Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet hayatım farkındayımda başka bir topikte daha bu muhabbet olmuştu canım onlarada aynısı uygulandı sistem böyle hayatım.internetten aradığında direk sayfalar açılıyor ya yada daha doğrusu kayıtlı olmayan üyelerde internetten bişeyler ararken direwk sayfa önlerine geldiği için insanlar aradıklarını bulamıyor ondan dolayı tatlım
evet hayatım farkındayımda başka bir topikte daha bu muhabbet olmuştu canım onlarada aynısı uygulandı sistem böyle hayatım.internetten aradığında direk sayfalar açılıyor ya yada daha doğrusu kayıtlı olmayan üyelerde internetten bişeyler ararken direwk sayfa önlerine geldiği için insanlar aradıklarını bulamıyor ondan dolayı tatlım
Evet ona gÖre bırımız orda bırımız burda olmayalım yarın burda buluŞalım kızlar nasılsa muhabbet edıyoruz deĞılmı.bıŞey soracaĞımız zaman oraya yazarız yada hıÇ gerek yok ya burdan ÇÖzerız olayı