hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Cemre canım zevk burda bile devreye giriyo demekki herşeyin küçüğü sevilmiyo Bende sus pus çocuğu sevmem böyle bilmiş olacak bence

daha dün katıldım aranıza allahım hepimizin yüzünü güldürür inş. son durumumu yazarım inş buraya hamiş diye......

Seyhaaaaannnnnn o videodaki minik gibi kızım olsun benim..o babetlerden 10 tane alırım ona ben çok tatlı yaaa..."sakinleş baba"

kızkardeşimin yavru kedisi hasta olmuş veteriner aclıktan demiş.pembe bi ilac vermiş sütle suyu karıştırıp 2 saatte bi icir demiş. cok üzüldüm ya inşallah bişey olmaz zor nefes alıp verirmiş

Rümeysam üzme kendini..o verdiği şeyi içirsin bebeğe,düzelir..düzelmezse napalım..şans işte..kediler 7-8 tane doğuruyor ama çoğu ayak uyduramıyor dünyaya maalesef..

anaaamm bende saat 3 gibi bir kıvrandım yattım,yeni kalktım..menekşe kızımda gelmiş yanıma yatmış..sıcacık olmuş yattığı yer ..:)

Son düzenleme:

burda bulamamda gözlüğümü değiştirmek için merkeze gitcem orda bulabilirim bunları :) karı koca bu ay iyi beslenek önümüzdeki ay hamileyim diyim artık yaaa
bu arada bugün bi arkadaşım geldi 3 aylık bebeği war yeni doğum yaptı ve günü geçmiş baya hamile olduğundan şüpeleniyo belirtiler falanda warmış... bide sezeryanla doğurmuştu hamileysem aldırammda napcam ben diyodu... onunkide ayrı bi dert :26::26:

Cemre canım zevk burda bile devreye giriyo demekki herşeyin küçüğü sevilmiyo Bende sus pus çocuğu sevmem böyle bilmiş olacak bence

bizim apartmandada var böyle bi bilmiş kız çocuğu daha 4ü yeni bitirdi 5ten gün alıyo... babası istediğini yapmadığı zaman baban bak beni iyi dinle dediğimi yap çünkü beni mutlu etmek sorumluluk ister diyo... çok acayip lafları var bazen azım açık onu izliyom resmen büyümüşte küçülmüş eşek sıpası

Bi test yaptiriverydin kiz arkadasina.ayy bende merak ettim simdi

bitti

ne oldu canııım:44:

anlamadım kiii ben de bugün böyleyim, sanırım adet arifesinde olağan şeyler, gerginim, minicik şeyler gözümde kocaman sorun oluyor eşime çatacak oluyorum ama son anda kendimi frenliyorum. sanırım bu süreç de beni çok yordu, direncimin azaldığını hissediyorum gelse de normal insana dönsem azcık

hoşgeldin canım, bebişin uyuyor anlaşılan

hosbulduk canım.sakın bır bebeb cok sukur ama bugun huysuz.beraber yazıyoruz.dıgerıde ortalıga dagıtıyor.
Sen nasılsın.bıraz gergınsın qalıba.kendını uzme hıc bır sey ıcın her sey guzel olacak

maşalllah diyim o uslu bebişten ben de istiyorummm

yaa ne biliyim hani bazen insanın içine bişi çöker de karamsar olunur yaa öyle bir haldeyim, komik şeyler olsa bile zor tebessüm ediyorum, ama düzelirim adet olduktan sonra bişeyim kalmaz, bana adet öncesi bazen böyle gelirlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…