Cok gecmis olsun cnm hemn toparlan ins ve marttada guzel bir haber ver bizeSelam kızzlar ben geldm
Laapo oldum dr herşe güzel. Dedi
Maart adetiyle tüp bebek olaccam kızlar eeşimilaç almaya gitti
Yoksa girmeme izin. Verrmmiyoooo
Selam kızzlar ben geldm
bercem hoşgeldin, içime doğuyor güzel şeyler olacak inşallah
peki neden şubatı bekleyecesin şubatta yapalım kııız... ben aşılama sen tüp tumet sanırım aşılama yapacaktı patlatırız bombayı
Cok gecmis olsun cnm hemn toparlan ins ve marttada guzel bir haber ver bize
Canım nasılsın. Martda güzel haberler vericeksin bize.Allahın izniyle....
İnnşallah canım kız bu ay yoluma yürüyemiyorrumm nnasıl tüp yapayım
Sonraki ay. Baaşlayacazz inşaallaah sizin aşıllaamalar bu aay bizleri svindirir
Bbir daha. Ki aydaa ben.
Kimler gelmisss kimlerryoğunluğum hala var ama azaldı şimdilik, şimdilik diyorum çünkü ev taşıma derdi çıktı başıma. eşyaları azıcık toparladım,aşılamaya kadar devam ederim sonra mola veririm. ben burayı çok özlüyorum daha sık gelmeye başlarım siz de gelin amaaaaöpüyorum hepinizi
Arada kacamak yapiver bi slm yazsan bile cokkk mutlu olurum cunku senden bir haber almak beni mutlu ediyor.Selam kızzlar ben geldm
Kimler gelmisss kimlerrhoşgeldin sefa geldin. Ev tasimak çok zor ya şehir mi degisiyorsunuz yoksa aynı sehirdemisiniz.
Arada kacamak yapiver bi slm yazsan bile cokkk mutlu olurum cunku senden bir haber almak beni mutlu ediyor.
Canım çok iyiyyim ve. Moralim çok yüksekk
Yarın evime gidiyorumm
Daha iyi olacam inşallah Saliham nasıl
Kimler gelmisss kimlerrhoşgeldin sefa geldin. Ev tasimak çok zor ya şehir mi degisiyorsunuz yoksa aynı sehirdemisiniz.
Arada kacamak yapiver bi slm yazsan bile cokkk mutlu olurum cunku senden bir haber almak beni mutlu ediyor.
Canım çok iyiyyim ve. Moralim çok yüksekk
Yarın evime gidiyorumm
Daha iyi olacam inşallah Saliham nasıl
viole doğum yaptı mı? kızlar ne alemdesiniz bi ses verin
viole doğum yaptı mı? kızlar ne alemdesiniz bi ses verin
bacı ben biş anlamadım sen şimdi kontrole mi gittin istanbula? ankarada başlamadın mı?
bebek baş aşağı dönmüüş her şey yolunda dedi şimdilik normal doğum gözüküyor ödemim şişliğim de yokmuş çok güzel dedi gönderdi. doktorum izne çıktı 10unda gelicek o zaman tekrar gidicem işte canımvioleeee! nasıl gitti kontrolün? ne dedi doktorun?
ooo hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım şubatın uğuruna inanırım ben hayatımın dönüm noktaları hep şubatta olmuştur inşallah sana da uğur getirir bebiş getirirbu aralar çok yoğundum pek giremedim ama hep dualarımdasınız
ben nihayet aşılama aşamasına geçebildim. bir aksilik olmazsa şubat sonu aşılamam olacakumutlanmak istiyorum ama aşılamanın da çok işe yaramadığını söylüyorlar:26: olsun kısmet diyorum olacağı varsa aşılama bahanesi olur diyorum ve inanmak istiyorum inşallah artık beklemem ve önümüzdeki ay ben de meleğime kavuşurum tumetim bercestem güzel haberlerle gelin inşallah
oy oyy martta da senin haberin gelicek hayırlısıyla bercem gönlünü ferah tut bu sefer güzel olucak her şeySelam kızzlar ben geldm
daha doğurmadım canım ama eli kulağında her an doğurabilirimviole doğum yaptı mı? kızlar ne alemdesiniz bi ses verin
Violem dogurmadiydi 3 gun once doktora gidicem dediydi daha da yazmadi bişey. Bercestem istanbulda doktor buldu oraya gidiyor artık. Ooo bi yerde iyi oldu asilama tarihine kadar oyalanacak cok seyin olcak
Tüp bebek için once rahimdeki sıkıntıları giderecek aşamaları yapıyorlar
bebek baş aşağı dönmüüş her şey yolunda dedi şimdilik normal doğum gözüküyor ödemim şişliğim de yokmuş çok güzel dedi gönderdi. doktorum izne çıktı 10unda gelicek o zaman tekrar gidicem işte canımsen napıyosun nasıl gidiyo hamilelik :26:
ooo hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım şubatın uğuruna inanırım ben hayatımın dönüm noktaları hep şubatta olmuştur inşallah sana da uğur getirir bebiş getirir
oy oyy martta da senin haberin gelicek hayırlısıyla bercem gönlünü ferah tut bu sefer güzel olucak her şey
daha doğurmadım canım ama eli kulağında her an doğurabilirimaslında bi taraftan da çok tırsıyorum ama olsun bitsin de istiyorum :18:
diğer kızlar siz ne alemdesiniz her şey yolundadır umarım iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?