hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Gunaydin kizlarrrrr

Orkim insallah gelecek aya kalmaz tatlim hayirlisiyla gelsin bebislerin insallahhhh
Yasamim tatlim gecmis olsunn bu arada bahsedilen 4 lu tarama deniyo bildigim ve 22-26 haftalar arasi yapiliyo bildigim ve yaptiran cok mutlu oluyo bebisini bu kadar detayli gordukleri icin is arkadasim bu taramayla erkek sandigi bebisinin kiz oldugunu da anladi doktoruna sor istersen

hayırlı günler hoşgeldin komşiii nasılsın

Rumusum kist problemi yoktu gercekten. Doğum kontrol hapı kullanırken ortaya çıkması ilginç. Her şeyde var bi hayir. Bu kadar üst üste tesadüf olduğunu düşünmüyorum artık

İnşallah irem. Hayırlısı olsun

evet bu topiğinde suyunu çıkarmayınnnnnnnnnnnnn

Rumusum kist problemi yoktu gercekten. Doğum kontrol hapı kullanırken ortaya çıkması ilginç. Her şeyde var bi hayir. Bu kadar üst üste tesadüf olduğunu düşünmüyorum artık

orkiiimmmmm canımmm boşverr haziran totemimizi hatırlaaaaaaaaaa
başka şeylerde düşünme
çünkü ne zaman yaklaştım desem benimde bi sıkıntı çıkıyodu hatırlaa ve halada devam ediyooo
amma Allahın bir bildiği var güzel şeyler düşünüyo bizim için diyorum
sakınnn başka şeyler düşünmeee

ne totemıymış ooo

Allah Allah doğum kontrol hapı içerken nasıl olmuş öyle o çok mu stres yaptın tatlım nedir bu kistlerden çektiğimiz ben de yarın doktora gidicem bakalım ne dicek kesin bende de var kist belki adetle atılmıştır inşallah öyledir. geçen sefer 1.5 ayda geçmişti bu kist neden oluyo orkidem sen bilirsin yumurta çatlamayınca mı oluyo :26: vardır bunda da bi hayır canım içini ferah tut inşallah sorun hallolur da tedaviye başlarsınız hallolmasa da bi dhaki ay olur kendini üzme

kavga çıkmış heyecan yaptım, günaydın demeyi unuttum
gününüz aydın olaaaa
senınde gunun aydınn ola
haziranda güle oynaya topiğini açmıştıkya ilk
hazirana az kaldıya biz haziranda hamiş kalacaz inşallahh

anladım..ne kaldı kı bı aycık ama ynede hazırana kalmadan guzel haberlerınızı alırız ınşallahhh

senınde gunun aydınn ola

anladım..ne kaldı kı bı aycık ama ynede hazırana kalmadan guzel haberlerınızı alırız ınşallahhh

inşallahhh canım ama sanki haziranda gelecek bizim melekler

ben çıkayım saçlarımı boyatacamm
iki ay adet olunca içime sinmedi boyatamadım
şimdi boyatacamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…