• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Geçen turuncuda espri yapayım dedin uçtun bı anda JES JES :D

• Komik
Reactions: JES
Birde savunmuştum onu olabilir belki çocuk için hazır değildir demiştim🤣🤣
IMG_20201209_084433.jpg

Benimde hoşuma gitmedi o espri :110:
Heryerde espri yapılmaz iste :KK70:
Aman be ne anlarsınız espiriden 🤣🤣 bir küfür var diye gülmeyek mi 😂 neyse ben de espirileri yapacağım adamları seçiyorum. Açıkçası orda espiri de değildi. Belli bir eğitim düzeyine gelen insanların kurduğu cümlelere dikkat etmesi gerek. Eğer topluma doğru açıklama yapıyorsan anlaşılmak senin sorumluluğunda. 🤣🤣

• Komik
Reactions: H M
Aman be ne anlarsınız espiriden 🤣🤣 bir küfür var diye gülmeyek mi 😂 neyse ben de espirileri yapacağım adamları seçiyorum. Açıkçası orda espiri de değildi. Belli bir eğitim düzeyine gelen insanların kurduğu cümlelere dikkat etmesi gerek. Eğer topluma doğru açıklama yapıyorsan anlaşılmak senin sorumluluğunda. 🤣🤣
Orasını boşver aman kendince iste biseyler yapti.
🙈 Ben hiç kufrederek sakalasmadigim için anlaşma şeysi olabilir 🙈

Orasını boşver aman kendince iste biseyler yapti.
🙈 Ben hiç kufrederek sakalasmadigim için anlaşma şeysi olabilir 🙈
Sen kraliyet ailesindensin bilmezsin böyle şeyler 😂 Küfürle şaka olmaz zaten de komik bir videoydu ya beğenmezsin olur biter. Banım açıldı dönüp geldim yazdıklarını okudum. Videodan daha beterdi bence de işte. Adalet terazisi farklı oluyor insanların 😂😂

Sen kraliyet ailesindensin bilmezsin böyle şeyler 😂 Küfürle şaka olmaz zaten de komik bir videoydu ya beğenmezsin olur biter. Banım açıldı dönüp geldim yazdıklarını okudum. Videodan daha beterdi bence de işte. Adalet terazisi farklı oluyor insanların 😂😂
Yok kız biraz naifimdir sadece 🥰
Sende oylesindir eminim. Burda bişey paylaşırken paylaşılan görüldüğü için sadece işte öyle oluyor canim. Dediğim gibi zaten gereksiz tatavana yaptı iste 🤷

Back
X