hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canımız cigerimizzzz cokk üzülüp kendini yıpratma ne olur...ağla üzül ama cok yapma oldumu...canım allah yar ve yardımcın olsun inşallah bidahaki aylara umudumuz calışmalarımız...

bugün testi tekrar yapayım bakım ne çıkıcak ya telefonumla resmini cektım koyuluk bariz cok az bir fark var dikkat edilmezse gorulmuyor da işte dayanamayıp dün atacaktım buraya sagolsun bılgısayarım bozuldu sımdıde iş yerındeyim atamadım bir resmi ouff ouff şimdiden başlayayım ben en iyisi Bu ay kacırmamam lazım

hosbulduk evet ben burayı sizi cok sevdım yaa hele topik konu başlıgına bayıldım :))

topğimizin ismini viole adlı arkdaşımız bulmuşş bende cokk bayıldımm o bebek burayaaaaaaaa gelcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gelcek gelcek okadar yani....viole arkdaşımız bu ay aktardane kadar işe yarar bitki varsa hepsini aldı carpışmaların hatti hesabı yok yani o denli calışmalarının sonucunda böyle bi isim ortaya cıkardı inşallah sonundada göbüşüne bebiş düşer.amin

kız komşum çekelim ıramazan ıramazan olmaz ama çekelim breee sabahlar olmasın beyaaa bu güzel haberlere çekilmez mi

iyi ki bulmuş ve topik başlıgının çılgın sevimli tatlı olduğu gibi içindekilerde aynen öyle birazda çatlak :)) (ben bu tabiri cok severım kendımede dediğim için kimse yanlış anlamasın )

ahahaha valla aktarı topladım geldim yaa habire de gidip alıyorum incirler bittikçe.. çarpışmalar tam gaz bi dünü kaçırdık ama olsun bugün kalitelisini yapcaz inşallah göbüşlerimize bebişlerimiz düşer rümeysammm amin

iyi ki bulmuş ve topik başlıgının çılgın sevimli tatlı olduğu gibi içindekilerde aynen öyle birazda çatlak :)) (ben bu tabiri cok severım kendımede dediğim için kimse yanlış anlamasın )

bu topikte catlak olmaan var mı acep bence yokk en başta ben kabul ediyrum catlak oldugumuuuuuuuuuuuuuuuuuuu catlakım catlakkkkkkkkkkkkım catlakkkkkkkkkk

o bebek violenin göbüşüne düşcekkkkk..
benim uzayan akıntılarım başladı..internetteki sonuc sanırsam dğru cıktı...

canlar bana müsade bugünn benim icinnnnn cokkkkkk özelllllllll gelinliğimle fotolar cektircemmmmm....

ayyyyyyy canım ne güzeelllllll gönlünce olur inşallah belki bebişin de senin gelinlik giymeni beklemiştir bundan sonra gelir tadını çıkarttttt rümeysammmmmm

slm kızlar topiğinizi ve özellikle başlığı çok sewdim

ben 1 senedir ewliyim korunuyoduk... ama artık bizde başladık çalışmalara

daha çok yeni ama daha 10 gün oldu

allahın izniyle inşallah en kısa zamanda " bende hamiyeyimmmmm " die çığlık atarım burda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…