nerde cekiliyor hemen gelemde mematiyi göremmmmmmmmmmmmm zemuszemus
Kİttyy kocası gelse benİ ÖldÜrse kaÇ yazar kızım hepsİnİ ÖldÜrÜrÜm len dİnİme kİtabıma...bak nasıl kurtlar vadİsİ versİyonuydu bu
Kıtty bebeĞım nabr ıyısın...beĞın nasıl gomŞun nasıl aĞan baĞan nasıl..?
Kız psıkopat kıttyy mematıye bakma bak ÇocuĞun ona benzer sÖyleyımmm...
bılmem anam bende bırıncıye yakındı dun testm bugn brz daha ondan düşük gibimürvet ya senin ateş tablondan ben bişey anlamadım sen yumurtlamadınmı acabaa
hg canım yok anam boş gecrrmıyım herf genemı dolu gun dedı :roflol:murvertcim sen calısmalarını surdur yinede ne olur ne olmaz bidenem ayrıca dunu bos gecirmedin inşallah
ay cok guzselmış basıt bıseyede benziyr bende örem örnek alamda bitmş seklı degl dımınasıl olayım örguye basladım bir dene yamuk bere ördüm simdi hırka öruyorum bakalım becerebilecekmiyim :roflol:
işte bu modeli yapmaya calısıyorum becerebilirse renkleri aynı yapmıyorum elimde olanla idare ediyorum acemiyim ya calısma yapıyom yani :roflol:
kızım o diziyi sırf onun icin izliyom kaydirigubbakcemile3 aynı benkaydirigubbakcemile3 bende psikopatım zaten :roflol: kocişim öyle diyor yani :roflol::roflol:
MÜro gel kız fİgÜran olarakta senİ oynatacam bak
dizindemi oynatacan kıs beni az kiloluyum ama dizine sıgmam:roflol: söliyim simdiden
MÜro gel kız fİgÜran olarakta senİ oynatacam bak
ay cok guzselmış basıt bıseyede benziyr bende örem örnek alamda bitmş seklı degl dımı
Kİtty gerÇektende basİt bİr Örnek yaparsın anam bak gÖrdÜm ben bİle dedİm kİ ben bunu yaparım...paspas ÖrmÜŞtÜm kıyılarını bu Şekİlde yapmıŞtık...ama Çok hoŞ baharık sÜper bİŞey renklerde Çok İyİ durmuŞ
hahahaa evet evettt
yaa kitty süper bişeyy eğer becerebilirsen bende hamiş kalırsam banada örermisin çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
KİTTY BEN BİLE YAPABİLİRİM DEMEMDEN Mİ ETKİLENDİNlmaz:AÇIK KONUŞakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?