ben de ne yesem diye düşünüp duruyordum ,iyi oldu bu tarif evde yulaf ezmesi de vardı hem değerlenmiş olurkızlar bu sabah çok doyurucu bi kahvaltı yaptım; (tavsiyemdir)
*2 tk köy peyniri+100 ml süt+1 yumurta+1 yk yulaf ezmesi+tuz+pul biber= krepimsi bişey yaptım. çok çevrilmedi,
yapıştı biraz yağsız olunca ama, yine de tadı çok güzeldi. ekmeksiz doydum.
*domates salatalık yeşillik
*1 tk fındık ezmesi
umarım beğenirsin, ben çok sevdim..ben de ne yesem diye düşünüp duruyordum ,iyi oldu bu tarif evde yulaf ezmesi de vardı hem değerlenmiş olur
kedidir o kedi.. (ödem)Kizlar bir gun dikkat ettim gecen haftaki kiloma indim dun 75.6 idim ne oluyor bana vucudum sumu tutuyor anlamadimEki Görüntüle 1552783
Yarin sabah bende denicem canim yulaf ezmem var yogurtla yemege calistim olmadi bu fikir denemeye degerumarım beğenirsin, ben çok sevdim..
Oylemidir canim¿ bende sasirdim 1 gunde 1.9 yok artikkedidir o kedi.. (ödem)
Evet örneğin benim kilo verme çabalarımı eleştirmeyen yoktur (eşim dahil) ama ben hiç duymam bileAynen ne dedim kii takiliyorum diyo o zaman hos goreyim :)
bir gün öncesini de yazsan canım böylece düşüş yükselişi görürüzGunaydiiin kizlar
9 haziran
tarti 73.7
Kahvalti
2 yumurta peynirli omlet
2 zeytin 1\2 dl tt ekmek
1. tarif :yoğurt yulaf ve bir kaç kuru meyve atYarin sabah bende denicem canim yulaf ezmem var yogurtla yemege calistim olmadi bu fikir denemeye deger
Pazar günü babaannemize gittik önce kısır yaptık akşama lahmacun salata ayran kısırı az yedim ama lahmacunu biraz abarttım tabi salata ayran beni o kadar rahatsız etti ki anlatamam eskiden olsa hiç rahatsız olmazdım.Kızlar ben oldum olası çok iştahlı ve çok fazla yiyebilen biriydim. Ama artık cidden fazla yiyemiyorum. Midem cidden küçüldü demektir bu...
Allah razı olsun.bahsettiğim kaynım yatalak. 27 yaşında. bir tane de görme engelli var o da 25 yaşında.kayınvalide 5 haftadır hastanedeydi.onunla biz ilgilendik (kayınpeder yok.geçen yıl vefat etmişti).günlerim böyle işte.hep yoğun, hep atraksiyonlu.
yok canım yeni evli değilim. 15 haziranda 7. yılımız bitecek.
erken evlendim ben.17 temmuzda 28. bitireceğim daha.
ya sorma o kadar kalabalığız ben daha birkaç kişi dışında tanımıyorum kimseyi.daha aktif olabilsem tanıyacağım da olmuyor işte. hatta bugün düşündüm kilo bildirimi yapacağım ama millet diyecek doğru düzgün menü yazmıyor nasıl verdi kilo diye. bu hafta atlamadan yazayım bari
Bu arada kilo veren herkesii grup birincilerini de ayrica tebrik ederim kizlar supersiniz
herkese günaydııınnnnn...
8 haziran>>>>85,300
9 haziran>>>>85,000
Haklisin canim listeyede dogru gecmisim fakat malesef bu haftadan gecen haftayi cikarmisim yanildim . Birinci sadecesbeden cim ben mi yanlış okuyorum acaba???????
hepfit bu hafta artı da canım yani +900
sanırım birinci sadece su321...
Hayııııır "Bir fırın ekmeği YEMEMEMİZ lazıııım" ki kilo vereliiiim :)Ama canım sen gibi olana kadar epey bi fırın ekmek daha yememiz lazım...
Spor ve az yeme konusunda Tövbe eline su dökemem ben...
Seni alkışlıyorum arkadaşım
Aynen keşke benim mesai saatim olmasa da istediğim kadar yürüseydimmÇok seviyorum yürüyüşü canım ya ama hızımı kesecek biri olmayacak tek başıma olmalıyım telin şarjı yettiğince yürüyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?