açıyormus canım kontes sölemişti bir kaç kişi daha söylemişti.
Benimde saçımda siyah boya var bende kullanıyorum ama diplerinde hafif kızıllık gibi renkler çıktı ama yakından belli oluyor.
yazık ama saçlarınaaaselamlar güzellerimben arada derede gelirim yorumları okuyup kaçarım bazen de yazarım :90: şimcikk kontess cezalı mı yaa çok üzüldüm haa
yardımınıza ihtiacım varbenim saçım benim yüzümden işkencelere maruz kaldı öncesinde siyaha boyadım sonra 2 ay sonra perma yaptırdım sonra yetmedi yaklaşık 2 ay sonra saçımı açtırdım tabi açılırken perması da gitti, öncekine göre saçım sertleşti bide şimdi işe başladım ve saçımı açıp gitmek yada at kuyruğu şeklinde bağlamak için düzleştiriyorum iyice yıpranıyor bişey yapmayım diyorum ama hani iş yerine bu halde gitmek de olmuyor kendi kendime kızınıp duruyorum bi fikriniz var mı? sinemaki kürü uygulamıştım bi ara, acabaa bi faydası olur mu bu sorunuma da bide gliserinli bakımdan bahsetmiş kontesscim ilk sayfasında uygulayan var mı??
cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :13:
cnm bemiks ampülü karışımsız saç diplerine uygulasak bir zararı olurmu
kızlar saclarımın uçlarında cok kırık var ama bır taraftanda uzamasını istiyorm ne yapmalıym
Anacım saçlarına ypmadığın kalmamış senin.selamlar güzellerimben arada derede gelirim yorumları okuyup kaçarım bazen de yazarım :90: şimcikk kontess cezalı mı yaa çok üzüldüm haa
yardımınıza ihtiacım varbenim saçım benim yüzümden işkencelere maruz kaldı öncesinde siyaha boyadım sonra 2 ay sonra perma yaptırdım sonra yetmedi yaklaşık 2 ay sonra saçımı açtırdım tabi açılırken perması da gitti, öncekine göre saçım sertleşti bide şimdi işe başladım ve saçımı açıp gitmek yada at kuyruğu şeklinde bağlamak için düzleştiriyorum iyice yıpranıyor bişey yapmayım diyorum ama hani iş yerine bu halde gitmek de olmuyor kendi kendime kızınıp duruyorum bi fikriniz var mı? sinemaki kürü uygulamıştım bi ara, acabaa bi faydası olur mu bu sorunuma da bide gliserinli bakımdan bahsetmiş kontesscim ilk sayfasında uygulayan var mı??
cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :13:
tekrar başladığında özel günlerde devam et bencede canım çünkü cidden faydası çok. Biri düz biri dalgalı saç illaki fark vardır :97:
Kizlar benim 2 haftalik arada pek uzamadi ya hayal kirikligina ugradim.Sinamekiyi uygularken daha fazla uzamisti, demek benim saclarim kürü uygularken daha fazla uzuyor. Ama yilmak yok, özel günlerde yapacagim bir dahaki kürümü eminim onun daha fazla etkisi olacak. Saclarimin belime gelmesine bir karis kalmis yaza kadar o kadar uzar umarim.
arkadaşlar bu özel gün ne oluo
bu konunun ilk sayfasında aycangül arkadaş ayın hareketlerine göre hangi günler saç bakımında daha çok verim alabileceğimize dair her hafta tarihleri veriyor,biz de o günlerde bakım yapıyoruz.
ayrıca saç boyası ve kesim için de tarihler var. ilk sayfaya göz atarsan anlarsın zaten.
Notrda yazan burçlar ayın konumunu belirtmek için sadece. bizlerin burçlarıyla yakından uzaktan alakası yok.
bebem saol.
bnm şuan saçlarım siyah ya üstüne kızıl kına yapsam ama açıcı fln kullanmadan ortaya nasıl bi renk çıkar herkes güzel renk sölüo ama bilmiom biraz daha fikir alim diom
sende bişey de bakim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?