- 11 Haziran 2018
- 17.080
- 96.705
- 598
- 31
Yav ne güzel bunlar bende yok ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav ne güzel bunlar bende yok ki
Bende 10 gibi baslayacagım bakalım inşallahGünaydın yafru bugün yapıştım koltuğa ben![]()
Yav ne güzel bunlar bende yok ki![]()
Ohhh iyi bari bugun herkes benden rahatladımYok hala yataktayım![]()
Günaydın canım
Şarjım yok benimde bugün geç başlayacağım sanırımBende 10 gibi baslayacagım bakalım inşallah![]()
Yav ne güzel bunlar bende yok ki![]()
Gözünü kapatsın o daBu çok güzel yaaaa gözüne gözüne ahahah![]()
![]()
Calısıyorum çiçeğimde dönüşümlüyüz bugun evdeyim ondan ıscaaacık yatagımdayımmmGünaydın canımsende gir sıcak yatağına boşver adımı şimdi
tabi çalışıyorsan bilmiyorum
![]()

Sophia lettie martha funnyy başlarldinmi okumayaCalısıyorum çiçeğimde dönüşümlüyüz bugun evdeyim ondan ıscaaacık yatagımdayımmmne yürücem ya şimdi
![]()
Burda avantaj bize yazar kuzuuuŞarjım yok benimde bugün geç başlayacağım sanırım
Anooovv ne güzel hepimiz yatağımızdayız beCalısıyorum çiçeğimde dönüşümlüyüz bugun evdeyim ondan ıscaaacık yatagımdayımmmne yürücem ya şimdi
![]()
Arkamı döner dönmez koşuyorlarBurda avantaj bize yazar kuzuuu![]()
ÇalışıyorumAnooovv ne güzel hepimiz yatağımızdayız behm de yürüsün 20.000 anca olur akşama
![]()
Calci senin iş dönüşümlü değildi dimi?? Olsun adımlara erken başlarsın hm yi geç bugünÇalışıyorum![]()
Dur evva yapmaKendimi buldum sonunda![]()
Değil canım. Bir de ben adım atmıyorum artıkCalci senin iş dönüşümlü değildi dimi?? Olsun adımlara erken başlarsın hm yi geç bugün![]()