♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canim eger kizmasan
kendine gel
biride bana boyle davransa ise yararmi acaba
canım kızılması lazım gerçekten sanada baktım ,verdıgımız kıloları geri aldık maalesef , senın 70 altına dustugunde ben bile okadar sevınmıstımkı , bende 55 altına dusmustum kırılma noktalarımızdı , tekrar aynı iradem yokm umarım olur

20 zeytin fazla yaaa ben de yiyodum kış boyu birşey olmaz diyerek birkaç gün yemedim kilo vermeye başladım

Haklısınız. Ama ben sebebini bilmesemde 2 yılı aşkındır zeytin yemiyordum. yeniden almaya yaklaşık 1 aydır başladım ve daha fazla yemek istiyorum. kendimi zor durduruyorum. 2 yıldır niye yemiyordum niye almıyordum şaşkınım oysaki zeytini çok severim. bak şimdi aklıma düşürdünüz ama yemiycem.

Bu arada sporumu henüz yapamadım. ama 3 saattir temizlik yapıyorum çok terledim, yoruldum sanırım yerine geçer. ama mekiği çekicem onu aksatmamalıyım. yerine hiçbişey koymuyorum.

öğlen 1 zeytinyağlı biber dolması, 1 ince dilim ekmek yedim. şimdide tarçınlı kahvemi içiyorum.

Yeme canim yeme

Tarcinli kahveyi tarif etsene canim ben tarcini severim

Keske canim keske
aksam
4 yk pilav gunun kacamagi olsun 2 yiyiecektim olmadi pekde guzel yaparim
1 baget yagsiz derisiz
1 sb ayran

Erken yemişsin canim inan imkanim olsa 17 gibi yerim yemegimi ama esim 18.30 da evde oluyor yemek icin.... neyse ben zaten.kacamagikessem saatin onemi yok veririm iinşâallah....

Ben de temizlik yapiyorum ama yata yata yani dinlenerek yapiyorum. Aralıksız istesem de yapamam

Off şu çevre baskısından çok sıkıldım artık, annem kemiklerin çıktı sırtında filan deyip motivasyonumu bozuyor. Ama sizce de normal değil mi kilom, aldırmayayım çevreme değil mi?

yaşın kaç bilmiyorum ama ideal kilondasın. 55 kilo çok zayıf olursun gibi geldi bana. boyun 173 kilonunda 60-64 arası normal. internetten baktım. çıkan sonuç:

Hesaplama Sonuçları
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.65 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 46 kg
  3. İdeal Kilonuz: 64 kg
  4. Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 18.4 kg / metrekare
  5. Sonuç: İdeal kilonuzun altındasınız

Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.

bence daha fazla zayıflama kilonu koru sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…