görmüştüm tugba20'i evet hamişti okumustum hatta tebrik neyimde etmiştimm..
ah ah bende hamiş olabilsemmmm en cok istedigim seyy genc anne olabilmeekkk.
mafoldumbentutmann beni ağliciimm! duygusala baglandıım iyimiii akannehir
anam zaten daha yeni evlendim ben,11aylık evliyiimmm. bileydim 18 yasında evleniverirdim simdiye anne olmustum bileee!! kaydirigubbakcemile3
neyse napalım kaderimizde böyle varmış. olsunda şimdi olsuuunn..
allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinnn!! aminnnnnnnnnnnn!!
Ben 25 yaŞındayım canım yanİ daha doĞrusu 26 nın İÇİndeyİm 25 bİİtİ aslında
vallahi bu yaşlarda anne olamamak degilde ya hiç anne olamazsan düşüncesi çöreklenmeye çalışıyor kafamın içine ama kovuyorum...en zoruda bununla mücadele etmek....yaş çokta önemli degil...benceyerimseniben
he he he bu da Avrupa Yaksı nın Aslı sı
29,5 :roflol:
ay evet civciviimm bende cok dusunuyorum bu dusunceyiiii. cok bekletmez insallah allahım bizleri...Vallahi bu yaşlarda anne olamamak degilde ya hiç anne olamazsan düşüncesi çöreklenmeye çalışıyor kafamın içine ama kovuyorum...en zoruda bununla mücadele etmek....yaş çokta önemli degil...benceyerimseniben
ayyy! sagol civcivimm teşekkür ederiimm! :kedi: eskidim biraz ama olsuuun tazelik kalmadı peekkk kaydirigubbakcemile3darkcım hayırlı olsun taze gelinimiz herşey gönlünce olsun tadını çıkart beeeeeee
cicim aylarııııııopuyorumnanaktan
Yaa demi unutmuşum pardon sağdan bişiler yapıyo dilek ama çözemiyom naptığını kaydirigubbakcemile3
Bende kartım nolmuş :lepi:
Dar kne kadar doĞru bİŞey sÖylemİŞ ya...valla helal olsun...afferİn kız
evet kÜÇÜk deĞİlsİn canımda bunlar kar tbİraz dolayısıyla onlara gÖre taze kÖrpe kalıyorsun hepsİ bu...
Ya ben böyle düşündüğüm zaman çok üzülüyorum :1closedeyes:
Liseli leri görmek bile istemiyom bazen, bazende onları izlemeye doyamıyorum
Yaşlandığımda yaşımı asla kabul edemem sanırım ben delikafadulden
Avrupa yakasındaki Cemin babasının dişi versiyonu olucam iştelmaz:
darkçım gözlerde bi sorun yok dimi senin...yada bişey mi içtin albüme bakmadan önce...cosmo bildiğin kart ya..hatta teyzem bile ondan genç gösteriyor...teyzem 60 yaşında tabi bu arada tabi bebekelover ı bilemem benim lafım cosmoya...
darkçım gözlerde bi sorun yok dimi senin...yada bişey mi içtin albüme bakmadan önce...cosmo bildiğin kart ya..hatta teyzem bile ondan genç gösteriyor...teyzem 60 yaşında tabi bu arada tabi bebekelover ı bilemem benim lafım cosmoya...
sarısııın mavişş gözlüüüüü güzelce yüzlüü bir hatuun gördüydüümm bennnp
küccük buldunuzz diyeee kandırmann beniiiiiiiiiiii
çiçeemi cagırırıımmm sorarrr sizeee bakınn!!klava: kaydirigubbakcemile3
kızçeler günaydınnnnnnlarrrr hepiciğinizeeeee ben bi düne falan bakıp geleyom hemen
ŞABAN BEN FARKINDAYSAN SENİN GİBİ KIŞLARI ÇIKARMIYORUM AMA NET YAŞIM BU YANİ KÜÇÜLTMÜYORUM BEBEMMMM....:roflol:
BAK SSK SORGUYA GİRİYORSUN YA İŞTE ORDA GERÇEK YAŞIN ÇIKIYOR ORTAYA BEBEK...
25 YAŞ 9 AY 14 GÜN DİYOR...YANİ DİYORKİ...25 YAŞIN DOLMUŞ YENİ YAŞINDAN 9 AY 14 GÜN ALMIŞSIN...KAPİŞŞŞŞ
DOĞUM TARİHİNİ Bİ YAZARMISIN BANA KUZU Bİ HESAPLAYALIM BAKALIM 35-36 MI YOKSA 38 Mİ ÇIKACAK YAŞIN
benneyaptımki CİVCİV SENDE BAK ANAM ORDAN İMİ SAKIN DESTEK OLAYIM DEME...
KALDIM BİR BAŞIMA BURDA :1no2:
Genç değilde geç anne olduğunda daha bilinçli oluyosun ama ben hiç istemedim genç anne olmayı..
aman şunlara bak ya bebekim nerdesin? Sanki yaşları 50liler de de genç annelikten bahsediyolar bunlar
YA CİDDEN SENİN GÖZLERDE Bİ SORUN VAR YANLIZ SÖYLEYİM...TAMAM MAVİ GÖZ SARI SAÇ DOĞRUDA SAÇLAR ZATEN BOYA BİR İKİNCİSİ HER TARAFI KIRIŞMIŞ...YÜZ DESEN YO KKİ Bİ BÜTÜN OLMUŞ OMUZLARLA delikafadulden delikafadulden ....
BEN DAHA FAZLA KALAMICAM KIZLAR İŞİM VAR HADİ TÜYDÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?