kızlar benim avatar resmim neden çıkmıyooo![]()
kullanıcı paneli - avatarını değiştir - dosya seç (pc'nden seçiyorsun)
en üstteki 'avatar kullanma' butonunda tick varsa kaldır
değişiklikleri kaydet de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim avatar resmim neden çıkmıyooo![]()
aa hangisini kokladın ki senn
pembesi süperdiraklinialirimsmile
ben seni hiç anlamıyorum kuzum haakafam karıştı yine benim ya..
dün sanki herkes ağız birliği yapmış gibi Nihal gibi kestir sacını o model sana çok yakışıyor,uzun sac yakışmıyo sana,düğünlerde masa yaptırırsın muhteşem olur..diyip durdu hemde birbirinden alakasız insanlar(( en son erkek arkadasımda; şimdi kestirsen Ağustos bası düğünler yaklaştığında bi daha kestirmek zorunda kalicaksin uzuycak dedi o yüzden bekle şimdi kestirme bak o zaman da duruma göre kestirirsin dedi o da o modeli bana yakıştıranlardan...
aslında dediği mantıklı..ama havalarda çok sıcak kısa sac daha rahat..ama o da sürekli fon istiyor,bı de havuzdan denizden çıktım mı sekle semale girmiyor..
amaaaan yaaa oooofff
bılın bakalım sacımda ne varrrrrrrrrrrrrr:)) heheh 7ıncı uygulamam :)) cok sevınclıyım ancakkk
5 uygulama yaptım sonra ara sımdı tekrar basladım o yuzden
2. uygulama dıyelım bız :))
tam kaş - göz arası bi yerde yaptırkızlar perçemlerim iyice uzadı, kahkül yaptırmayı düşünüyorum ama denizden/havuzdan fln çıkınca kullanışsız olur diyolar. napsam bilemedim.
kontes kız doğru diyon vallaha kestirmiyim daha :)))
yaz sonunda kadar bekliyim bakalım ne kadar uzuycak sacım..
beni gaza getirmeye çalıştıkları an sana sorcam bundan sonra :))))
benim de arada esiyo alacam makası kesecem bi gün ama sonra aklım başıama gelince üzülürüm![]()
dilini koparıırım seninnn guclubacismilekaydirigubbakcemile3