Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Bende tedavideyim şuan ara verdim canim bende dikkat ediyorum hareket etmek iyi geliyor biliyorsun. Senin ismini hatırladım aslında. Olsun aramıza hoşgeldin

Bende tedavideyim şuan ara verdim canim bende dikkat ediyorum hareket etmek iyi geliyor biliyorsun. Senin ismini hatırladım aslında. Olsun aramıza hoşgeldin
Evet sende bana tanıdık geldin. Ben en son şubat ayında bahçecide tüp bebek denedim malesef olmadı. Sonra kendimi dinlenmeye bıraktım. Hem kilo vereyim hemde değerler düzelsin diye çabalıyorum. İnsülin düşmeye başladı. Troid için ilaç kullanıyorum. İnsülin içinde kullan dedi doktor ama sağlıklı beslenip hareket edersen gerek yok dedi. İlaçlardan tiksindik malum o yüzden troid yetiyor şuan. Bu arada geçen ay soğan kürü yaptım. Bugünde incir kürüne başladım. Evdeyiz nasılsa diye onları yapıyorum. :)

Benim temizlik maceram kısa sürdü maalesef. Tv ünitesinin tozunu alırken koltuğa düşünce eşim bıraktırdı
Hayır bir de sadece 2bin adım atmışım delircem

Merhaba . Sakıncası yoksa bir soru sormak istiyorum. soğan kürünü hamile kalmak içinmi yaptınız?

Benim yaptıklarımı bilsen yani sonra konusuruz inşallah.

Tovbe nasıl düştün yumusakmi
Neyse ki evet, koltuğun üstüne düştüm direkt. Bi yerim acımadı ama korktum yine de. Zaten çok çabuk yoruluyorum artık ya, o eski halimden eser yok Yardımcı da çağıramıyorum coronadan korkuma. Eşime de kıyamıyorum tek başına bütün evi yapsın. Artık gözümü karartıp çağırcam bir ara bakalım.

Cidden en güzel yaşlara geliyorsun
Ben 10 yaş küçüğüm yanlış anlaşılmasın
Yaş değil ruhumuz genc olsun o zaman inşallah bu yaşlar guzel gecer benım için son bir bucuk yılım pek iyi gecmedi ama umarım seytanın bacagını kırmısımdır 2021 benim için isteklerimin oldugu bir yıl olur diye temenni ediyorum

Aynen canım yaşın önemi yok,her yaşın ayrı bir güzelliği var
Az önce şunu ekran görüntüsü aldım.Çoğumuz için son 1 yıl olumsuz geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…