Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kıttyyy bak kokunu aldım bnee geldım

hosgeldin bidenem dayanamadın hasretime dimi şekerim Şenizopuyorumnanaktan
nanosum tekrar kan testi yaptır demediyse doktorun bekle canım bir kac gun sonra zaten doktora gideceksin ozman herseyi ögrenirsin doktorun gerek görürse yaptırırsın Şenizopuyorumnanaktan

inşallah .. çiçemm bişey dicem ben bidaha kan sayımı yaptırmasdım yaptırmam gerekmi acaba bu hafta sonu doktora gidim mii beni haftaya çağırdı ama
inşallah canım inşallah sen içini ferah tut tatlım yaa
fstone katılıyorum bakk

Günaydın şekerler nasılsınız..
günaydın cancan nasılsınn

herkese selam kimler var burda bakem zemuszemus
selam fıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ninikcim burda az önce bombalı bi sahne çektiler benim haberim yok içerde çalışıyom bi zıpladım adamlar biirni öldürüyorlar kesin kuşum gel kurtar beniiiii delikafadulden

ÇıÇekk dÜn taktık verdım ya kızım sana at kendını setın ortasına mezdeke oynaya oynaya geÇ Şaban gıbı..hababam sınıfında yapıyor ya yandan yandan...sanat uĞruna ÖlÜceksın kızım bak hepımız senı hatırlıcaz hadı at kendını ortaya

KıTTY ÇıÇEĞı MEŞHUR EDıCEM a.s GEL DESTEK VER EL BıRLıĞıYLE ŞU KIZIN HAYATINI KURTARALIM :teytey:

hosgeldin cicegim nasılsın bi denem Şenizopuyorumnanaktan
iyiyim aşkımmm yaa çalışıyom işler yoğun arada size bakıyommm
sen nasılsın tatlımmmmm

dur atlayayımmm hahaha kız mal sahibi bağıtıyor adamlar böyle bişeyi söylemeden yapmak şerefsiziliktir dedi varyaaa kıyamate kopuyor haklı ama adamm ya ödüm patladı kızımmmmmmmmmmmmmmm

HAHAHA :roflol::roflol: KIZ ÇıÇEK GıR ıÇERı ANAM KıM VURDUYA GıDCıEN BAK...MEMATı ORDAMI KIZ SÖYLE BANA Bı SELAM GÖNDERSıN..MADEM RESıM ALAMIYORSUN O ADAM YAŞLIMIYDI ŞEREFSı Z DıYEN

Hoşbuldum canlar bende yedim kartı :roflol: 1 ay geçti kaldı 2 ayım bugünden itibaren sıkı rejimdeyim 2 ay içinde kilo vermem lazım haftaya spora başlıyorum..

calıs cicegim calıs calısmak iyidir kaydirigubbakcemile3

kurtlar vadisimi cekiliyor orda cicegim ?:1shok:

HAHAHA :roflol::roflol: KIZ ÇİÇEK GİR İÇERİ ANAM KİM VURDUYA GİDCİEN BAK...MEMATİ ORDAMI KIZ SÖYLE BANA Bİ SELAM GÖNDERSİN..MADEM RESİM ALAMIYORSUN O ADAM YAŞLIMIYDI ŞEREFSİ Z DİYEN
haha valla görmedim ama muro mu ne o var snaırım onu öldürdüler galiba tam bizim yanımızdaki tükkanda kebapçı tarzı bi yer içinde yaptılar patlamayı yaa her yer cam kırıkları temizliyorlar
evet yaşlı bi amca bağıran çağıran adam alemdir bizede bağırır aradaaa :roflol:

Hoşbuldum canlar bende yedim kartı :roflol: 1 ay geçti kaldı 2 ayım bugünden itibaren sıkı rejimdeyim 2 ay içinde kilo vermem lazım haftaya spora başlıyorum..

ooh ohhh hayden inşallah verirsin kiloları gelir meleğin hemencecikkkk az kalmış tatlım yaa iyiii çok sevindim ne ki iki ay çarçabuk geçerrrr :1hug:

KİTTY ÇİÇEĞİ MEŞHUR EDİCEM a.s GEL DESTEK VER EL BİRLİĞİYLE ŞU KIZIN HAYATINI KURTARALIM :teytey:

sonra kociside bizim canımıza okusun dimi ninikim :roflol:

hadi az kaldı bidenem Şenizopuyorumnanaktan benimde vermem lazımda bayramda evdeki butun cikolataları ben yedim nasıl vereceksem bu şekilde :roflol:

DERYA CANIM HOŞGELDıN OLSUN ANA YEMEYEN KALMADI Kı O KARTI ZATEN...SEN YEMESEN HATRIMIZ KALIRDI YANı OLMAZ delikafadulden ANCA BERABER KANCA BERABER DıMı...

Kız ÇıÇem valla ıyı para almıŞtır o kebapÇı...

Bu adam sızın araba mevzusunda sıze baĞıran adam mı yanlız bak hafıza ya bak ya....o kadar balık hafızalıyım ama bazı Şeylerı unutmuyorum

LEN TEKLıF ETSEYDıN YA BENıM DÜKKANDA PATLATIN DıYE DELı..NE GÜZEL DÖNERDıN KÖŞEYı...RKA PLANDADA ÇATTIRMADAN ÇIKARDIN SENDE

ayrıca deryacım kırmızı kart gördüysen demekki adetin duzene girmiş cok sevindim canım opuyorumnanaktan

Kıtty bebeĞım nabr ıyısın...beĞın nasıl gomŞun nasıl aĞan baĞan nasıl..?

hahahaaa varya önünde saygıyla eğiliyorummmmm vereliniortak yok ama o adam değill onunla kankalar amaaa hahahaaaaa evet ya allahın kebapçısı varya hiç işleri olmaz nasıl ayakta duruyorlar anlamıyorum ben kebapçı gibide değil saçma sapan bi yer ilk açıldığında ayıp olmasın diye istemiştik bişeyler anamm bi kokuyor bi kokuyor yiyemedik adam sonra bize trip yaptı ondan bişey almıyoz diye ama biz dükkanda kendimiz yapıyozz yada evden getiriyoz kişisel algıladılar iyice gıcıklar ya neyse ama para götürmüşlerdirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…