hafıza güçlendirici...

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
kızlar doğru yere mi açtım konuyu bılmem ama...hafıza ıcın unutkanlık için ne yapıyor ne ilaç kullanıyorsunuz..Bugunlerde ben niye herşeyi unutuyorum:KK43:((

Ginkgo bloba ve ginseng karışımı bir hap kullandım bir dönem. İşe yarıyor.
Ama bu konu kapanır sanırım, ilaç tavsiyesi istediğin için.

kızlar doğru yere mi açtım konuyu bılmem ama...hafıza ıcın unutkanlık için ne yapıyor ne ilaç kullanıyorsunuz..Bugunlerde ben niye herşeyi unutuyorum:KK43:((
Kan değerlerine baktır canım, balık ceviz badem yeşil sebzeler,meyve bol bol tüket. Bende de var unutkanlık,bazen beslenmeyi boşlayınca daha da artıyor

Hatırlamamak daha güzel, ben bazen bu unutkanlığımıın arkasına sığınıyorum.
Aaaa hiç hatırlamıyorum ki, aklımdan çıkıvermiş diye sıyrılıyorum işin içinden:KK76:

bende çok unutkanım tavsiyeleri bekliyorum. herşeyi unutuyorum sadece yemek yemeyi unutmuyorum.onu unutsam süper olacako_O

Bendeki unutkanlık daha farklı.
Cümle kurarken kelimeyi unutuyorum.
Mesela dün doktora gittim ultrason çektiricem, oradaki hemşireye "bana sıra geldiğinde arayabilir misiniz burda radyasyona maruz kalmak istemiyorum" dicem.hamileyimya o bakımdan.
Ama ben aradaki radyasyon kelimesini unuttum, o kısma geldiğimde "ıhhmm şeye maruz kalmak istemiyorum, hamileyim, şeye, manyetik alana.." deyiverdim. radyasyon kelimesi bi türlü gelmedi aklıma dilimin ucunda derler ya işte heh orda kalıyor çıkmıyor.
Bazen ağlayasım geliyor çok sinirleniyorum bu halime :KK61:

Bendeki unutkanlık daha farklı.
Cümle kurarken kelimeyi unutuyorum.
Mesela dün doktora gittim ultrason çektiricem, oradaki hemşireye "bana sıra geldiğinde arayabilir misiniz burda radyasyona maruz kalmak istemiyorum" dicem.hamileyimya o bakımdan.
Ama ben aradaki radyasyon kelimesini unuttum, o kısma geldiğimde "ıhhmm şeye maruz kalmak istemiyorum, hamileyim, şeye, manyetik alana.." deyiverdim. radyasyon kelimesi bi türlü gelmedi aklıma dilimin ucunda derler ya işte heh orda kalıyor çıkmıyor.
Bazen ağlayasım geliyor çok sinirleniyorum bu halime :KK61:

her zaman mı peki çünkü bu kelimeler biraz zordur herkesin aklına gelmiyebiilir.

zerdeçal çok iyi geliyor. tadı biraz kötü ama ben kpss döneminde her akşam kaynatıp içiyordum çok faydasını gördüm

her zaman mı peki çünkü bu kelimeler biraz zordur herkesin aklına gelmiyebiilir.
genelde sürekli kullanmadığım kelimeleri unutuyorum.
radyasyon önemli bi örnek mesela, ya da ünlü isimlerini, izlediğim bi filmin sahnelerini adını (çok kısa bir sürede) okuduğum bir kitabın adını yazarını içeriğini çok kısa zamanda unutabiliyorum.

X