- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
İnşallah canımTelafi edersin evin tadilatı bitince![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımTelafi edersin evin tadilatı bitince![]()
Bende lojmanda yurusemmi lojman içi yasak sayılıyormuydu acaba diye düşünüyorum ama eşim brisey olmaz dedi amaİki gün yasak var gelemezler yürürüm artık![]()
Bendensin sende o zaman bu ay bizim ayımızYok canım, yay burcuyum![]()
Aynen öyle canım, birkaç güne yaş değiştiriyorumBendensin sende o zaman bu ay bizim ayımız![]()
Bilmiyorum ki evde yürü garanti olsunBende lojmanda yurusemmi lojman içi yasak sayılıyormuydu acaba diye düşünüyorum ama eşim brisey olmaz dedi ama![]()
Bendensin sende o zaman bu ay bizim ayımız![]()
Nice yaşlara öyleyseAynen öyle canım, birkaç güne yaş değiştiriyorum![]()
Bende aslında hiç değiştirmek istemiyorum 30 a gireceğim ama doldurdugum yası soyleyecegım yanı 29 dimiAynen öyle canım, birkaç güne yaş değiştiriyorum![]()
KaçlısınBende aslında hiç değiştirmek istemiyorum 30 a gireceğim ama doldurdugum yası soyleyecegım yanı 29 dimi![]()
91Kaçlısın![]()
Teşekkür ediyorum canımNice yaşlara öyleyse![]()
29 o zaman. Sakın 30 deme bak bir kere deyince yapışıp kalıyor
Bende 39 oluyorumBende aslında hiç değiştirmek istemiyorum 30 a gireceğim ama doldurdugum yası soyleyecegım yanı 29 dimi![]()

Yaa zaten her sene artık 29.1 29.2 diye gitmeyı planlıyorum 30 a gelme ek için29 o zaman. Sakın 30 deme bak bir kere deyince yapışıp kalıyor![]()
Çok guzel daha nice guzel yaslar yaşaman nasip olsun inşallahBende 39 oluyorum![]()
İnşallah canım, cümlemiz için inşallahÇok guzel daha nice guzel yaslar yaşaman nasip olsun inşallah![]()