- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
ohh afiyet olsun, bende evde salatalarda sadece z.yağı kullanıyorum, işyerindede z. yağı kullanıyoruz patron bu konuda sağolsun eli bol (şimdilik), senin için sabah 2 ara öğün daha iyi gerçekten, bu düzene alışmadan benimde şekerim düşer yemezsem titreme gelirdi (gizli şekerde vardı 2 sene ilaç da kullanmıştım, şimdi bıraktım çok şükür)ama çok şükür şimdi daha iyiyim ani ve aşırı kan şekeri düşmelerim olmuyor
hadi bakalım 7 marta kadar faydasını görmeye başlarsın inşallah, zaten ayın 22 sindede ay küçülmeye başlıyorbizde hepbirlikte küçülelim artık
kıy bana nehir, cumartesi annemle güne gidicem, pazar kuran var yandım AllahKıyamam ki sanaKarbonhidratın haftanın rekorunu kırdı ama
Gidiyorsan da gözüne bir şeyi kestir en sağlıklı az kilo yapacak olanı onu ye sadece ve diğer öğünleri hafif atlat begüşkıy bana nehir, cumartesi annemle güne gidicem, pazar kuran var yandım Allahpazartesi + çıkarsam şaşırmam
aksatma ye o zaman, bu düzen inşallah iyi gelir sana,en güzeli. ben yemeklere de koyuyorum zeytinyağını en son. ya benim ani kan şekerim düşmüyor ama vücudumun alıştığı saatin dışına çıkarsam başım ağrıyor illa ki o yemek yenecek yani . inşallah begüm tekrar vermeye başlarım. yalnız çok fena üşütmüşüm gazdan öleceğim ve hala kabızım
Pilav yeme canımsbeden @DisiAnka@charmant@nehirnil111@GOK1974@kitara_84@minerva1988@CallanPinckney
15 ŞUBAT 2016: 56.90
16 ŞUBAT 2016: 56.40
17 ŞUBAT 2016: 56.00
18 ŞUBAT 2016: 56.20
Ay büyüyor ben de büyüyorum dur bakalım küçülünce ne olacak
Şaka maka az da yesem kuru fasulye pilav şişiriyor galiba
Olsun tartıyı görünce sabah 1 saat yürüdüm 6250 adım olmuş
Herhalde canım dikkat ediyosun spor da yapıyosun buna rağmen kilo gitmiyorondan oluyo demi deniz, zaten ölçümlerde 1300-1350 arası çıkıyo
Aslında öğle yemeğinde yediğimde sorun yok akşam yiyince böyle oluyorPilav yeme canım
Keşke ben de 18 de yiyince sonrasında bir şey yemesem o bile işe yarayacakbu arada kilo verme sırrım şu kızlar akşam yemeğini en geç 16.30 da yerim 4 aydır böyle alıştırdım kendimi çok memnunum işe yarıyor
Katılıyorum benim arkadaşım ne yapar eder yürüyüşle yediklerini de eritirAyy aman evlenip çocuk yapayım da tek derdim o olsun begüş razıyım ben
sbeden @DisiAnka@charmant@nehirnil111@GOK1974@kitara_84@minerva1988@CallanPinckney
15 ŞUBAT 2016: 56.90
16 ŞUBAT 2016: 56.40
17 ŞUBAT 2016: 56.00
18 ŞUBAT 2016: 56.20
Ay büyüyor ben de büyüyorum dur bakalım küçülünce ne olacak
Şaka maka az da yesem kuru fasulye pilav şişiriyor galiba
Olsun tartıyı görünce sabah 1 saat yürüdüm 6250 adım olmuş
aksatma ye o zaman, bu düzen inşallah iyi gelir sana,
bende dün sabahtan beri grip+boğaz şişliği/ağrısı, gece vücudum/etlerim liğme liğme koptu döküldü sanki,şimdi adaçayı demledim azda limon kattım içiyorum, sende türk kahvesi içip sonra wc ye gidip biraz bekle istersen
Gidiyorsan da gözüne bir şeyi kestir en sağlıklı az kilo yapacak olanı onu ye sadece ve diğer öğünleri hafif atlat begüş
Herhalde canım dikkat ediyosun spor da yapıyosun buna rağmen kilo gitmiyor
geçmiş olsun canım en kötü mevsim havaya bak yine hastalıklar başladı. yağmur kar yok. adaçayı iyi gelir çok severim bende. kahve içerim de gidip bekleyemem yaaaaa eve mi gitsem napsammm
Akşam ne yesek zararı oluyor bize zatenAslında öğle yemeğinde yediğimde sorun yok akşam yiyince böyle oluyor
haklısın başarabilirim inşallah
50 grubundasin küçülecek tabi darisi basimiza :)Kızlar bebeğimi emzirirken yazıyorum evi hep toz kaplamış haldir haldir koşturuyorum valla tertemiz olmak zorunda ... begüm basen baya bir eridi çok şükür dizimin arkasindaki dombalakta gitmiş hic gitmeyecek sanmistim esim sok geçirecek. Deniz ben kuculdum valla bende çok şaşırdım.. nehircim o gün az yedim ki bugüne çok yeyim diye inşallah yetiştiririm ya
bende almiyorum canim..acil zayiflamam lazim biraz. olmayan kiyafetlerin olmasi icin. simdilik kaşe kabanla kamufle oluyorum.. yürüyüş düzenli olursa zayiflatiyor. oneririmaynen bende aynı durumdayım. insanın kıyafet alası gelmiyo valla. yaza düğünümüz var ama korkumdan kıyafetlere bile bakmıyorum.
Bende yürüyüşe başlıcam canım yarından itibaren dün çıktım 20dkk yürüdüm ayak bileklerim nasıl ağrıdı anlatamam çok hamlamışım çoookk yazık bileklerime bu kadar kiloyu taşıyobende almiyorum canim..acil zayiflamam lazim biraz. olmayan kiyafetlerin olmasi icin. simdilik kaşe kabanla kamufle oluyorum.. yürüyüş düzenli olursa zayiflatiyor. oneririm
:) bende regl erken olurum umarim..emzirmeyi kestim..emzirirken 40gunde bir oluyordumDeğilim yaa geçen perşembe regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?