hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Selam kızzlar ben geldm
Laapo oldum dr herşe güzel. Dedi
Maart adetiyle tüp bebek olaccam kızlar eeşimilaç almaya gitti
Yoksa girmeme izin. Verrmmiyoooo

bercem hoşgeldin, içime doğuyor güzel şeyler olacak inşallah
peki neden şubatı bekleyecesin şubatta yapalım kııız... ben aşılama sen tüp tumet sanırım aşılama yapacaktı patlatırız bombayı

Selam kızzlar ben geldm

Canım nasılsın. Martda güzel haberler vericeksin bize.Allahın izniyle....

İnnşallah canım kız bu ay yoluma yürüyemiyorrumm nnasıl tüp yapayım
Sonraki ay. Baaşlayacazz inşaallaah sizin aşıllaamalar bu aay bizleri svindirir
Bbir daha. Ki aydaa ben.

İnnşallah canım kız bu ay yoluma yürüyemiyorrumm nnasıl tüp yapayım
Sonraki ay. Baaşlayacazz inşaallaah sizin aşıllaamalar bu aay bizleri svindirir
Bbir daha. Ki aydaa ben.

yaa artık işin sonuna gelince insan sabırsızlanıyor biran önce olsun istiyorum ( tabiii hayırlısıyla) inşallah herşey yolunda giderde bir ay erken bir ay geç hiiiiç farkketmez. geç olmuş desinler geçmiş olsun demesinler....

Kimler gelmisss kimlerr hoşgeldin sefa geldin. Ev tasimak çok zor ya şehir mi degisiyorsunuz yoksa aynı sehirdemisiniz.
Selam kızzlar ben geldm
Arada kacamak yapiver bi slm yazsan bile cokkk mutlu olurum cunku senden bir haber almak beni mutlu ediyor.

Kimler gelmisss kimlerr hoşgeldin sefa geldin. Ev tasimak çok zor ya şehir mi degisiyorsunuz yoksa aynı sehirdemisiniz.

Arada kacamak yapiver bi slm yazsan bile cokkk mutlu olurum cunku senden bir haber almak beni mutlu ediyor.

Canım çok iyiyyim ve. Moralim çok yüksekk
Yarın evime gidiyorumm
Daha iyi olacam inşallah Saliham nasıl

Canım çok iyiyyim ve. Moralim çok yüksekk
Yarın evime gidiyorumm
Daha iyi olacam inşallah Saliham nasıl

Saliha m iyi sukurler olsun. Dun beni emiyordu damagiyla gogsumun ucunu cekistirip duruyor canimi yakti istemeden sen napiyon diye sesimi yukselttim anam bir basladi aglamaya ciddi ciddi beni anliyor bu bebiş. Bide ben onu susturmaya calisirken bi yakinim geldi kızı boynunda n opunce onada bagirdim.ben kızı sakinlestirmeye calisiyorm sen napiyon dedim sonra pismanoldum ama cçıktı agzimdan.diyorum uyurken öpmeye çalışma diye yok ama beni dinlemiyor birazda doldum bu konuda galiba patlayiverdim

rümüşüüüüm özledim kıız... geçmiş olsun şimdi okudum kuzu hastalanmış umarım şimdi iyidir. grip dalgası bizi de vurdu :2:
sorma en sinir bozucu kısmı bu, anormal bi kız olduğuma karar verdim, geldi mi herşey üstüste geliyor. şubatta aşılama olacak, taşınma işi çıktı başıma onu da geçtim eşimin şirketi muşta iş aldı ama şuan izmetteler yani arp saçı bende kafa bi dünya ne yapacağımı şaşırdım... anlayacağın buralarda olmaya devam da edebilirim ama il dışına da çıkabiliriz

herkese meraba..biz de eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik.hamileliğimin ilk ayının mayıs gibi olmasını istiyoruz..bikaç gün sonra doktora gidicem yumurtalıklarımın durumuna bakmaya..umarım her şey yolundadır ve bi problem çıkmaz..lütfen benim için dua edin..:)

Son düzenleme:
violeeee! nasıl gitti kontrolün? ne dedi doktorun?
bebek baş aşağı dönmüüş her şey yolunda dedi şimdilik normal doğum gözüküyor ödemim şişliğim de yokmuş çok güzel dedi gönderdi. doktorum izne çıktı 10unda gelicek o zaman tekrar gidicem işte canım sen napıyosun nasıl gidiyo hamilelik :26:
ooo hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım şubatın uğuruna inanırım ben hayatımın dönüm noktaları hep şubatta olmuştur inşallah sana da uğur getirir bebiş getirir
Selam kızzlar ben geldm
oy oyy martta da senin haberin gelicek hayırlısıyla bercem gönlünü ferah tut bu sefer güzel olucak her şey
viole doğum yaptı mı? kızlar ne alemdesiniz bi ses verin
daha doğurmadım canım ama eli kulağında her an doğurabilirim aslında bi taraftan da çok tırsıyorum ama olsun bitsin de istiyorum :18:

diğer kızlar siz ne alemdesiniz her şey yolundadır umarım iyi bakın kendinize

Violem dogurmadiydi 3 gun once doktora gidicem dediydi daha da yazmadi bişey. Bercestem istanbulda doktor buldu oraya gidiyor artık. Ooo bi yerde iyi oldu asilama tarihine kadar oyalanacak cok seyin olcak

evet heran doğurabilirmiş ama rümüşüm haklısın oyalanacak bişiler lazımdı, hatta eşim izin alabilirse birkaç gün kafa dinleyip öyle aşılama istiyoruz, ya nedenini bilmiyorum ama aşılamadan pek umutlu değilim

violem çok güzel demişsin umarım şubat benim için de dönüm noktası olur. sen söyleyince şöyle bi düşündüm de sonbaharda aldığım bütün kötü karamsar haberlerim şubatta feraha çıktı ayyy heyecan yaptım umarım bu sefer de böyle olur. aslında pek umutlu da değildim, tüp için bir aşama olarak düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…