Kıttyyy bak kokunu aldım bnee geldım
inşallah canım inşallah sen içini ferah tut tatlım yaainşallah .. çiçemm bişey dicem ben bidaha kan sayımı yaptırmasdım yaptırmam gerekmi acaba bu hafta sonu doktora gidim mii beni haftaya çağırdı ama
günaydın cancan nasılsınnGünaydın şekerler nasılsınız..
selam fıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkherkese selam kimler var burda bakem zemuszemus
iyiyim aşkımmm yaa çalışıyom işler yoğun arada size bakıyommmhosgeldin cicegim nasılsın bi denem Şenizopuyorumnanaktan
ÇİÇekk dÜn taktİk verdİm ya kızım sana at kendİnİ setİn ortasına mezdeke oynaya oynaya geÇ Şaban gİbİ..hababam sınıfında yapıyor ya yandan yandan...sanat uĞruna ÖlÜceksİn kızım bak hepİmİz senİ hatırlıcaz hadİ at kendİnİ ortaya
KİTTY ÇİÇEĞİ MEŞHUR EDİCEM a.s GEL DESTEK VER EL BİRLİĞİYLE ŞU KIZIN HAYATINI KURTARALIM :teytey:
haha valla görmedim ama muro mu ne o var snaırım onu öldürdüler galiba tam bizim yanımızdaki tükkanda kebapçı tarzı bi yer içinde yaptılar patlamayı yaa her yer cam kırıkları temizliyorlarHAHAHA :roflol::roflol: KIZ ÇİÇEK GİR İÇERİ ANAM KİM VURDUYA GİDCİEN BAK...MEMATİ ORDAMI KIZ SÖYLE BANA Bİ SELAM GÖNDERSİN..MADEM RESİM ALAMIYORSUN O ADAM YAŞLIMIYDI ŞEREFSİ Z DİYEN
Hoşbuldum canlar bende yedim kartı :roflol: 1 ay geçti kaldı 2 ayım bugünden itibaren sıkı rejimdeyim 2 ay içinde kilo vermem lazım haftaya spora başlıyorum..
KİTTY ÇİÇEĞİ MEŞHUR EDİCEM a.s GEL DESTEK VER EL BİRLİĞİYLE ŞU KIZIN HAYATINI KURTARALIM :teytey:
Hoşbuldum canlar bende yedim kartı :roflol: 1 ay geçti kaldı 2 ayım bugünden itibaren sıkı rejimdeyim 2 ay içinde kilo vermem lazım haftaya spora başlıyorum..
calıs cicegim calıs calısmak iyidir kaydirigubbakcemile3
kurtlar vadisimi cekiliyor orda cicegim ?:1shok:
evet tatlım ya dünden beriii
Kız ÇİÇem valla İyİ para almıŞtır o kebapÇı...
Bu adam sİzİn araba mevzusunda sİze baĞıran adam mı yanlız bak hafıza ya bak ya....o kadar balık hafızalıyım ama bazı Şeylerİ unutmuyorum
LEN TEKLİF ETSEYDİN YA BENİM DÜKKANDA PATLATIN DİYE DELİ..NE GÜZEL DÖNERDİN KÖŞEYİ...RKA PLANDADA ÇATTIRMADAN ÇIKARDIN SENDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?