canım kızılması lazım gerçekten sanada baktım ,verdıgımız kıloları geri aldık maalesef , senın 70 altına dustugunde ben bile okadar sevınmıstımkı , bende 55 altına dusmustum kırılma noktalarımızdı , tekrar aynı iradem yokm umarım olurCanim eger kizmasan
kendine gel
biride bana boyle davransa ise yararmi acaba
Of ya arkadasim sen yine iyisi 55 neki sikistim kaldim su yetmislerdeeminim güzel yaptığına fırında pişirdiğin yemeklerın resmini gorup aynısından yapmışlığım var hemen .
20 zeytin fazla yaaa ben de yiyodum kış boyu birşey olmaz diyerek birkaç gün yemedim kilo vermeye başladım
Yeme canim yemeHaklısınız. Ama ben sebebini bilmesemde 2 yılı aşkındır zeytin yemiyordum. yeniden almaya yaklaşık 1 aydır başladım ve daha fazla yemek istiyorum. kendimi zor durduruyorum. 2 yıldır niye yemiyordum niye almıyordum şaşkınım oysaki zeytini çok severim. bak şimdi aklıma düşürdünüz ama yemiycem.
Tarcinli kahveyi tarif etsene canim ben tarcini severimBu arada sporumu henüz yapamadım. ama 3 saattir temizlik yapıyorum çok terledim, yoruldum sanırım yerine geçer. ama mekiği çekicem onu aksatmamalıyım. yerine hiçbişey koymuyorum.
öğlen 1 zeytinyağlı biber dolması, 1 ince dilim ekmek yedim. şimdide tarçınlı kahvemi içiyorum.
canım bende 57 oldum , alıyorum ıste verdıklerımı . Seınınde etin cok sıkı canım 70 lerde gostermıyorsun ama 68 ken gerçekten guzeldınOf ya arkadasim sen yine iyisi 55 neki sikistim kaldim su yetmislerde
Keske canim keske
aksam
4 yk pilav gunun kacamagi olsun 2 yiyiecektim olmadi pekde guzel yaparim
1 baget yagsiz derisiz
1 sb ayran
Of of mazide kaldi 68 ne guzel geliyor kulagacanım bende 57 oldum , alıyorum ıste verdıklerımı . Seınınde etin cok sıkı canım 70 lerde gostermıyorsun ama 68 ken gerçekten guzeldın
Evet ama aciktim esim birazdan gelecek beklesem daha cok yerdimErken yemişsin canim inan imkanim olsa 17 gibi yerim yemegimi ama esim 18.30 da evde oluyor yemek icin.... neyse ben zaten.kacamagikessem saatin onemi yok veririm iinşâallah....
Bu arada sporumu henüz yapamadım. ama 3 saattir temizlik yapıyorum çok terledim, yoruldum sanırım yerine geçer. ama mekiği çekicem onu aksatmamalıyım. yerine hiçbişey koymuyorum.
öğlen 1 zeytinyağlı biber dolması, 1 ince dilim ekmek yedim. şimdide tarçınlı kahvemi içiyorum.
Evet ama aciktim esim birazdan gelecek beklesem daha cok yerdim
yıne verırsın canım 1 aylık boğaz tutmaya bakarOf of mazide kaldi 68 ne guzel geliyor kulaga
bende bu tarcınlı çay denemek istiyorum işe yararmı acaba şimdi mistik çayı içiyorum bu aralarTarcinli kahveyi tarif etsene canim ben tarcini severim
bende evde bırı yerken dayanamam kesın yerımCanim ben erken yesem bir de oturup esimle tekrar yerim oyle pis bir huyum var. O yuzdwn bekliyorum
ben kendimi mutfağın dışına atıyorum sağolsun evdekilerde ne kadar sıkındı çektiğimi görünce kendileri hallediyorbende evde bırı yerken dayanamam kesın yerım
ay hadi inşallah59 lara gelince daha çok vermek istiyceksin eminimmm bakma sen herkese incelmeye devam :)
Off şu çevre baskısından çok sıkıldım artık, annem kemiklerin çıktı sırtında filan deyip motivasyonumu bozuyor. Ama sizce de normal değil mi kilom, aldırmayayım çevreme değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?