ya var ya ben salağım salakkkkkkkkk işim gücüm yok başka topiklerde geziorum okuyorum sonra bendede aynısı olur mu diye kafamda kurup duruyorum....................... biri beni dövsünnnnnnnnnnnn

bu işi en iyi irem yapar ama....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya var ya ben salağım salakkkkkkkkk işim gücüm yok başka topiklerde geziorum okuyorum sonra bendede aynısı olur mu diye kafamda kurup duruyorum....................... biri beni dövsünnnnnnnnnnnn
hamişlere nası resim koyuyon kızım ya yanlış bişey diycez olan bebişime olcak![]()
iplerinide yap çok güzel becerip yapabilirsen resmini koyda görelimablamın zilli kızı için başladım bunu sarı beyaz ağırlıklı olcak benmki....
çok şiriiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.........![]()
iplerinide yap çok güzel becerip yapabilirsen resmini koyda görelim![]()
çok pis yaparımmm
Bak bi elbise yaptım resmini katayım onun hemen![]()
bu şapkayıda ben yaptıııımmmmm![]()
tek parçası mı kız resmi çözemedim deCimri eldeki iplerle mi yaptın daha cicili bir renk bulamadın mı
![]()
şimdilik tek parçaşaka kız ne tek parçası arkasıda aynı bitmiş hali değil üstünde bi kaç süsleme war ama bitmiş halinn resmini pc'de bulamadım çekip yüklemeyede üşendim bunu yükledim.... Hem renklerde ne war be zewksiz
Benm allah kısmet ederde kızım olursa herşeyi pembe kırmızı olmicak... Kiloduna kadar herşeyi pembe ya kız çocuklarınn sewmiyom hiç.... Benm kızım marjinal olcak
![]()
pembe kırmızı yapcan kızın marjinal olacak gülüyümde boşa gitmesin bence ablanın kız marjinal , kendine gelince kırmızı pembe ablana gelince soluk erkek rengi hain gacııı(biraz etkileyim senide bi kaç kırmızıda yeğenine yap
)
hepimizin inşallah canım benim , benim ki biraz daha sıkı tutabilir mi![]()
seninki kesin daha sıkı tutar..annesi kim?!![]()
Canim eger rahim filmi cektirmediysen senin asilama yaptirman dogru degil tuplerinde sikinti varsa asilama olmaz ki yanlis biliyosam duzeltsin kizlar beni