Evet çok yiyince yemek lafını bile duymak istmiyorum.Cok rahatladım:)) sen istesen de fazla yiyemezsin ki artik mide bu kadar az yemeyle durabiliyorsa fazlasını istesen de kaldıramaz.. birgun bende bu kadar az yiyerek doymak istiyorum. Rabbim kabul et duami amin diyin kizlarrr:)))
Aaa tamam canim ben varimAkbulutcum seninle hemen hememn ayniyiz ucumuz rakip olalim inan tatli rekbet kendini tutmana vesile oluyo
Ben ölçtüm şimdi de göğüs: 88, kalça: 97 ve bel: 69.Dur hemen şimdi ölçüyorum taze taze
Kaç kaç olmasını istiyorsun peki canımBen ölçtüm şimdi de göğüs: 88, kalça: 97 ve bel: 69.97 ne yaaaa
Kaç kaç olmasını istiyorsun peki canım
Fotom vardı canım görmüş müydün95'ten çok olmasın altına insin sen 58 kilosun nasıl peki kalça ölçün, ben de 58 olsam azalır mı ki58 benim hayalimdeki ideal kilo bu arada gerçekten tebrik ederim çok güzel bir fiziğin olduğuna eminim su321
Hayır görmedim.Fotom vardı canım görmüş müydün
Atabilirsem atayım şimdi bi taneHayır görmedim.
Göğüs 88 bel 65 kalça 95 canım.Hayır görmedim.
36 beden giyiyorsun değil mi? Şimdi o zaman düşünüyorum da 58 kiloya inmek benim işimi görür herhaldeGöğüs 88 bel 65 kalça 95 canım.
Kesime göre değişiyor canım. Alt 38 üst 36 giyiyorum genelde ama lcw ürünleri büyük oluyor mesela onda 36 giyiyorum36 beden giyiyorsun değil mi? Şimdi o zaman düşünüyorum da 58 kiloya inmek benim işimi görür herhalde
Hadi bakalım darısı başımaKesime göre değişiyor canım. Alt 38 üst 36 giyiyorum genelde ama lcw ürünleri büyük oluyor mesela onda 36 giyiyorum
İyi yapmışsın canım hiç mi yemeyeceğiz ya.kızlar sohbetiniz bol olsun. oh oh maşallah okudumda bayağı kaçamaklar falan yapılmış. ben de yaptım sormayın. eşim yurtdışına gidiyor yok ayın sonuna kadar bu yüzden o gitmeden bir sürü gezdik tozduk ve yedik bugün. ay yarın tartılmaya korkuyorum. ama buna değerdi. eşimi çok özleyeceğim. artık o gelene kadar 2 yada 3 kilo kadar versem çok sevineceğim. şöyle bir 65i görsem.
Sayfa 26 da attığım foto var biraz daha şimdiye göre kilolu halim ama istersen bakabilirsin canımHadi bakalım darısı başıma
inşallah canım. desteğinizle olacak inşallah.İyi yapmışsın canım hiç mi yemeyeceğiz ya.
Aşağı yukarı 3 hafta var ki sen rahat görürsün 65 i
birde akşam yemeğinden önce içmek gerekiyormuşBende burdan aldım tarifini. ölçülerini tam olarak bilmesemde vereyim. ben 8-10 bardak sütü tencereye koydum içine çubuk tarçın koyup ocakta 1 taşım kaynattım. soğutup cam kavanoza koyup buzdolabına koydum. taze yapıp içilmeyecekmiş 1 gece bekletilmesi gerekiyormuş. daha sonra ısıtıp kahvenizi yapıyorsunuz. bide içtikten sonra 2 bardak su içmek gerekiyormuş yağları atmak için. 1 hafta boyunca hergün içmek gerekiyormuş ben 3 gündür içiyorum haftaya sonuçlarını görücez bakalım işe yarayacak mı yaramayacak mı.
Okuya okuya anca bitirdim ne cok yazmışsınız kizlar Bugunumu ozetleyip sizlerden yorum almak istiyorum. Alışılmışın dışında oldu çünkü cok mu cok kotu olmuş söylerseniz sevinirim
10 da yarim simit 1 parmak dilim tulum.peynir,4 zeytin domates, salatalık, biber , maydanoz
13.30 da sade nescafe, 3 form mısır patlağı
15 de ızgara tavuk, 3-4 kaşık makarna salata
17 de yarim dilim kek cay
18 de yarim dilim kek yarım kase yogurt
Artik birsey yemeyi düşünmüyorum bugun tarcinli kahveyi ikindi de icemedim kayinvalidem geldi onunla cay içtik. Onu aksam içmeyi düşünüyorum. . Onun dışında sadece bitki cayi ve su..
Saatlerim ogunlerim değişti cok tuhaf oldu. Ama cok kötü degil sanki ne dersiniz??
sevgili su321 ve sogukmevsim benim de normal kilom hep 57- 58 arasında idi. ben de alt 38 üst 36 giyiyordum bence 1.73 boy için 57 çok ideal. umarım ben de yeniden ideal kiloma kavuşurum.Kesime göre değişiyor canım. Alt 38 üst 36 giyiyorum genelde ama lcw ürünleri büyük oluyor mesela onda 36 giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?