♥haftalık kilo verme yarışması♥

Emek verilmiş ekmek yememek için yulaf ezmeli krepler yapılmıışş tebriklerrr :)

*pul biber(atabildiğim her şeyin içine atıyorum)
*her öğünde bir miktar protein de şart
*kırmızı biber (henüz pahalı gerçi)
*yeşil çay, bol su, bol hareket (hareket bende az tabi)

bu arada da paylaşımların için teşekkürler...

eski akbulut geldi yine
hoşgeldin..

Günaydınlar,

Kahvaltı: saymadım ama 20 kadar yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim ekmek

şimdi sporumu yapıcam. bugün 1 saate tamamlamak istiyorum. haftaya 67 li bişeyler görmem lazım.
20 zeytin fazla yaaa ben de yiyodum kış boyu birşey olmaz diyerek birkaç gün yemedim kilo vermeye başladım

Çok az tereyağı koyabilirsiniz bence yapışmayacak kadar ona da ihtiyacı var vücudun

8 haziran 75.8
9 haziran
76.6

sbedencim +800 gr mi neye borçluyuz bakimm:))

Mayacım ben azcik daha kilo vereyim söyle afilli yazarım hepsini ama şimdi bu kiloyla ukalalik yapmak istemiyorum

hemen toparla, hemen hemen...

Tamam canim hemen toplayacagim. Hep böyle basimda dikil kumandan gibi valla ise yaracak bu bende:))

ben de hiç yağ koymadım ama krep yapışmadı sereamik tavada yaptım ama ilk krep her zaman az da olsa yapışır sonrakiler yapışmaz,fena olmadı(ben yulaf ezmesinin tadını pek sevmiyorum ama faydalı olduğu için yiyebilirim) ama acayip doydum,

Çok az tereyağı koyabilirsiniz bence yapışmayacak kadar ona da ihtiyacı var vücudun
canımhaklısın, çok katı değilim aslında yağ konusunda. köy peyniri biraz yağlıydı o yüzden koymadım..

ben de isterim ben de
birbirimizi denetleyelim arkadaşım, böyle böyle raydan çıkmayız...
aslında tatlım tambağım da daha fazla katılabilse onu da hizaya sokarız ama kaçıyo mu ne
şaka tabi, yoğun olduğunu biliyorum bebişle uğraşıyo tabi...
Ara
5 li cay
1 hurma
Bende bi dokuzlu çay iceyim iyi hatirlattin :)

vayyy 5'li çaylar, 9'lu çaylar falan...
misilleme mi yapıyosunuz bakim?
benim yeşil çayım hepsini döver bi kere

ben de sevmiyodum ama alıştım, evet çok doyurucu, sık sık yaparım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…