- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Tebrik ederim canim❤05.12.2020 kazanan listemiz 2nci hafta )
H M
(146.831 adım )
@Arrietty_ (137.746 adım )
Nevreste ( 84.266 adım )
@-cantanem- ( 77.898 adım )
@Zipzip- (68.069 adım )
6. @teolog8579 (62.562 adım )
7.Susmuyorr (59.349 adım )
8. @Elif Eylul (58.720. Adım )
9. @Ozlemesra ( 40.637 adım )
10. S Sabr-Sukur-Dua ( 39.948 adım )
11.yasminsay (27.228 adım ) günlük
12. @pariko (24.467 adım )
13. @Nurov ( 21.087 adım )
14. @Evva (18.870 adım )
Dikkat et kendine bana olur gibi geldiBugün temizlik günü. Adımlarım az olabilir, belki de çok olabilirGörüciiz
Ağır işler kocişteDikkat et kendine bana olur gibi geldi
10 binden aşağı düşmeden yapacağım:)25 bin falan hergün olmaz böyle iyi:)Nevreste bu hafta aktif olmassa birincilik senin olabilir blmiyorum bakalım bu hafta ne olacak.. 3umuz koltuk değiştirip duruyoruz
Eşim dalga geçmeye başladı, kazağı ördün mü git gel, git gel diye10 binden aşağı düşmeden yapacağım:)25 bin falan hergün olmaz böyle iyi:)
Eşim dalga geçmeye başladı, kazağı ördün mü git gel, git gel diye
Daha yolum uzun deseydinbenmkide bana sen daha smdi kaç km yürüyeceksin diyor
Ama benim yolumda evde bitmiyordu ki kaç binlerde yürüyorumDaha yolum uzun deseydin
Ben hedefi 15000 tuttum, hayırlısı bakalım
Geçmişler olsun canım, her günümüz bir olacak değil.Ama benim yolumda evde bitmiyordu ki kaç binlerde yürüyorumama bugün hiç kalkmadim bile rahatsızım az. Ağrılarım var biraz
Güzel hedef bende o civarlar tutsam güzel olacak
Sağolasın ama başlayacağım hareket gecicem inşallahGeçmişler olsun canım, her günümüz bir olacak değil.
Bugün yeni hafta başlıyor katıl tabiki ekleyelim senide.. düzenli az da olsa yürüyüp bildireceğiz amaKızlar bende katılabilir miyim? Hangi gün başlıyorsunuz yeni haftaya
Tamamdır hergün foto atarım. Çok güzel denk gelmiş valla sevindimBugün yeni hafta başlıyor katıl tabiki ekleyelim senide.. düzenli az da olsa yürüyüp bildireceğiz ama
Hoş geldin aramızaTamamdır hergün foto atarım. Çok güzel denk gelmiş valla sevindim
Volta atıyorsun tesbih vereyim mi diyorEşim dalga geçmeye başladı, kazağı ördün mü git gel, git gel diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?