hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ablamın zilli kızı için başladım bunu sarı beyaz ağırlıklı olcak benmki....
çok şiriiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn......... :16::16::16::16::16::16:

Eklentiler

• $gcum8.webp
    $gcum8.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 45
tek parçası mı kız resmi çözemedim de :9::9::9: Cimri eldeki iplerle mi yaptın daha cicili bir renk bulamadın mı :60::60:

şimdilik tek parça :1::1::1: şaka kız ne tek parçası arkasıda aynı bitmiş hali değil üstünde bi kaç süsleme war ama bitmiş halinn resmini pc'de bulamadım çekip yüklemeyede üşendim bunu yükledim.... hem renklerde ne war be zewksiz:33::33::33::33: benm allah kısmet ederde kızım olursa herşeyi pembe kırmızı olmicak... kiloduna kadar herşeyi pembe ya kız çocuklarınn sewmiyom hiç.... benm kızım marjinal olcak :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

şimdilik tek parça :1::1::1: şaka kız ne tek parçası arkasıda aynı bitmiş hali değil üstünde bi kaç süsleme war ama bitmiş halinn resmini pc'de bulamadım çekip yüklemeyede üşendim bunu yükledim.... Hem renklerde ne war be zewksiz:33::33::33::33: Benm allah kısmet ederde kızım olursa herşeyi pembe kırmızı olmicak... Kiloduna kadar herşeyi pembe ya kız çocuklarınn sewmiyom hiç.... Benm kızım marjinal olcak :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

pembe kırmızı yapcan kızın marjinal olacak gülüyümde boşa gitmesin bence ablanın kız marjinal , kendine gelince kırmızı pembe ablana gelince soluk erkek rengi hain gacııı :33::33::33::33: (biraz etkileyim senide bi kaç kırmızıda yeğenine yap :60::60::60: )

pembe kırmızı yapcan kızın marjinal olacak gülüyümde boşa gitmesin bence ablanın kız marjinal , kendine gelince kırmızı pembe ablana gelince soluk erkek rengi hain gacııı :33::33::33::33: (biraz etkileyim senide bi kaç kırmızıda yeğenine yap :60::60::60: )

la yanlış okumuşum mesajı :17::17: Tamam kız sizin aile marjinal :9::9::9::9:

merhaba kızlar, markete gittim salata malzemeleri aldım:56: sonra karnımı doyurdum şimdi oturdum, keyif yapıyorum, şu havalarda ısınmadı gitti, kombi açık ama üşüyorum...

Bugun kotu bir gun benim icin.gece uyuyamadim saat ucbucuktan sonra uydum.sabah 8 bucukta uyandim.yemek yedim tkrar uyuyam dedim bi saat sonra su faturasi yazmaya geldiler o gittii iki saat sonra kedim disari cikicam dedi gene uyandim tekrar uyuyam dedim esim aradi.uykusuzluktan geberiyom ama tam dalamiyommmm oyyyyyyy oyyy

Back
X