Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kıttyy kocası gelse benı ÖldÜrse kaÇ yazar kızım hepsını ÖldÜrÜrÜm len dınıme kıtabıma...bak nasıl kurtlar vadısı versıyonuydu bu

nerde cekiliyor hemen gelemde mematiyi göremmmmmmmmmmmmm zemuszemus

kızım varya ben kimsenin suratına bakmıyorum haha dün eve gididcem haliylen içlerinden geçicem kimseye bakmadım anam insan kaynıyor hayranlarda var etrafta bi yığın işim olmaz kim var kim yok ondan bilmiyom ama muroyu didem iş arkideşim görmüş hahahaa dibimizde ama gururdan bakmıyom bişey sanmasınlar kendilerinii kimse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kİttyy kocası gelse benİ ÖldÜrse kaÇ yazar kızım hepsİnİ ÖldÜrÜrÜm len dİnİme kİtabıma...bak nasıl kurtlar vadİsİ versİyonuydu bu

kızım sen varya sennnnnnnnnn
sen yaz ben oynuyummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kıtty bebeĞım nabr ıyısın...beĞın nasıl gomŞun nasıl aĞan baĞan nasıl..?

nasıl olayım örguye basladım bir dene yamuk bere ördüm simdi hırka öruyorum bakalım becerebilecekmiyim :roflol:

işte bu modeli yapmaya calısıyorum becerebilirse renkleri aynı yapmıyorum elimde olanla idare ediyorum acemiyim ya calısma yapıyom yani :roflol:

Kız psıkopat kıttyy mematıye bakma bak ÇocuĞun ona benzer sÖyleyımmm...

kızım o diziyi sırf onun icin izliyom kaydirigubbakcemile3 aynı benkaydirigubbakcemile3 bende psikopatım zaten :roflol: kocişim öyle diyor yani :roflol::roflol:

Eklentiler

• $casaco10rz2.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 43
mürvet ya senin ateş tablondan ben bişey anlamadım sen yumurtlamadınmı acabaa
bılmem anam bende bırıncıye yakındı dun testm bugn brz daha ondan düşük gibi

murvertcim sen calısmalarını surdur yinede ne olur ne olmaz bidenem ayrıca dunu bos gecirmedin inşallah
hg canım yok anam boş gecrrmıyım herf genemı dolu gun dedı :roflol:

ay cok guzselmış basıt bıseyede benziyr bende örem örnek alamda bitmş seklı degl dımı

Kıtty Çooookk gÜzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllll...ayyy yavruŞun ınŞallah allhım bunları gıymeyıde nasıp etsın canım ya...

Kız mÜro sen benım arkadaŞımı aŞaĞılıyormusun yoksam...basıyt bıŞeye benzıyor derken?bıkerem benım arkadaŞım hamarattır tamam mı?

Kıtty gerÇektende basıt bır Örnek yaparsın anam bak gÖrdÜm ben bıle dedım kı ben bunu yaparım...paspas ÖrmÜŞtÜm kıyılarını bu Şekılde yapmıŞtık...ama Çok hoŞ baharık sÜper bıŞey renklerde Çok ıyı durmuŞ

Ya 2 aydr resmıne bakıyorum ve sen ıkı aydır hala tıkınıyorsn orda bıŞeyler ya

Eklentiler

• $casaco03tu0.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $casaco04yd7.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $casaco05nd7.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 39

ben bu gazla yaparım walla renkli örmuyorum akıllı yunden var biraz onunla basladım deneme asamasındayım eger becerebilirsem alırım renkli yaparım bunun gibi kaydirigubbakcemile3

hahahaa evet evettt

yaa kitty süper bişeyy eğer becerebilirsen bende hamiş kalırsam banada örermisin çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ne demek canım sen yamuk yumuk giydirmeye razısan ben elbette örerim lafı bile olmaz :1hugpuyorumnanaktan

MÜRO BAŞKA KAPIYA KıTTYLE SÖZLEŞMEMZ VAR BENıKı OLUNCA ANA HAZIRLIK YPICAK LEN :mymeka:

işte benmde ateş tablom kafamçokkarıştı

1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *
8. 13 eylül 36,3*
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3** ov (-)
12. 17 eylül 36,4** beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4** yapışkan uzayan şefaf
Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4 ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3karın agrısı belrtı flan yok
Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3 akıntı beyaz ama yapışkan yogun şekilde ov(belirgin baya)
Eki Görüntüle 24830

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…