hayırlı günler hoşgeldin komşiii nasılsınGunaydin kizlarrrrr
Orkim insallah gelecek aya kalmaz tatlim hayirlisiyla gelsin bebislerin insallahhhh
Yasamim tatlim gecmis olsunn bu arada bahsedilen 4 lu tarama deniyo bildigim ve 22-26 haftalar arasi yapiliyo bildigim ve yaptiran cok mutlu oluyo bebisini bu kadar detayli gordukleri icin is arkadasim bu taramayla erkek sandigi bebisinin kiz oldugunu da anladidoktoruna sor istersen
Gunaydin kizlarrrrr
Orkim insallah gelecek aya kalmaz tatlim hayirlisiyla gelsin bebislerin insallahhhh
Yasamim tatlim gecmis olsunn bu arada bahsedilen 4 lu tarama deniyo bildigim ve 22-26 haftalar arasi yapiliyo bildigim ve yaptiran cok mutlu oluyo bebisini bu kadar detayli gordukleri icin is arkadasim bu taramayla erkek sandigi bebisinin kiz oldugunu da anladidoktoruna sor istersen
ohoooo yazılanlara bak hele!!!karsı tarafın yazdıklarına ragmen cok bıle sevıyelıydı bızım kızlar ama sız sadece guluyosunuz oylemı??bı kac kendınıbılmez aylardır derdınızı sıkıntınızı paylastıgınız arkadasınıza laf soyluo sınır edıo sıkıntıya sokuo sız sakınlestırmek yerıne destek olmak yerne yok cocukcaymıs yok gulmussunuz byle konusuonuz!!aferın vala kızlar ne dıyım sıze..keske bende olsaydımda suresız banlansaydım gerekırse arkadslık odur bızım bıldıgımız!!AYNI BIRINCI SNIF COCUGU GBI KARSILIKSIZ SEVMEK SAHIP CIKMAKTIR..ama haklısınız yanı boyle konusmaları gorunce hak verıom suyu cıkmıs demekkı bu topıgın kı boyle konusmalar olabılıo..ne kadr kırdıgınıza bı bakın arkadaslarınızı bence..ıı muhabbetler sıze..
Rumusum kist problemi yoktu gercekten. Doğum kontrol hapı kullanırken ortaya çıkması ilginç. Her şeyde var bi hayir. Bu kadar üst üste tesadüf olduğunu düşünmüyorum artık
ne olmuş böyleee anlatında bilem çatlatmayın adamıaboooo neler olmuş öyle o topikte
bende sizi çok seviyorum
topladım yaa normalleştim iyice
sanki üstünden bir sene geçti okadar yanii
ne olmuş böyleee anlatında bilem çatlatmayın adamı
yavriii toparlandın demek, inşallah daha da iyi olacan hatta olacağız
ne olmuş böyleee anlatında bilem çatlatmayın adamı
yavriii toparlandın demek, inşallah daha da iyi olacan hatta olacağız
Rumusum kist problemi yoktu gercekten. Doğum kontrol hapı kullanırken ortaya çıkması ilginç. Her şeyde var bi hayir. Bu kadar üst üste tesadüf olduğunu düşünmüyorum artık
orkiiimmmmm canımmm boşverr haziran totemimizi hatırlaaaaaaaaaa
başka şeylerde düşünme
çünkü ne zaman yaklaştım desem benimde bi sıkıntı çıkıyodu hatırlaa ve halada devam ediyooo
amma Allahın bir bildiği var güzel şeyler düşünüyo bizim için diyorum
sakınnn başka şeyler düşünmeee
ıwantbaby pelın serap baska bı topiıkte topiğn sahıbı ıle atışmış bı gun ban aldılar.
ne totemıymış ooo
ohh cazgırlara bak, gerçi kesin bizimkiler haklıdır bu hangi topikmiş buuu
Günaydın kızlar. Gene baslayamadik ya pofff. Onca dogum kontrol hapına rağmen kist çıktı. Yarın bazı testler yapılacak onlar uygun olursa kistin içindeki sıvıyı iğne ile çekip tedaviye baslayacak. Testler normal çıkmazsa bir ay daha dogum kontrol hapı kullanacağım
senınde gunun aydınn olakavga çıkmış heyecan yaptım, günaydın demeyi unuttum
gününüz aydın olaaaa
haziranda güle oynaya topiğini açmıştıkya ilk
hazirana az kaldıya biz haziranda hamiş kalacazinşallahh
senınde gunun aydınn ola
anladım..ne kaldı kı bı aycık ama ynede hazırana kalmadan guzel haberlerınızı alırız ınşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?