inşallahhhh canımmm ...bu ay herkes pozitif test sonuçları görsünde hepimiz fotoları çekip burdan paylaşalım inşallahhhhhhhhhh
Ay ben dayanamiyorum önümüzdeki hafta icinde kan tahlili yaptircz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhhh canımmm ...bu ay herkes pozitif test sonuçları görsünde hepimiz fotoları çekip burdan paylaşalım inşallahhhhhhhhhh
he bu ay nokta vuruşu deniycem zaten ilk planlı ayım sayılır ciddi başlıycam olaya![]()
Ay ben dayanamiyorum önümüzdeki hafta icinde kan tahlili yaptirczen son adet tarihnden 23 gün gecince kan tahlilinde cikiyomus. cok heycn yaptim bu bikac gün beklemek bile zor gelecek sanki
![]()
ayyy ben idrarda görmeden kana gitmicem bu sefer geçen ay çok üzüldümmm...kanda 23. günse idarara kaçıncı gün geçioki kısss gidip hemen bi testi harcasammııı![]()
sweetimm nasılsınız iyisiniz inşallahhhh:)
ayyy ben idrarda görmeden kana gitmicem bu sefer geçen ay çok üzüldümmm...kanda 23. günse idarara kaçıncı gün geçioki kısss gidip hemen bi testi harcasammııı![]()
iyidir cnm elh. sen nasilsin?
benim son adet tarihimden itibaren 25. günde çıkımıştı idrar testinde ama aşırı silikti
gerçi benimki devam etmedi zaten:/
offffffff o çok fena yaaa benimde geçen ay çıktı öyle amaadetle attı vucuttan Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bidaha öyle bi acıyı yaşatmasın bi an ümitleniosun ve gidio ..Allah bu ay hayırlı sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah![]()
Canim ya bu bizm ilk denememiz 1 senedir korunuyoduk. o yüzdn bu kadar heycanliyim
bildigm kadariyla idrar testinde adetin en az 1-2gün Gecikince garanti weriyomus. pekte anlamiym daha acemiymtestini harcama bekle :)
amin benimde iki ay önceydi. İsteyen herkese versin allahım hep böyle dua ediyorum
kızlar resim nasıl ekleniyor buraya
canım msj yazdıın kısmın altında eklentiler eklenti ekle var ordan yapıosun
oraya kadar geldimde eklentiyi ekleyemedim sürükle mürükle bişeylerdiyor
berceste nin kırmızıları geldi mi haberi olan var mı kızlar