Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

BU ARADA FOREVERıM YA SEN HEP SABAHLARI BURADASIN.....NE O GÜNDÜZLERı SOKAKLARDAMI GEZıYORSUN BAKEM....KULAĞINA ÖYLE KOKULAR GELıYOR...........laelaelaelaelae

Ben senin yaşındaykennn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok be küçük de diil okadar maşallah
Bizim en ufağımız Tuğba20 miz var 21 yaşında ve Hamile şuan
2 gündür gelmiyo umarım iyidir

Benim işde öğlen 2den sonra coşuyo anasını satim lmaz:Tam sohbet vakti yani lmaz:
Sigara içmiyom merak etme cifcifim arada bi iki fırt çektğmde vicdan meselesi yapıyom :1rolleyes:
TAZE ANNECİM VALLAHİ SORMA SABAHLARI İŞ OLUYOR......YERİM KIZ SENİ YİYENİMİZE İYİ BAKIYORMUSUN BAK SİGARA FALAN UNUTTT SAÇLARINI YOLARIM HE HE HElmaz:

Dar kne kadar doĞru bıŞey sÖylemıŞ ya...valla helal olsun...afferın kız

evet kÜÇÜk deĞılsın canımda bunlar kar tbıraz dolayısıyla onlara gÖre taze kÖrpe kalıyorsun hepsı bu...

Ya ben böyle düşündüğüm zaman çok üzülüyorum :1closedeyes:
Liseli leri görmek bile istemiyom bazen, bazende onları izlemeye doyamıyorum
Yaşlandığımda yaşımı asla kabul edemem sanırım ben delikafadulden
Avrupa yakasındaki Cemin babasının dişi versiyonu olucam işte lmaz:

Kız cosmo ya tıcker sÜper olmuŞ beeee...kız bıde Öle zencı bıŞe yÇıkıyormuŞ senden ayyy ne gÜlerım ha...ıspatla ıspatlayabılırsen...

Benım bı arkadaŞımın Çocuu tamamen kızıl saÇlı doĞdu ne ana ne baba alakası yok bıde Çıllı benım gıbı babasının sakalında hafıf kızıllık vardı oraya yormuŞlardı...

Ben senin yaşındaykennn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok be küçük de diil okadar maşallah
Bizim en ufağımız Tuğba20 miz var 21 yaşında ve Hamile şuan
2 gündür gelmiyo umarım iyidir

görmüştüm tugba20'i evet hamişti okumustum hatta tebrik neyimde etmiştimm..
ah ah bende hamiş olabilsemmmm en cok istedigim seyy genc anne olabilmeekkk.
mafoldumbentutmann beni ağliciimm! duygusala baglandıım iyimiii akannehir

DarkÇıkm kabul et artık genÇ anne olma Şansında kalmamıŞ hanı yaŞın gayet anne olunabılecek yaŞ...asıl 20-21 de doĞuracaktık...bende genÇ anne olmak ısterdım ama olmadı..26 dıye kafamda kurmuŞtum hanı en geÇ 26 da doĞururum dıyordum sankı ısmarlama oluyormuŞ gıbı bu ıŞler....nasıp ıŞte..

Dar kne kadar doĞru bİŞey sÖylemİŞ ya...valla helal olsun...afferİn kız

evet kÜÇÜk deĞİlsİn canımda bunlar kar tbİraz dolayısıyla onlara gÖre taze kÖrpe kalıyorsun hepsİ bu...

afferim banaaa kaydirigubbakcemile3
sen bakma bunlara kart falan degiller ya cosmoyuda görmüştüm ben çiçeeeeminn albümünde hiiçte öylee kart neyiim degiilll valla diyorum ya taş cıkartır biz kucumenleree hele bebekelover varyaa!! taşşşşşşşşşşşş gibi hatunn :)))))))
masallah

senin yaş kaç ninikkkkciim kaydirigubbakcemile3 yas sorulmaz bayanlara ama sordum gitti ehehe.

anam zaten daha yeni evlendim ben,11aylık evliyiimmm. bileydim 18 yasında evleniverirdim simdiye anne olmustum bileee!! kaydirigubbakcemile3
neyse napalım kaderimizde böyle varmış. olsunda şimdi olsuuunn..
allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinnn!! aminnnnnnnnnnnn!!

Ben severim zencileri len ne güzel de hakkaten ha eşime ne derim onu bilmiyom delikafadulden
Bide dermiş " zaten olmuyodu çocuk birden nasıl oldu falan şüpheleniyodum" delikafaduldendelikafadulden

Çiçeeemin albümünde dublör kullandık biz ben diiilim o delikafadulden

darkçım gözlerde bi sorun yok dimi senin...yada bişey mi içtin albüme bakmadan önce...cosmo bildiğin kart ya..hatta teyzem bile ondan genç gösteriyor...teyzem 60 yaşında tabi bu arada tabi bebekelover ı bilemem benim lafım cosmoya...

Ben severim zencileri len ne güzel de hakkaten ha eşime ne derim onu bilmiyom delikafadulden
Bide dermiş " zaten olmuyodu çocuk birden nasıl oldu falan şüpheleniyodum" delikafaduldendelikafadulden

delikafadulden delikafadulden :roflol: VALLA BİLEMEM...KAN ÇIKAR HERALDE LEN.delikafadulden

Vallahi bu yaşlarda anne olamamak degilde ya hiç anne olamazsan düşüncesi çöreklenmeye çalışıyor kafamın içine ama kovuyorum...en zoruda bununla mücadele etmek....yaş çokta önemli degil...benceyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…