İnşallah inşallahGünaydın hanımlar maşallah valla sizlere. Hem gözüm korktu adımları görünce hemde heveslendim valla. Medium bedenlere zorda olsa girmeye başladım bende. Darısı small bedenlere inşallah
Çok hızlı başladın
Eş evde olunca zor oluyor canım, ona koşturmaktan telefonu unutuyorum sürekliMaşallah
Koca bebekler..Eş evde olunca zor oluyor canım, ona koşturmaktan telefonu unutuyorum sürekli
10 bin altına düşmeyelim iyi olacak inşaallahÇakılmayayımda Nevoşum
Bugün yürürken montun iyice bı tuhaftı boşluklar oluşmuş değişik değişik yerlerden10 bin altına düşmeyelim iyi olacak inşaallah
Aynen canım, 10 bin sınır, 15 bin hedef, 15 bin üstü bonus benim için10 bin altına düşmeyelim iyi olacak inşaallah
Maşallah günde 10 bin adım atınca ben harikayım sanıyordum ama sizi görünce utandım şuan. Aha kalkıyorum tekrar çabalayacamAynen canım, 10 bin sınır, 15 bin hedef, 15 bin üstü bonus benim için
Gün geçtikçe açılıyorsun canım, benim bugün 4. günüm sanırım. Gün geçtikçe daha rahat yürünüyorMaşallah günde 10 bin adım atınca ben harikayım sanıyordum ama sizi görünce utandım şuan. Aha kalkıyorum tekrar çabalayacam
Çok iyi canım bırakmayalım inşaallahAynen canım, 10 bin sınır, 15 bin hedef, 15 bin üstü bonus benim için
İnşallah canımÇok iyi canım bırakmayalım inşaallahYalnız olsam bırakırdım 3 hafta bitti hala devam ediyorum
İnşallah dediğin gibi olur ya 10 bin tamamlayıp örgümü elime alıp oturmuştum ama bu sayıların çok altında kalmamalıyımGün geçtikçe açılıyorsun canım, benim bugün 4. günüm sanırım. Gün geçtikçe daha rahat yürünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?