Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ben 25 yaŞındayım canım yanı daha doĞrusu 26 nın ıÇındeyım 25 bııtı aslında

Genç değilde geç anne olduğunda daha bilinçli oluyosun ama ben hiç istemedim genç anne olmayı..
aman şunlara bak ya bebekim nerdesin? Sanki yaşları 50liler de de genç annelikten bahsediyolar bunlar

darkcım hayırlı olsun taze gelinimiz herşey gönlünce olsun tadını çıkart beeeeeee
cicim aylarııııııopuyorumnanaktan

sarısııın mavişş gözlüüüüü güzelce yüzlüü bir hatuun gördüydüümm bennn p
küccük buldunuzz diyeee kandırmann beniiiiiiiiiiii
çiçeemi cagırırıımmm sorarrr sizeee bakınn!! klava: kaydirigubbakcemile3

ya civicvim be saçmalama kuzu ya ne alakası var...tabikide gırgır yapıyoruz burda rabbim hayırlı zamanı biliyor elbet...ayrıca artık herkes geç doğuruyor kuzu...

he he he bu da Avrupa Yaksı nın Aslı sı
29,5 :roflol:

ŞABAN BEN FARKINDAYSAN SENİN GİBİ KIŞLARI ÇIKARMIYORUM AMA NET YAŞIM BU YANİ KÜÇÜLTMÜYORUM BEBEMMMM....:roflol:

BAK SSK SORGUYA GİRİYORSUN YA İŞTE ORDA GERÇEK YAŞIN ÇIKIYOR ORTAYA BEBEK...

25 YAŞ 9 AY 14 GÜN DİYOR...YANİ DİYORKİ...25 YAŞIN DOLMUŞ YENİ YAŞINDAN 9 AY 14 GÜN ALMIŞSIN...KAPİŞŞŞŞ

DOĞUM TARİHİNİ Bİ YAZARMISIN BANA KUZU Bİ HESAPLAYALIM BAKALIM 35-36 MI YOKSA 38 Mİ ÇIKACAK YAŞIN

ay evet civciviimm bende cok dusunuyorum bu dusunceyiiii. cok bekletmez insallah allahım bizleri...

Ben 25 yaŞındayım canım yanİ daha doĞrusu 26 nın İÇİndeyİm 25 bİİtİ aslında

sende benden sayılırsııın anacııımm. aynı yas grubundayızz ehehhe kaydirigubbakcemile3

darkcım hayırlı olsun taze gelinimiz herşey gönlünce olsun tadını çıkart beeeeeee
cicim aylarııııııopuyorumnanaktan
ayyy! sagol civcivimm teşekkür ederiimm! :kedi: eskidim biraz ama olsuuun tazelik kalmadı peekkk kaydirigubbakcemile3

Yaa demi unutmuşum pardon sağdan bişiler yapıyo dilek ama çözemiyom naptığını kaydirigubbakcemile3

Bende kartım nolmuş :lepi:

unutmuş bile annelik işte. daha mercimek kadarken affetmeye başlıyorlar ayhh duygulandım şimcik :gitme:

Dar kne kadar doĞru bİŞey sÖylemİŞ ya...valla helal olsun...afferİn kız

evet kÜÇÜk deĞİlsİn canımda bunlar kar tbİraz dolayısıyla onlara gÖre taze kÖrpe kalıyorsun hepsİ bu...

evet kartladım napalım. oldu bir kere... ahhh ben gençliğimde diye başlardım amma sıkmayayım siz gençleri şimcik. kartım ama hala iş var ona göre Şeniz

puahahah bu kadar olur. benim eşim de o cemin babası çıkınca gel gel seninki çıktı diye çağırır beni :))))))))) ben de asla kabullenmem. hatta yaşımı doğru tahmin edenlerle de görüşmüyorum en az 4 yaş küçük gösteriyorum ona göre :roflol:

ben yukarda yazdım cicim ben 25 bilemedin 26 gösteriyorum. yaşını gösteriyorsun diyenlere de gözlük hedaaayeee ediyorum ya da gözlerini şişiriyorum duruma göre naniknanik

bu arada ninoş zenci ya da melez bebek süffferr olur da sen doğurunca eş kişisinin bayılma nedeni sevinç mi olur dersin :1shok: :roflol:

Çııııır nan teyzeni gelsin bakim

YA CİDDEN SENİN GÖZLERDE Bİ SORUN VAR YANLIZ SÖYLEYİM...TAMAM MAVİ GÖZ SARI SAÇ DOĞRUDA SAÇLAR ZATEN BOYA BİR İKİNCİSİ HER TARAFI KIRIŞMIŞ...YÜZ DESEN YO KKİ Bİ BÜTÜN OLMUŞ OMUZLARLA delikafadulden delikafadulden ....

BEN DAHA FAZLA KALAMICAM KIZLAR İŞİM VAR HADİ TÜYDÜM

MÜrooooooooooooooooo gel kız elekÇı bak cosmoya neler dedım destek Çıksana len azcık... Yanlız kaldım burda

BEBEK ADIN STÜNDE ıŞTE BEBEKSıN.. :1rolleyes: .ÇIK ARADAN SEN naniknanik

YA BAK TEKER TEKER GELıN BENı ıSAN ETTıRMEYıN LEYYYYYYYYYYYYYYYYNNN:enbuyukkk:

benneyaptımki CıVCıV SENDE BAK ANAM ORDAN ıMı SAKIN DESTEK OLAYIM DEME...

KALDIM BıR BAŞIMA BURDA :1no2:

:roflol::roflol::roflol::roflol: komik şey seni :roflol:

Ben 25 yaŞındayım canım yanİ daha doĞrusu 26 nın İÇİndeyİm 25 bİİtİ aslında

ahahaha ben de 29,5 tan 30 puahahahaha :) zaten ben 25,5 dan 26 yaşındayken evlendim. o zaman bilem erken mi acep demiştim abboooov :))))))))))))

Genç değilde geç anne olduğunda daha bilinçli oluyosun ama ben hiç istemedim genç anne olmayı..
aman şunlara bak ya bebekim nerdesin? Sanki yaşları 50liler de de genç annelikten bahsediyolar bunlar

vallah ben burdayım canım. valla benim genç anne olma şansım da yoktu 26 da evlendim ben. aslında genç anne olurdum da babam da genç yaşta katil olmak zorunda kalırdı o yüzden kasmadım yaneee :)

ninoş kıssss seni de görcez otuzlarda kucağında iki bebe. ninoşşş tezzeeee diye bağırcam sana hatırlat ahahaha lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…