kızlar bende de var o potansiyel... bakmayın şimdilerde midem küçüldü biraz ama dünyaları yiyebilecek bir göz açlığı var bende de...
yemek yemek mutluluk ya...
kızlar bende de var o potansiyel... bakmayın şimdilerde midem küçüldü biraz ama dünyaları yiyebilecek bir göz açlığı var bende de...
yemek yemek mutluluk ya...
Waww dün gece mii babani bahane et et ye iyi sen biliyon işiben patatesli börek
6-7 dilim balava
dondurma çikolata
kızartma bi sürü :)
Dürüst olayım hiiicc sanmam o gruptan ilk senin ineceğineGorecezzzzz o gruptan ilk ben inecem 70 lere
Öyle deme mızmızlığı hastalığından iştahı da yok tabii meme isteği de inanın bebişlerin açlığından değil ilgi isteğinden emin olun.çok şükür daha iyi ama memeyle kafayı bozmuş. 19 aylık iştah sıfır. anne sütü hariç hiçbişey almak istemiyor.haliyle karnı da doymuyor. sürekli mızmız.
Oooo maşallah hem temizlik hem spor bir de az yersen yarın 500 gr. daha gider80 ler bu hafta korkun benden diyorum. Biraz büyük konusayim ki konustuklarimdan utanipta yemeyeyim:))))
ev temizlemeye basladim.her oda bitince 100 tane ip atliyorum. Bugun iyi bir spor yapacam. Hem ustumden atamadigim bir hantallik var onu da sporla yenecemm...
harekette bereket vardır diyorum....
salon bittii...
1000 e tamamlarim insallah
Oooo maşallah hem temizlik hem spor bir de az yersen yarın 500 gr. daha gider
Dürüst olayım hiiicc sanmam o gruptan ilk senin ineceğine
150 gram köy tereyagi yedim ekmek ve cokelik yedim bugün hakkim bitti bu yag beni sabaha götürür . Aksam yürüyerek carisya gidecem yani saat 4 bucuktan sonra 3 saatten asagi gelemem
Doktorcuğum acı pul biberi midem yanmasına rağmen ben de koyuyorum*pul biber(atabildiğim her şeyin içine atıyorum)
*her öğünde bir miktar protein de şart
*kırmızı biber (henüz pahalı gerçi)
*yeşil çay, bol su, bol hareket (hareket bende az tabi)
evet evetHayir kuzucum artik sloganımızı degistirelim. Asıl mutluluk istedigimizi giyinip eslerimizin karşısında incecik Salınmak)
150 gram köy tereyagi yedim ekmek ve cokelik yedim bugün hakkim bitti bu yag beni sabaha götürür . Aksam yürüyerek carisya gidecem yani saat 4 bucuktan sonra 3 saatten asagi gelemem
yok denizcim, sanılanın aksine üşüdüğümüzde metabolizmamız daha fazla çalışır. ısıyı normale çekmek adına..Doktorcuğum acı pul biberi midem yanmasına rağmen ben de koyuyorum
biberdeki amacımız metabolizmayı çalıştırmak için vücüdu sıcak tutmak mı acaba
ben vücudumu kalın giyerek sıcak tutsam da acı yemesem olur mu ki ?
Yarim somun zaten somunlar küçük oluyoOhhh afiyet olsun canim. Ekmek ne kadar yedin acaba.
Yaaaa o zaman artık ince giyiniyim :) Biberi ben hep cacık ve ayran içine koyuyorumyok denizcim, sanılanın aksine üşüdüğümüzde metabolizmamız daha fazla çalışır. ısıyı normale çekmek adına..
pulbiber tamamen içeriğiyle (vitamin+antioksidan.. vb) besinsel olarak etkiler metabolizmayı..
ama biraz iştah da açar bilginize...
Kızımda bi kismini emer carsida da yakarim biraz sabaha kadar da yemicem gerisinide gun bitimine kadar eritirim. Istahim geldi birden. Ama simariklik buanammmm o tereyağı ne öyle????
evet dediğin yürüyüşü yaparsan yakarsın belki ama... yağ sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?