Ne bu forumbaşı beklemenin tanımı mı ?
Gönlünün birincisi mi ?tanımı geçiyor bak yazıda anla seni birinci yapicam
Gönlünün birincisi mi ?
Nedeğğnn ama neden bu saatteAlarm kurdum calcişko mecbur kalktım hiç mutlu değilim
Yazdım da sen görmedin. Kuşlar yedi gibi geliyor ekmek hazırlıyorumNedeğğnn ama neden bu saatte
O kadar çok yazışmışınız ki arada kaynamışYazdım da sen görmedin. Kuşlar yedi gibi geliyor ekmek hazırlıyorum
Tavuk vijdanliYazdım da sen görmedin. Kuşlar yedi gibi geliyor ekmek hazırlıyorum
Bu kız beni yerden yere vuruyor calci yaa sabahtan beri gözümde azcik uyku vardı gittiO kadar çok yazışmışınız ki arada kaynamış
Bana burda kadının biri kalbin kazan gibi kararmış demişti hiç unutmam ahahhahaaTavuk vijdanli
Onu aslında çalci diyor sankiBana burda kadının biri kalbin kazan gibi kararmış demişti hiç unutmam ahahhahaa
Gel öpem ağzını barışalımBu kız beni yerden yere vuruyor calci yaa sabahtan beri gözümde azcik uyku vardı gitti
Muzkada dikkat et çok tatlıdır bağımlılık yaparBu kız beni yerden yere vuruyor calci yaa sabahtan beri gözümde azcik uyku vardı gitti
hahaahh o sendin dimiBana burda kadının biri kalbin kazan gibi kararmış demişti hiç unutmam ahahhahaa
Yok kız calci demedi hiç mistralgagnant denen şizonun konuda olmuştu hiç unutmam sonra çok dalga geçti kızlar benleOnu aslında çalci diyor sanki
Yok Muzkada daha çok dediler hatta ben ondan duydum da yazdım. Üzerime alamam o lafı şimdi. KAzan gibi kararan kalp MuzkadınOnu aslında çalci diyor sanki
Ayarı yok bu kızınGel öpem ağzını barışalım
Onun fake çıktığını biliyorsun dimi ?Yok kız calci demedi hiç mistralgagnant denen şizonun konuda olmuştu hiç unutmam sonra çok dalga geçti kızlar benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?