Evet artık adım aticaksin bolbol oturmak yokHaha bende tam çıktım geliyodumadım programını yürümek farz oldu bana desene
Mutfağa mi koş diyon yaniEvet artık adım aticaksin bolbol oturmak yok
Hareket zamanı hazalim
Nereye istersen koş adım attaMutfağa mi koş diyon yani
Genede güvenli adımlar olsunNereye istersen koş adım atta
Evet genelde öyle paylaşıyoruzEkran görüntüsü olarak paylaşacağım değil mi?
Tamam emin adımlarlaGenede güvenli adımlar olsun
Bizimde bı anımız diğerini tutmuyor malum canimGünaydın kızlar valla harikasınız erkenden kalkıp yürümeler falan bravo gerçektenbende daha yeni uyanmış bir tembelim eşim işten gece 2 gibi gelince uyuma ve uyanma sürem biraz sekteye uğruyor. Dışarı çıkanlar çok şanslı ben korkuyorum malum pandemiden dolayı. Ama bugün çıkmayı deneyecem evin içinde olmuyor çünkü hem daha fazla yoruyor hemde yeterli oksijeni alamıyor gibi hissediyorum
Haklısın canım. Ben caddede oturduğum için evden aşağı inmem bile insanlara karışmak demek. Yürüyüş yoluna gidebilmem için yarım saat insanların içinde yürümek zorundayım. Bu sebeple şimdilik evin içinde leslie koşu bandı ile devamBizimde bı anımız diğerini tutmuyor malum canim
Boş yerlerde yürüyoruz ya birşey olmaz şahsen ben insanların olmadığı eyrlerde yuurudugum için
Evdede oluyor ama mecbur
Açık alanda kendimi mecbur tuttuğum limiti daha çabuk yapıyorum canım, şartlandırmak kolay oluyor yani. Tabi bu kişisine göre değişir, kar ya da yağmur yağınca mecbur evde yürüyeceğiz, arada havadar alanda olmak lazımGünaydın kızlar valla harikasınız erkenden kalkıp yürümeler falan bravo gerçektenbende daha yeni uyanmış bir tembelim eşim işten gece 2 gibi gelince uyuma ve uyanma sürem biraz sekteye uğruyor. Dışarı çıkanlar çok şanslı ben korkuyorum malum pandemiden dolayı. Ama bugün çıkmayı deneyecem evin içinde olmuyor çünkü hem daha fazla yoruyor hemde yeterli oksijeni alamıyor gibi hissediyorum
Bende 15 bin adımla döneyim eve dedim ama telefonum susmadı, mecbur döndümEki Görüntüle 2735326
Şuan bitkin halimle bile yürüdüm yoksa beni sona bırakacaklaryürüyüşüm bitmedi tabi
Kaç oldu pekiBende 15 bin adımla döneyim eve dedim ama telefonum susmadı, mecbur döndüm
Tamam emin adımlarla
Başladın mı
8binKaç oldu peki
Bak bak suna hey maşAllahEki Görüntüle 2735326
Şuan bitkin halimle bile yürüdüm yoksa beni sona bırakacaklaryürüyüşüm bitmedi tabi
YoooBaşladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?