Bende tedavideyim şuan ara verdim canim bende dikkat ediyorum hareket etmek iyi geliyor biliyorsun. Senin ismini hatırladım aslında. Olsun aramıza hoşgeldinKendimi de tanıtayım hemen. Fulya ben 28 yaşındayım 4 yıldır evliyim. Çocuğum yok henüz. Tedavi sürecinde çok kilo aldım. İnsülin direnci ve troidim var. 76 kilodan 66.9a kadar düştüm yürüyüş ufak egzersizler ve diyet ile. Şimdide devam ediyorum. Çok hızlı kilo veremiyorum malesef. Ama böyle de mutluyum
Evet sende bana tanıdık geldin. Ben en son şubat ayında bahçecide tüp bebek denedim malesef olmadı. Sonra kendimi dinlenmeye bıraktım. Hem kilo vereyim hemde değerler düzelsin diye çabalıyorum. İnsülin düşmeye başladı. Troid için ilaç kullanıyorum. İnsülin içinde kullan dedi doktor ama sağlıklı beslenip hareket edersen gerek yok dedi. İlaçlardan tiksindik malum o yüzden troid yetiyor şuan. Bu arada geçen ay soğan kürü yaptım. Bugünde incir kürüne başladım. Evdeyiz nasılsa diye onları yapıyorum. :)Bende tedavideyim şuan ara verdim canim bende dikkat ediyorum hareket etmek iyi geliyor biliyorsun. Senin ismini hatırladım aslında. Olsun aramıza hoşgeldin
Merhaba . Sakıncası yoksa bir soru sormak istiyorum. soğan kürünü hamile kalmak içinmi yaptınız?Evet sende bana tanıdık geldin. Ben en son şubat ayında bahçecide tüp bebek denedim malesef olmadı. Sonra kendimi dinlenmeye bıraktım. Hem kilo vereyim hemde değerler düzelsin diye çabalıyorum. İnsülin düşmeye başladı. Troid için ilaç kullanıyorum. İnsülin içinde kullan dedi doktor ama sağlıklı beslenip hareket edersen gerek yok dedi. İlaçlardan tiksindik malum o yüzden troid yetiyor şuan. Bu arada geçen ay soğan kürü yaptım. Bugünde incir kürüne başladım. Evdeyiz nasılsa diye onları yapıyorum. :)
KatılabilirsinMerhaba. Bende aranıza katıla bilirmiyim.?
Tovbe nasıl düştün yumusakmiBenim temizlik maceram kısa sürdü maalesef. Tv ünitesinin tozunu alırken koltuğa düşünce eşim bıraktırdı
Hayır bir de sadece 2bin adım atmışım delircem
Teşekkür ederim.Katılabilirsin
Benim yaptıklarımı bilsenEvet sende bana tanıdık geldin. Ben en son şubat ayında bahçecide tüp bebek denedim malesef olmadı. Sonra kendimi dinlenmeye bıraktım. Hem kilo vereyim hemde değerler düzelsin diye çabalıyorum. İnsülin düşmeye başladı. Troid için ilaç kullanıyorum. İnsülin içinde kullan dedi doktor ama sağlıklı beslenip hareket edersen gerek yok dedi. İlaçlardan tiksindik malum o yüzden troid yetiyor şuan. Bu arada geçen ay soğan kürü yaptım. Bugünde incir kürüne başladım. Evdeyiz nasılsa diye onları yapıyorum. :)
HosgeldinTeşekkür ederim.
Neyse ki evet, koltuğun üstüne düştüm direkt. Bi yerim acımadı ama korktum yine de. Zaten çok çabuk yoruluyorum artık ya, o eski halimden eser yokTovbe nasıl düştün yumusakmi
Seninki daha iyiymişVolta atıyorsun tesbih vereyim mi diyor
Geçmiş olsun aman dikkat etBenim temizlik maceram kısa sürdü maalesef. Tv ünitesinin tozunu alırken koltuğa düşünce eşim bıraktırdı
Hayır bir de sadece 2bin adım atmışım delircem
Kızlarda şatomuz var sanki 13 km nasıl yürüdün diyorlarSeninki daha iyiymiş
Sağol canımGeçmiş olsun aman dikkat et
Allah'a emanetSağol canımdikkat etmem gerek evet, unutuyorum bazen.
Caağnım nevreste ablamm gozum korkuyor acıkcası 30 dan yahuu10 yaş varmış aramızda:)
30 iyidir iyidir
Cidden en güzel yaşlara geliyorsunCaağnım nevreste ablamm gozum korkuyor acıkcası 30 dan yahuu
Yaş değil ruhumuz genc olsun o zamanCidden en güzel yaşlara geliyorsun
Ben 10 yaş küçüğüm yanlış anlaşılmasın
Aynen canım yaşın önemi yok,her yaşın ayrı bir güzelliği varYaş değil ruhumuz genc olsun o zamaninşallah bu yaşlar guzel gecer benım için son bir bucuk yılım pek iyi gecmedi ama umarım seytanın bacagını kırmısımdır 2021 benim için isteklerimi oldugun bir yıl olur diye temenni ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?