Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Günaydın kızlar valla harikasınız erkenden kalkıp yürümeler falan bravo gerçekten bende daha yeni uyanmış bir tembelim eşim işten gece 2 gibi gelince uyuma ve uyanma sürem biraz sekteye uğruyor. Dışarı çıkanlar çok şanslı ben korkuyorum malum pandemiden dolayı. Ama bugün çıkmayı deneyecem evin içinde olmuyor çünkü hem daha fazla yoruyor hemde yeterli oksijeni alamıyor gibi hissediyorum

Bizimde bı anımız diğerini tutmuyor malum canim
Boş yerlerde yürüyoruz ya birşey olmaz şahsen ben insanların olmadığı eyrlerde yuurudugum için
Evdede oluyor ama mecbur

Bizimde bı anımız diğerini tutmuyor malum canim
Boş yerlerde yürüyoruz ya birşey olmaz şahsen ben insanların olmadığı eyrlerde yuurudugum için
Evdede oluyor ama mecbur
Haklısın canım. Ben caddede oturduğum için evden aşağı inmem bile insanlara karışmak demek. Yürüyüş yoluna gidebilmem için yarım saat insanların içinde yürümek zorundayım. Bu sebeple şimdilik evin içinde leslie koşu bandı ile devam

Açık alanda kendimi mecbur tuttuğum limiti daha çabuk yapıyorum canım, şartlandırmak kolay oluyor yani. Tabi bu kişisine göre değişir, kar ya da yağmur yağınca mecbur evde yürüyeceğiz, arada havadar alanda olmak lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…