aynen canım. bu ara hızlı gidiyor kilolar.şubattan beri dikkat ediyorum aslında.75leri görüyordum.şuan aynada sürekli bakıyorum kendime.onlarca diyete başlayıp bozanlardandım.bu sefer başarıyorum sanırım.aslında motive etmesi açısından bir önce-sonra resim eklemek istiyorum ama resim çekebileceğim tüm materyaller kırıldı.belim çok inceldi mesela, kalçam gitti.bi simit var işte kocaman.onu da sporlar halledeceğim.Böyle yoğun ve telaşlı zamanlarda zaten insanın iştahı olmuyo üzerine bir de iş iyi yaramış sana :)
bende merak ettim.yağ mı yakıyor, iştah mı kesiyor?Gok bize tarcinli kahveyi tarif etsene aksam survivor izlerken icicem
canım hayırdır.bu kadar fark nerden???8 haziran 75.8
9 haziran 76.6
Gok bize tarcinli kahveyi tarif etsene aksam survivor izlerken icicem
yağ yakıyormuş. bide kahveyi içtikten sonra 2 bardak su içersek yağları daha kolay atıyormuşuz.bende merak ettim.yağ mı yakıyor, iştah mı kesiyor?
bu aralar pek sür içmiyorum.ben de yapayım bari. gerçi ben başlayana kadar sende neticeyi görmüş oluruz herhalde.yağ yakıyormuş. bide kahveyi içtikten sonra 2 bardak su içersek yağları daha kolay atıyormuşuz.
Ben de temizlik yapiyorum ama yata yata yani dinlenerek yapiyorum. Aralıksız istesem de yapamam
dilerim didos86. bi 67 yi görsem sanki eşikten atlamış olacam gerisi daha kolay gidecek gibi. uzun zamandır 68,5-69 yine 68,5 sonra yine 69 valla bıktım tartıyı alıp fırlatıcam ne suçu varsa tartının. en iyisi ekmekleri atmak kuşlara.bu aralar pek sür içmiyorum.ben de yapayım bari. gerçi ben başlayana kadar sende neticeyi görmüş oluruz herhalde.
hadi bakalım kilodan yana bol eksili haftaların olsun.
O halde 58 olsun yeni hedefim ama şu anki kilomda basenlerim beni rahatsız ediyor.yaşın kaç bilmiyorum ama ideal kilondasın. 55 kilo çok zayıf olursun gibi geldi bana. boyun 173 kilonunda 60-64 arası normal. internetten baktım. çıkan sonuç:
Hesaplama Sonuçları
bence daha fazla zayıflama kilonu koru sadece.
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.65 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 46 kg
- İdeal Kilonuz: 64 kg
- Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 18.4 kg / metrekare
- Sonuç: İdeal kilonuzun altındasınız
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.
Bende hep dinlenerek yaparım ama uzun zamandır temizlik yapmıyorum ev çöp eve dönmüş o yüzden bu kadar sürdü. Daha bisürü iş var bitmedi. daha kapı, pencere, duvar silinecek heralde epey kalori yakarım.
Cok hossun tatli rakibem sen iyi vermissin ben diyorum ya haftalik 200-300gram verme kapasitesine sahibim cok kasinca anca bu kadar - 800 benim icin cok iyi sonuc aslindaAs canim. Sorun değil . Hadi iyisin benden az vermissin ama hala öndesin. Ben 75.8
C anim gayet iyi ve ölçülü evet kek yemissin ama yarim dilim ve aksam cok hafif bana iyi geldiOkuya okuya anca bitirdim ne cok yazmışsınız kizlar Bugunumu ozetleyip sizlerden yorum almak istiyorum. Alışılmışın dışında oldu çünkü cok mu cok kotu olmuş söylerseniz sevinirim
10 da yarim simit 1 parmak dilim tulum.peynir,4 zeytin domates, salatalık, biber , maydanoz
13.30 da sade nescafe, 3 form mısır patlağı
15 de ızgara tavuk, 3-4 kaşık makarna salata
17 de yarim dilim kek cay
18 de yarim dilim kek yarım kase yogurt
Artik birsey yemeyi düşünmüyorum bugun tarcinli kahveyi ikindi de icemedim kayinvalidem geldi onunla cay içtik. Onu aksam içmeyi düşünüyorum. . Onun dışında sadece bitki cayi ve su..
Saatlerim ogunlerim değişti cok tuhaf oldu. Ama cok kötü degil sanki ne dersiniz??
Akbulutcum seninle hemen hememn ayniyiz ucumuz rakip olalim inan tatli rekbet kendini tutmana vesile oluyoEvet ya birak vermeyi aldim ben dov beni sbeden kiz bana surekli yedogim herseyi yazicam soz
Canim tebrikler harikasn cabuk bize Yetiş rakip olalim beraber incecik olalim insaallah ya@milad2015
2.5 kg vererek 80 grubunun 1. si oldu.
C anim gayet iyi ve ölçülü evet kek yemissin ama yarim dilim ve aksam cok hafif bana iyi geldi
Tebrikler canim guzel vermissin boyle yoğunluk ta iyi dikkat ediyosun ben yogun olunca iyice saliyorum yaateşekkür ederim canım.
ben hala inanamıyorum.ama son 1-2 haftadır herkes çok zayıfladığımı söylüyor.hatta böyle iyisin verme diyorlar 1,58 boya 61,5 çok çok fazla.o yüzden milleti dinlemeye hiç niyetim yok.inşallah devamı gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?