Evet hamile kalmak için yaptım. Yapan bir çok kişide işe yaramış adet bitiminden sonra başladım 15 gün yaptım. Adetim düzenli geldi bu ay onun dışında bir etkisini görmedim ama iltihap myom gibi sorunlar da daha etkili diye biliyorum bende böyle bişey yok. Yumurta kalitesi için incir kürü yapıyorum şimdide bugün başladım daha :)Merhaba . Sakıncası yoksa bir soru sormak istiyorum. soğan kürünü hamile kalmak içinmi yaptınız?
Olur tabi ki çok sevinirim :))Benim yaptıklarımı bilsenyani sonra konusuruz inşallah.
Teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin.Evet hamile kalmak için yaptım. Yapan bir çok kişide işe yaramış adet bitiminden sonra başladım 15 gün yaptım. Adetim düzenli geldi bu ay onun dışında bir etkisini görmedim ama iltihap myom gibi sorunlar da daha etkili diye biliyorum bende böyle bişey yok. Yumurta kalitesi için incir kürü yapıyorum şimdide bugün başladım daha :)
Eline saglik canim ilk 5 e girmisim bu hafta05.12.2020 kazanan listemiz 2nci hafta )
H M
(146.831 adım )
Arrietty_ (137.746 adım )
@Nevreste ( 84.266 adım )
C A N O ( 77.898 adım )
Zipzip- (68.069 adım )
6. @teolog8579 (62.562 adım )
7. @umayimo (59.349 adım )
8. @Elif Eylul (58.720. Adım )
9. @Ozlemesra ( 40.637 adım )
10. @Sabr-Sukur-Dua ( 39.948 adım )
11. @yasminsay (27.228 adım ) günlük
12.Oriana (24.467 adım )
13. @Nurov ( 21.087 adım )
14. @Evva (18.870 adım )
Pembeli olan adım sayarı indirdim ben. Adı ney blmiyorum ama pembe renkmemnun kaldığınız adım sayar varmı?
Istersen tek sablon ekle tsblo ekleye basip canim
Hayiiir çix çixIstersen tek sablon ekle tsblo ekleye basip canim
Yeni uyeler geleceksede buyuk tabloyu kopyala istersen
Ben bu hafta cok adim atamayacağım galiba kendime gelemedim istersen beni sileebilirsin bu haftalik
Ama daha bugun 436 adim atmisimHayiiir çix çixben başka ekleyeyim dur
Bende daha 4 bin.Ama daha bugun 436 adim atmisim
Bugun yine cok zorlayamam canim da yarin 10 bin yaparimBende daha 4 bin.
Hallettim ayrı şablon açtım
5 bin yaparsın kötü hissedince
Bugun yine cok zorlayamam canim da yarin 10 bin yaparim
Ayyy gercekten ne guzel sözmüş yahu içim ferahladı okuyuncaAynen canım yaşın önemi yok,her yaşın ayrı bir güzelliği var
Az önce şunu ekran görüntüsü aldım.Çoğumuz için son 1 yıl olumsuz geçti
Eki Görüntüle 2733584
Daha 3 saat var 10 bine tamamlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?