sağdan sağdan atakalr yaramazlık sayılmıyor yani. hımmm öğrendiğim iyi oldu :)))))))))))))
aslında çok küçük diil cosmom ben kart olduğum için bana göççük geliyor ahaha :)
SELAM CANLARIM CİK CİK CİK BEN GELDİMMMMMMMMopuyorumnanaktan
hoşgeldin cifcifim yoğunmusun anam ya?
Özlüyom seni hani :asigim:
aa sen mi kartt! ayool ben sana ne diyoruum sen bana falan taş cıkarrırsınn! taş gibi hatunsun demiyormuyuum bennnnnn !!klava:
hosbulduk :kedi:
yaşım cokta kucuk degil aslında ama sizlere göre kucuk kalıyorum sanırsam :kedi: 24 yaşındayııım :=)
TAZE ANNECİM VALLAHİ SORMA SABAHLARI İŞ OLUYOR......YERİM KIZ SENİ YİYENİMİZE İYİ BAKIYORMUSUN BAK SİGARA FALAN UNUTTT SAÇLARINI YOLARIM HE HE HElmaz:
valla ben 17-18 yaşlarındayken 30 ve 30 lu yaşlardakiler benim için o kadar yaşlılardı ki... oooo koca adam/kadın olmuşlar onlar derdim. öyle olmuyormuş gerçi ama şimdi o yaşlardakiler de benim için öyle diyorlardır :)))))))))))
Ben senin yaşındaykennn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok be küçük de diil okadar maşallah
Bizim en ufağımız Tuğba20 miz var 21 yaşında ve Hamile şuan
2 gündür gelmiyo umarım iyidir
Dar kne kadar doĞru bİŞey sÖylemİŞ ya...valla helal olsun...afferİn kız
evet kÜÇÜk deĞİlsİn canımda bunlar kar tbİraz dolayısıyla onlara gÖre taze kÖrpe kalıyorsun hepsİ bu...
DarkÇıkm kabul et artık genÇ anne olma Şansında kalmamıŞ hanİ yaŞın gayet anne olunabİlecek yaŞ...asıl 20-21 de doĞuracaktık...bende genÇ anne olmak İsterdİm ama olmadı..26 dİye kafamda kurmuŞtum hanİ en geÇ 26 da doĞururum dİyordum sankİ ısmarlama oluyormuŞ gİbİ bu İŞler....nasİp İŞte..
Kız cosmo ya tİcker sÜper olmuŞ beeee...kız bİde Öle zencİ bİŞe yÇıkıyormuŞ senden ayyy ne gÜlerİm ha...İspatla İspatlayabİlİrsen...
Benİm bİ arkadaŞımın Çocuu tamamen kızıl saÇlı doĞdu ne ana ne baba alakası yok bİde Çİllİ benİm gİbİ babasının sakalında hafİf kızıllık vardı oraya yormuŞlardı...
afferim banaaa kaydirigubbakcemile3
sen bakma bunlara kart falan degiller ya cosmoyuda görmüştüm ben çiçeeeeminn albümünde hiiçte öylee kart neyiim degiilll valla diyorum ya taş cıkartır biz kucumenleree hele bebekelover varyaa!! taşşşşşşşşşşşş gibi hatunn :)))))))
masallah
senin yaş kaç ninikkkkciim kaydirigubbakcemile3 yas sorulmaz bayanlara ama sordum gitti ehehe.
afferim banaaa kaydirigubbakcemile3
sen bakma bunlara kart falan degiller ya cosmoyuda görmüştüm ben çiçeeeeminn albümünde hiiçte öylee kart neyiim degiilll valla diyorum ya taş cıkartır biz kucumenleree hele bebekelover varyaa!! Taşşşşşşşşşşşş gibi hatunn :)))))))
masallah
Senin yaş kaç ninikkkkciim kaydirigubbakcemile3 yas sorulmaz bayanlara ama sordum gitti ehehe.
Ben severim zencileri len ne güzel de hakkaten ha eşime ne derim onu bilmiyom delikafadulden
Bide dermiş " zaten olmuyodu çocuk birden nasıl oldu falan şüpheleniyodum" delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?