karsı komsunn kızına bakıom canım ben twde ve pcde sürekli pepe açtırıyo bide 'otu tuva wakba şende bak' (tercümesi: otur tuba abla sende bak) diyoçok tatlı ama pepeye aşık bak resmini yükliyim size çok şirin adıda Belis
Eki Görüntüle 706758 Eki Görüntüle 706759 Eki Görüntüle 706760
ORTADAKİ RESME ÖZELLİKLE BAYILDIM YA ,
BU ARADA FAC DE BİR BİLMİŞ KIZÇENİN VİDEOSU DOLANIYO GÖRDÜNÜZ MÜ BAYILDIM YA AHA ŞU ,
https://www.....................php?v=10201008716161182&set=vb.111611942220204&type=2&theater
[video=youtube;ZWU0QHhI_-Q]http://www.youtube.com/watch?v=ZWU0QHhI_-Q[/video]
ayyyyy ewet işte buuuuu.... Bilmiş zilli ya tütütütü maşallah nazarım deycek sıpaya
kızlar bir saatir sağ ayağım dize kadar ağrıyorrr
[sıze=2][sıze=3][sıze=2]ya kızlar benm adetimin ilk günnden sonra ki10. Günüm bugün ama dün gece yumurtlama zamanı gelen jelimsi akıntım wardı çok dikkate almadım ama bugünde kasıklarıma saniyelik ama can yakacak kadar şiddetli ağrılar giriyo... Diyeceğim o ki erken yumurtlamış olma ihtimalim warmı_? şamsıma tüküreyim herifimde nöbetçi bugün.... Gerçi şuan normal yolla olması zor ama olsun imkansızda değilOff ne şanssız bı awratım ben ya [/sıze][/sıze][/sıze]
kızkardeşimin yavru kedisi hasta olmuş veteriner aclıktan demiş.pembe bi ilac vermiş sütle suyu karıştırıp 2 saatte bi icir demiş. Cok üzüldüm ya inşallah bişey olmaz zor nefes alıp verirmiş
olabilir tatlım ama kendine bir kür falan yapıyomusun , belki birden fazla yumoşluyon biri erken biri her zaman ki zamanda ,
yok canım kür fakan yapmıyom da buay biraz fazla canımı sıktım stres yaptım malum sebeptenYa bu aya mahsus bişey olarak erken yumurtlama falan olabilir mi_?
oooy kuzum yaaa o progestan insanı narkoz gibi bayıltıyo yawworkidem bende ayni geziniyom kanallarda ..birde bu progestan cok uykumu getirdi.uzandigim yerde uyuyorum.allahtan bugunlerde cekim yok.evdeyim oyle uyuz uyuz .
kizlar komsum aradi az once evinde kuran sohbeti varmis. gel diyor. daha once hic gitmedim.dikkat etmem gereken ozel birsey varmi acaba?
tumet neden pepe izliyonki sen?
kızlar bir saatir sağ ayağım dize kadar ağrıyorrr
çook şirin
yaaa niyeyse bana hiç tatlı gelmedi, hatta itici geldi bukadar çok bilmiş çocukları pek sevmem[video=youtube;ZWU0QHhI_-Q]http://www.youtube.com/watch?v=ZWU0QHhI_-Q[/video]
geçmiş olsun tatlım, doktoruna gidersen bu ağrılarından bahsset bence, gerçi bana hamilelikten gibi geldi bide kendini yorduysan ondan olabilir:26:kızlar bir saatir sağ ayağım dize kadar ağrıyorrr
yok bu sefer öyle yapmadım uzattım ayağımı 15 20 dk ya gecti eylül anneleri topiğindekiler öyle yapıyormuş şükür gecti.oooy kuzum yaaa o progestan insanı narkoz gibi bayıltıyo yaww
geçmiş olsun canım. ne yapıyoruz ağrıya odaklanmıyoruzz
yavru kedi derken anası yokmu niye aç kalmış yani ..............
çook şirinellerine sağlık
yaaa niyeyse bana hiç tatlı gelmedi, hatta itici geldi bukadar çok bilmiş çocukları pek sevmem
geçmiş olsun tatlım, doktoruna gidersen bu ağrılarından bahsset bence, gerçi bana hamilelikten gibi geldi bide kendini yorduysan ondan olabilir:26:
16 sında aşılamam var.Allahım kucağımızı boş bırakmasın.Kimseyi bu duygudan yoksun bırakmasın rabbim.Obebek hayırlısıyla göbişime gelsin artıkkkk((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?