- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Kızlar yaa yeteri kadar sıvı tüketmeme rağmen tuvalete çıkamıyorum afedersiniz sürekli kabız halindeyim karnım şiş mutsuzum
Acı biber, acılı bulgur pilavı, limonlu zeytinyağlı brokoli, acılı cips, bol acılı çiğ köfte
K Kafkanistan cım bide buna ek, akşamdan büyük bir kupa yada sürahiye, kuru incir,kuru kayısı, ceviz doğra ince ince sabah kalkınca aç karna bir su bardağı kadar iç, gün içindede su bittikçe üzerine ekleme yap iç, bide bulabilirsen sade türk kahvesi iç,sonra git wc de bekle
Ben zaten çok acı yiyen biriyim brokoli iyi bir fikir olabilirAcı biber, acılı bulgur pilavı, limonlu zeytinyağlı brokoli, acılı cips, bol acılı çiğ köfte
Ay inşallah :)K Kafkanistan cım bide buna ek, akşamdan büyük bir kupa yada sürahiye, kuru incir,kuru kayısı, ceviz doğra ince ince sabah kalkınca aç karna bir su bardağı kadar iç, gün içindede su bittikçe üzerine ekleme yap iç, bide bulabilirsen sade türk kahvesi iç,sonra git wc de bekle
Sürekli yukarı gidiyor kilolarbugün sadece kayısı yoğurt yiyeceğim
Merhaba kızlar
Menümü paylaşayım
Sabah 8 de 1 dilim ekmek 1 yumurta bi kaç dilim de salatalık
Saat 11 de 1 eti cin
Akşam yemeğim saat 2 de 1 kuşbaşılı pide ve salata biraz da patates
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
Evet tatlım baya yürüdüm okula da yürüyerek gittim geldim bide nöbetçiydim bugünsu merhaba canım :) afiyet olsun. hava güzel yürüdün dimi :)
Canım sadece kayısı yoğurtta hiç sağlıklı değil bence normal beslen vücudun tutuyor olabilir lavaboya çıkmaman da büyük etkenSürekli yukarı gidiyor kilolarbugün sadece kayısı yoğurt yiyeceğim
Sen sebzecisin tabi brokoli candır o zaman diyelimyedim öğlen dün akşam acı biber yedim. diğerlerini yiyemem ama brokoli sadece :) olur
Bugün brokoli günü yapalım o vakit benimde evde 2 top brokolim var onu mu haşlasamBen zaten çok acı yiyen biriyim brokoli iyi bir fikir olabilir
Merhaba kızlar
Menümü paylaşayım
Saat 11 de 1 eti cin
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
Yookk normal yiyorum tatlım bunlarla şu an çok tokum mesela alıştım galiba iki öğüne yiyemiyorum daha fazla.Canım sadece kayısı yoğurtta hiç sağlıklı değil bence normal beslen vücudun tutuyor olabilir lavaboya çıkmaman da büyük etken
Sen sebzecisin tabi brokoli candır o zaman diyelim
Bugün brokoli günü yapalım o vakit benimde evde 2 top brokolim var onu mu haşlasamÇorbamda lahanalı brokolili aslında ama
Canım sen diyet mi yapıyorsun hala öğle yemeğinde yok bu arada çok az yemiyor musun bana mı öyle geliyor
Öğünlerinde yediklerinde az canım pide tamam olabilir de sabah ki az mesela bana göre onunla akşama kadar durmuşsun inanılmazYookk normal yiyorum tatlım bunlarla şu an çok tokum mesela alıştım galiba iki öğüne yiyemiyorum daha fazla.
Ama çay yanında akşam bi şeyler atıştırırım büyük ihtimalle
Su da az yiyiyo haklisin ama o bi evlensin duzenini kursun esi aksam yemekler caylar istesin bide cocuk olsun ben ozaman gorcem onuÖğünlerinde yediklerinde az canım pide tamam olabilir de sabah ki az mesela bana göre onunla akşama kadar durmuşsun inanılmazbegum75 bir de bana diyorsun sen burayı görüyor musun
Kiz sabah peynir zeytin yokmuydu az ye tamamda sagliklida yemelisinMerhaba kızlar
Menümü paylaşayım
Saat 11 de 1 eti cin
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
alıştım artık nehircim aç yatmayaÇok erken kapatmışsın günü canım acıkmayacak mısın
Akşam kadar değil kız ben akşam yemeğini saat 2,3 te yiyorum.Öğünlerinde yediklerinde az canım pide tamam olabilir de sabah ki az mesela bana göre onunla akşama kadar durmuşsun inanılmazbegum75 bir de bana diyorsun sen burayı görüyor musun
Evet bende göreceğim akşam kocası cips getir kuruyemiş yiyelim mi diye öneri sunarsa benim eşim gibi o zaman görürüzSu da az yiyiyo haklisin ama o bi evlensin duzenini kursun esi aksam yemekler caylar istesin bide cocuk olsun ben ozaman gorcem onu
alıştım artık nehircim aç yatmaya
bu arada kilo verme sırrım şu kızlar akşam yemeğini en geç 16.30 da yerim 4 aydır böyle alıştırdım kendimi çok memnunum işe yarıyor
Ayy aman evlenip çocuk yapayım da tek derdim o olsun begüş razıyım benSu da az yiyiyo haklisin ama o bi evlensin duzenini kursun esi aksam yemekler caylar istesin bide cocuk olsun ben ozaman gorcem onu
Akşam yemeğin milletin öğle yemeğiAkşam kadar değil kız ben akşam yemeğini saat 2,3 te yiyorum.
Amaaannn pek ağzımın tadı yok bu ara ya yemek için yiyorum
Yaa vardı da pek bi şey canım istemiyor bu ara kuzum ya.Kiz sabah peynir zeytin yokmuydu az ye tamamda sagliklida yemelisin
Bana da öyle diyorlar dün misafirliğe gittik eşimin amcasına yengemiz kızım ver kilolarını diyordu bir sene evvel şimdi de çok hızlı zayıfladın hasta olursun bu kadar hızlı verme diyor şimdi çok iyisin bla bla blabenim de son dakika akşam misafirliği çıktı. yalnız o arkadaşıma her gittiğimde kocası diyor ki; tamam tuğba bugünlük diyet falan yok hepsinden yiyeceksin diyor. ayolll kocam bu kadar ısrar etmiyor benimkocam dışında herkes kilomun bana yakıştığını söylüyor. acaba ondan mıdır kocamın bu ara kilomla ilgili tek bir lafı bilem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?