• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Kendimi de tanıtayım hemen. Fulya ben 28 yaşındayım 4 yıldır evliyim. Çocuğum yok henüz. Tedavi sürecinde çok kilo aldım. İnsülin direnci ve troidim var. 76 kilodan 66.9a kadar düştüm yürüyüş ufak egzersizler ve diyet ile. Şimdide devam ediyorum. Çok hızlı kilo veremiyorum malesef. Ama böyle de mutluyum 🤗
Bende tedavideyim şuan ara verdim canim bende dikkat ediyorum hareket etmek iyi geliyor biliyorsun. Senin ismini hatırladım aslında. Olsun aramıza hoşgeldin 🤗

Bende tedavideyim şuan ara verdim canim bende dikkat ediyorum hareket etmek iyi geliyor biliyorsun. Senin ismini hatırladım aslında. Olsun aramıza hoşgeldin 🤗
Evet sende bana tanıdık geldin. Ben en son şubat ayında bahçecide tüp bebek denedim malesef olmadı. Sonra kendimi dinlenmeye bıraktım. Hem kilo vereyim hemde değerler düzelsin diye çabalıyorum. İnsülin düşmeye başladı. Troid için ilaç kullanıyorum. İnsülin içinde kullan dedi doktor ama sağlıklı beslenip hareket edersen gerek yok dedi. İlaçlardan tiksindik malum o yüzden troid yetiyor şuan. Bu arada geçen ay soğan kürü yaptım. Bugünde incir kürüne başladım. Evdeyiz nasılsa diye onları yapıyorum. :)

Benim temizlik maceram kısa sürdü maalesef. Tv ünitesinin tozunu alırken koltuğa düşünce eşim bıraktırdı 🤦🏻‍♀️
Hayır bir de sadece 2bin adım atmışım delircem :D

Evet sende bana tanıdık geldin. Ben en son şubat ayında bahçecide tüp bebek denedim malesef olmadı. Sonra kendimi dinlenmeye bıraktım. Hem kilo vereyim hemde değerler düzelsin diye çabalıyorum. İnsülin düşmeye başladı. Troid için ilaç kullanıyorum. İnsülin içinde kullan dedi doktor ama sağlıklı beslenip hareket edersen gerek yok dedi. İlaçlardan tiksindik malum o yüzden troid yetiyor şuan. Bu arada geçen ay soğan kürü yaptım. Bugünde incir kürüne başladım. Evdeyiz nasılsa diye onları yapıyorum. :)
Merhaba . Sakıncası yoksa bir soru sormak istiyorum. soğan kürünü hamile kalmak içinmi yaptınız?

Benim yaptıklarımı bilsen🤪 yani sonra konusuruz inşallah.

Tovbe nasıl düştün yumusakmi 🙈
Neyse ki evet, koltuğun üstüne düştüm direkt. Bi yerim acımadı ama korktum yine de. Zaten çok çabuk yoruluyorum artık ya, o eski halimden eser yok :D Yardımcı da çağıramıyorum coronadan korkuma. Eşime de kıyamıyorum tek başına bütün evi yapsın. Artık gözümü karartıp çağırcam bir ara bakalım.

Cidden en güzel yaşlara geliyorsun🤩
Ben 10 yaş küçüğüm yanlış anlaşılmasın:KK70:
Yaş değil ruhumuz genc olsun o zaman 🤣🤣 inşallah bu yaşlar guzel gecer benım için son bir bucuk yılım pek iyi gecmedi ama umarım seytanın bacagını kırmısımdır 2021 benim için isteklerimin oldugu bir yıl olur diye temenni ediyorum 🥰🥰

Yaş değil ruhumuz genc olsun o zaman 🤣🤣 inşallah bu yaşlar guzel gecer benım için son bir bucuk yılım pek iyi gecmedi ama umarım seytanın bacagını kırmısımdır 2021 benim için isteklerimi oldugun bir yıl olur diye temenni ediyorum 🥰🥰
Aynen canım yaşın önemi yok,her yaşın ayrı bir güzelliği var😍
Az önce şunu ekran görüntüsü aldım.Çoğumuz için son 1 yıl olumsuz geçti🤷🏼‍♀️
IMG_20201205_135905.jpg

Back
X