♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yarin sabah bende denicem canim yulaf ezmem var yogurtla yemege calistim olmadi bu fikir denemeye deger

canım bence de doyurucuydu ve tadı çok güzeldi, mutfak konusunda sizler daha deneyimlisinizdir benden, tam anlamıyla krep olması için malzeme ekleme, arttırma ya da azaltma yapabilirsiniz tabi. benim ki biraz yapıştı, parçalandı. yağ koymak istemedim, seramik tava kullansaydım daha iyi olabilirdi belki...
Oylemidir canim¿ bende sasirdim 1 gunde 1.9 yok artik
ben de yaşadım bir günde öyle büyük farklar, oradan biliyorum..
diyette olduğumuz süre içinde karbonhidratlara dikkat ediyoruz, vücut alışıyor... en küçük bir karbonhidrat alımında da (tatlısı/tuzlusu, hele tuzlusu hele tuzlusu...) hemen su topluyor. bu kez de dikkat edip bi de ödem atan bitki çaylarından faydalanırsak çok güzel eksilere ulaşabiliyoruz...
bence sana da öyle oldu, tebrikler...

Günaydınlaaarrr herkese çok güzel bir güne merhaba dedik

Bugün 60,5 çıktım çok dikkat ediyorum bugünlerde. Ama komşularımın yorumlarından çok sıkıldım, çok sağlıksız veriyormuşum hiç yakışmıyormuş bu kadar zayıflık. Gören de 34 bedenim sanır hıh hep kilo vermeyeyim diye bunlar
Annemden de korkmuyor değilim 1 hafta sonra 50'li rakamları görünce beni kesebilir, ona göre kilom boyuma yakın olcakmış ah anneler ya hep bizim için panik oluyorlar iyi ki varlar...

Evet örneğin benim kilo verme çabalarımı eleştirmeyen yoktur (eşim dahil) ama ben hiç duymam bile
eleştiriye açığımdır yapıcıysa hoşuma bile gider ama boşsa da umursamam yanii.
bravo valla en güzeli, ama ben çok kolay etkileniyorum ya... biraz yükselenin de etkisi var sanırsam

gunaydin canim tayin nereYe cikti

annesini gördükçe işi şimdiden sıkı tutuyor demek ki

vayy ne güzel seçenekler, teşekkürler...
çektim resmini deneyeceğim
çok tok tutuyor, az olursa ara öğün olarak da tercih edilebilir..

ben de öyleyim şimdi, demek ki potansiyelleri düşürdük çok şükür...

Çavdar ekmeği de işe yarıyo çıkışta mutlaka alıcaaaam :)

gel tatlım beraber koşalım...

Arkadaşlar günaydın, metabolizmamızı arttırmak için siz neler yapıyorsunuz?
Benim yaptıklarım,
Hergün yeşil Çay içmeye çalışıyorum.
Koşu ve yürümeleri sırayla yapıyorum, yani örneğin 3000 adım yürüyüş, 13 dk Koşu, gene 3000 adım yürüyüş 10 dk yürüyüş , 2000 adım yürüyüş, 5 dk Koşu gibi. Koşu yavaş tempoda, sonuna doğru hızlı Koşu. Yani demek istediğim sporda standardım yok, vücudumu şaşırtmaya çalışıyorum.
Sabah-gece yatarken 1 bardak süt içiyorum.
Bol su içiyorum. Günde 3 Lt yi bulabiliyor.
Şimdi Salatalık çıktı artık, süper metabolizma hızlandırıcı onu tüketmeye başlıcam.
Zencefil, sarımsak Çayı yapıyordum Angelina Julie Çayı:))) daha önce çok işe yaramıştı, gene içicem her akşam spordan sonra içiyordum.
Kiraz saplarım birikti, onları kaynatıp her sabah içiyordum bir fincan, gene yapıcam.
Şuan bunlar geliyor aklıma, sizin bildiklerinizi ve yaptıklarınızı da merak ediyorum.

59 lara gelince daha çok vermek istiyceksin eminimmm bakma sen herkese incelmeye devam :)

Hmm harika tarifler hepsini denicem
dun soyle menum
sabah
1 has yum
1 kk peynir
Domates salatik
1 dl ekmek
ara karik bitki cayi
ogle
1 kase yogurt
1 kase zeytin yagli fasulye
1 dl ekmek
ara
1 kase kiraz
aksam
1 baget yagsiz pisti tefal kulaniyorum
1 dl ekmek
kola zero
ara 1 kase kavun
gece
karisik bitki cayi
nerdeyse eski gunlerimle ayni

Böyle yoğun ve telaşlı zamanlarda zaten insanın iştahı olmuyo üzerine bir de iş iyi yaramış sana :)

Hayııııır "Bir fırın ekmeği YEMEMEMİZ lazıııım" ki kilo vereliiiim :)
Zamanla o da olacak bak şimdiden az yemeye başlamışsın.
Biraz kilon azalınca sporunu da daha rahat yaparsın.
evet sporu ihmal ettim bu ara, dün de yapacaktım yalan oldu...
ona rağmen kilo verimi durmadı şükür...
ilk fırsatta başlayacağım, bugün inşallah.. ip atlamadaki performansımı da merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…