- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
Hemşire misin sen ?Gel Elif sende ben yokken donlarımdan kostumlerimden bahsetmiştin gel sende yanaş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemşire misin sen ?Gel Elif sende ben yokken donlarımdan kostumlerimden bahsetmiştin gel sende yanaş![]()
Ben gördüm kız inci gibi dişleri varÖn dişleri ayrıkmış![]()

Muzkad'ın fazlası halüsinasyona neden oluyor dikkat etMuzkad ne ayol bildigin yemeklere katilan baharat türüEki Görüntüle 2735930
Unuturmuyum oyu yanlış partiye verdiğim günİlk sana öyle demiştim hatırlıyonmu![]()
Benim ismime isyan bayrakları açtılar evamGünaydın asil![]()
Bende diyom bunu biryerden hatirliyomAllah cezanı vermeye![]()
Bundan daha irice işte buldun ne güzelMuzkad ne ayol bildigin yemeklere katilan baharat türüEki Görüntüle 2735930
Sen neyi görmedin acabaBen gördüm kız inci gibi dişleri var![]()
Cevizemi benziyonBundan daha irice işte buldun ne güzel![]()
Şimdi onlara önce kendilerine kibaksın diycemde ahirim vardı bir zamanlarBenim ismime isyan bayrakları açtılar evam![]()
O farklı benm ismimde 2 harfcik var sadeceŞimdi onlara önce kendilerine kibaksın diycemde ahirim vardı bir zamanlar![]()
Gülerken çekmişti gördümDişlerinin fotosunu mu attı sana![]()

Maskeli Beşler siniz ya evva da gelir.smdi.
Evva sen bir emoji koymuştun geçende totoya kemerle vuran bir emoji yine atsana kız ahahhahaaŞimdi onlara önce kendilerine kibaksın diycemde ahirim vardı bir zamanlar![]()