- 22 Ağustos 2015
- 29.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.995
- 798
Ekleyeyim şimdi istersen yeni haftaya 4 gün var diğer haftada devam edersin bizimleListe ne zaman yenileniyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekleyeyim şimdi istersen yeni haftaya 4 gün var diğer haftada devam edersin bizimleListe ne zaman yenileniyor?
En son saat 5 gibi gördüm onuYinemi.. zabahliyor sürekli akşama kadar yatıyor ne ara banlaniyor anlamiyorumi![]()
o saate kadar yürüdü mü acaba Bana banliyken yürüdüm dedi aticam dedi listeyi hani yokEn son saat 5 gibi gördüm onuo saate kadar yürüdü mü acaba
![]()
Bazen hepimiz öyle sorma.. 10 binde olmakta hüner benceArtıracağım insallah canim da 10 bini 2 gundur zor yapıyorum 10 bin olsun yeter modundayim![]()
Goriciz haylaz bu kız belli olmazÖyle dediyse atar benim kankim( inşallah )
DuymasinEle avuca sığmıyor ya![]()

He sağol çok incesin
Ben artık yükleyemiyorum yaGideyim de çalışayım![]()
![]()
Çok iyi olur. Her gün düzenli yürüyüş yapan biriyim. Pazartesiden itibaren mi başlamış olacağım?Ekleyeyim şimdi istersen yeni haftaya 4 gün var diğer haftada devam edersin bizimle![]()
Ya biz cumartesi başladık normalde ben hafta başından yazıyorum karisiklik olmasın diye..Çok iyi olur. Her gün düzenli yürüyüş yapan biriyim. Pazartesiden itibaren mi başlamış olacağım?
Tamamdır, çok iyi olurYa biz cumartesi başladık normalde ben hafta başından yazıyorum karisiklik olmasın diye..
Yani pazartesiye cumartesi sayıyoruz başlangıç günü olarak.. bugünden başlarsın
Puanlaması yine yazarım listeye kimbilir geçersin belki gün farkın olsa bile
Yeni haftaya 1 haftalık olmuş olur devam edersin. Hoşgeldin![]()
Ekledim geceye doğru ne zaman bitirirsen bildirimini yaparsın inşallahTamamdır, çok iyi olur![]()