Hatta gebe kaldığımda kazan doğuracak diye dalga geçtiniz benle ahshshjshajMuzkada dikkat et çok tatlıdır bağımlılık yapar
hahaahh o sendin dimi
Hee ondan yaniYok Muzkada daha çok dediler hatta ben ondan duydum da yazdım. Üzerime alamam o lafı şimdi. KAzan gibi kararan kalp Muzkadın
Hiç bilmiyorumYok kız calci demedi hiç mistralgagnant denen şizonun konuda olmuştu hiç unutmam sonra çok dalga geçti kızlar benle
Birde savunmuştum onu olabilir belki çocuk için hazır değildir demiştimOnun fake çıktığını biliyorsun dimi ?
Birde savunmuştum onu olabilir belki çocuk için hazır değildir demiştim
Onun espiri anlayışı yokmuş napam
Vallahi uyandım suratıma tükürsün millet olmadı
Benimde hoşuma gitmedi o espriOnun espiri anlayışı yokmuş napambirde ben banlıyım toplanıp arkamdan saydırıyor yancılarla bazen yanlış kişilere şaka yapıyorum oda olmuyor ahshhsjdhd
git yüzünü yıkaVallahi uyandım suratıma tükürsün millet olmadı
Aman be ne anlarsınız espiridenBenimde hoşuma gitmedi o espri
Heryerde espri yapılmaz iste
Kimdi hala hatırlamıyorum her yorumuma kahkaha koyup sen mistralgagnantı savunmuştun deyip hatırlatıyordu olur olmaz yerlerdegit yüzünü yıka
Orasını boşver aman kendince iste biseyler yapti.Aman be ne anlarsınız espiridenbir küfür var diye gülmeyek mi neyse ben de espirileri yapacağım adamları seçiyorum. Açıkçası orda espiri de değildi. Belli bir eğitim düzeyine gelen insanların kurduğu cümlelere dikkat etmesi gerek. Eğer topluma doğru açıklama yapıyorsan anlaşılmak senin sorumluluğunda.
Hımmm yapabilirdin meselaNabsaydim
Sen kraliyet ailesindensin bilmezsin böyle şeylerOrasını boşver aman kendince iste biseyler yapti.
Ben hiç kufrederek sakalasmadigim için anlaşma şeysi olabilir
Hiiim ile h m birmiHımmm yapabilirdin mesela
Yahu niye h m niye hm değil farkı ne özelliği ne ? Ne geçti o boşluğu bırakınca aklından ?Hiiim ile h m birmi
Yok kız biraz naifimdir sadeceSen kraliyet ailesindensin bilmezsin böyle şeylerKüfürle şaka olmaz zaten de komik bir videoydu ya beğenmezsin olur biter. Banım açıldı dönüp geldim yazdıklarını okudum. Videodan daha beterdi bence de işte. Adalet terazisi farklı oluyor insanların
Hiç aklıma öyle gelmedi ayrı yazdim.ne biliyimYahu niye h m niye hm değil farkı ne özelliği ne ? Ne geçti o boşluğu bırakınca aklından ?
Sen ben yokken beni savunmuşsun o gün seni yazdım kalbime.Yok kız biraz naifimdir sadece
Sende oylesindir eminim. Burda bişey paylaşırken paylaşılan görüldüğü için sadece işte öyle oluyor canim. Dediğim gibi zaten gereksiz tatavana yaptı iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?