• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadsiz Akraba

Ahahhaa sabah sabah guldum. Hayir niye guldum aynisini bende yasadim. Bir arkadasimla okul çıkışı yuruyorduk. Bir akraba gormus beni. Hayirli olsun kizinizi nisanlamissiniz demis. Tabi babam sok. Sonrasi olaylar olaylar. Ama ben cirkef oldugum icin kizin sosyal medyadaki sevgilisiyle yiyisen pozlarini gostermistim adama. Hayiridr kizin balayinda galiba diye. Gorusmuyoruz artik ailecek.
Vallah takdir ettim sizi, ailesinin boşboğazlığı yüzünden olan biraz kıza olmuş ama milletin işine karışmamalarını öğrenmişlerdir sanırım.

15 gün mü? :KK57: Sosyal medya hesabımda asla ne komşu ne akraba barındırırım nişanlı olmama rağmen. Onlara ne ben nereye gittim naptım? Hepsi engellidir sadece arkadaşlarım vardır. En baş hata burda bence. Silin gitsin, engelleyin, kapattım kullanmıyorum dersiniz.

sildim zaten hepsini.

O zaman annenin iyi karşılamasını dileyeceksin. :)

annemin de karışmaya hakkı yok her ne kadar annem de olsa. aynı şey babam içinde geçerli sonuçta ileride onlar değil ben evleneceğim istediğim kişi ile

Ahahhaa sabah sabah guldum. Hayir niye guldum aynisini bende yasadim. Bir arkadasimla okul çıkışı yuruyorduk. Bir akraba gormus beni. Hayirli olsun kizinizi nisanlamissiniz demis. Tabi babam sok. Sonrasi olaylar olaylar. Ama ben cirkef oldugum icin kizin sosyal medyadaki sevgilisiyle yiyisen pozlarini gostermistim adama. Hayiridr kizin balayinda galiba diye. Gorusmuyoruz artik ailecek.

:KK48::KK48::olamaz::dondurma::halay:

Babanızın bu konudaki tutumu nedir? Mesela benim babam bu tip konularda bana laf eden olursa benden önce cevabını verir,ilişkisini keser o insanla. Eğer babanız da sizinle aynı görüşteyse boşverin. Anneniz anlar yanlış yaptığını.

Back
X