliyarak hergun yap ,,cift koyu kirmiziyi yakalayana kadar,..
doktor progesteron hormonunu kan tahliliyle olcebilir ,,yumurtlaman gerceklesip gerceklesmesini anliyabiliyorsun ,,onu yaptirdinmi ?? yaptirmadiysan bir doktoruna sor istersen:26:

kiz bendede muthis adet sancisi oluyo ,ve akintim cok,,bide dolgunluk hissediyorum kasiklarimda,,
insallah gelmezler ya guzel haberlerini bekliyoruz canim benim :16::16:

anladm canm ama doktor yumurtlamada bi problem olmadğnı sölenşti bana umaım öledir.şimdi bu ayıda beklycem eğer bu ayda adet olursan doktor değiştrcem bakim hayırlısı

hoşgeldinnnn, hayırdır tatlım yorgunluğun anlamlı bir sebebi var mı, dün geceyle felan alakalı olabilir mi:17:

ayıp mı:1: sen burda kikiylen karşılaşmadın mı kııızzz, amaaannnn deee geetttt, ayıbı mı kaldı kız, biz burda bebek hangi pozisyonlarda tutar diye ne destanlar yazdık:1::1: konu bebişse ayıbı olmaz kuzuuuuu:16:

anladm canm çok komedisinz ama kız okuyup okuyup gülüyom inanki :)

Back
X