♥haftalık kilo verme yarışması♥

en güzeli. ben yemeklere de koyuyorum zeytinyağını en son. ya benim ani kan şekerim düşmüyor ama vücudumun alıştığı saatin dışına çıkarsam başım ağrıyor illa ki o yemek yenecek yani . inşallah begüm tekrar vermeye başlarım. yalnız çok fena üşütmüşüm gazdan öleceğim ve hala kabızım

sbeden @DisiAnka@charmant@nehirnil111@GOK1974@kitara_84@minerva1988@CallanPinckney
15 ŞUBAT 2016: 56.90
16 ŞUBAT 2016: 56.40
17 ŞUBAT 2016: 56.00
18 ŞUBAT 2016: 56.20
Ay büyüyor ben de büyüyorum dur bakalım küçülünce ne olacak
Şaka maka az da yesem kuru fasulye pilav şişiriyor galiba
Olsun tartıyı görünce sabah 1 saat yürüdüm 6250 adım olmuş

aksatma ye o zaman, bu düzen inşallah iyi gelir sana,
bende dün sabahtan beri grip+boğaz şişliği/ağrısı, gece vücudum/etlerim liğme liğme koptu döküldü sanki,şimdi adaçayı demledim azda limon kattım içiyorum, sende türk kahvesi içip sonra wc ye gidip biraz bekle istersen

Pilav yeme canım

ben de dün yine kuru fasulye yedim. bu sfer hemde pilavla

geçmiş olsun canım en kötü mevsim havaya bak yine hastalıklar başladı. yağmur kar yok. adaçayı iyi gelir çok severim bende. kahve içerim de gidip bekleyemem yaaaaa eve mi gitsem napsammm

Gidiyorsan da gözüne bir şeyi kestir en sağlıklı az kilo yapacak olanı onu ye sadece ve diğer öğünleri hafif atlat begüş

haklısın başarabilirim inşallah

Herhalde canım dikkat ediyosun spor da yapıyosun buna rağmen kilo gitmiyor

evet ya gitmiyor geçen hafta yerimde saydım bu gidişle bu haftada + lara çıkıcam ama bu sefer kabahatim belli

geçmiş olsun canım en kötü mevsim havaya bak yine hastalıklar başladı. yağmur kar yok. adaçayı iyi gelir çok severim bende. kahve içerim de gidip bekleyemem yaaaaa eve mi gitsem napsammm

ev yakınsa git bence, evde daha rahat olursun

50 grubundasin küçülecek tabi darisi basimiza :)

aynen bende aynı durumdayım. insanın kıyafet alası gelmiyo valla. yaza düğünümüz var ama korkumdan kıyafetlere bile bakmıyorum.
bende almiyorum canim..acil zayiflamam lazim biraz. olmayan kiyafetlerin olmasi icin. simdilik kaşe kabanla kamufle oluyorum.. yürüyüş düzenli olursa zayiflatiyor. oneririm

bende almiyorum canim..acil zayiflamam lazim biraz. olmayan kiyafetlerin olmasi icin. simdilik kaşe kabanla kamufle oluyorum.. yürüyüş düzenli olursa zayiflatiyor. oneririm
Bende yürüyüşe başlıcam canım yarından itibaren dün çıktım 20dkk yürüdüm ayak bileklerim nasıl ağrıdı anlatamam çok hamlamışım çoookk yazık bileklerime bu kadar kiloyu taşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…