boyum 1.62 cm 96 kg dan 80 kg bir senede düştüm insülin direnci ve tip 2 diyabetim var hedefim 48 kg 4 nisan için hedefim 77 kg olmakkatilabilirsin
kurallar ilk sayfada.
boy, kilo, hedef kilo ve 4 nisan icin küçük hedef kilonu yazar misin
aramiza hoşgeldin canimsbeden canım menülerimizi yazacak mıyız peki ?
hızlısın yazmissin herseyi Teşekkürler.bende katılmak ıstıyorum :)) kılom 68.5
boyum 166
hedefım 60
4 nısan ıcın kucuk hedefım 2 kılo vermek hadı bısmıllahhh
hosbuldum :)hızlısın yazmissin herseyi Teşekkürler.
hoşgeldin aramiza :)
ilk sayfada kurallarimiz var
tamam canım ben baştan söyleyeyim çok spor yaparım kilo vermem yavaştır benim bende insülin direnci var zorluyor şimdi den açıklama yapmak istedimaramiza hoşgeldin canim
menu spor
kalori sayimi ne isterseniz yazin. .siz ilgilenir baskalarina yorum yaparsaniz baskalarida sizlerle ilgilenip yorum yapar motive saglanmis olur. burada hersey gönüllü doğal akisıyla ilerliyor.
tamam canim sorun yok..bende malesef yavas verebiliyorum. hızlı yavas farketmez yeterki istikrar ve devamlilik olsun damla damla gider bir gün bir bakmisiz incecik fit bir bedene sahibiztamam canım ben baştan söyleyeyim çok spor yaparım kilo vermem yavaştır benim bende insülin direnci var zorluyor şimdi den açıklama yapmak istedim
ay hadi inşallah canım ya direnci kırmak için çok spor yaptım bazı topiklerde yazdım herkes çok tepki verdi malesef bu rahatsızlık diger türlü gitmiyor günde 4 saat açık havada yürüyorum ve 2 saat salonda ağırlık yapıyorum insülin direncim 20.seviyeden 5 seviyeye düştü çok şükürtamam canim sorun yok..bende malesef yavas verebiliyorum. hızlı yavas farketmez yeterki istikrar ve devamlilik olsun damla damla gider bir gün bir bakmisiz incecik fit bir bedene sahibiz
ben bu direnc islerini pek bilmiyorum..tamam diyabet tedavisi yok ama zayifladikca etkisi azalacak bir hastalik mi. insulin direncini hastanedemi ölctürüyorsun. saniyorum bu zayifladikca düzene giren bişey oyle mi biraz karışık oldu ama. bende genelde 3 saat yürüyorum. bazen 5 saatte yuruyorum ( çarşıda zaman hızlı geçiyor yoksa 5 saat sıkılırım. diger güzergahlar 3 saat carsi 4 5 saat) bebek arabasiyla hiç oturmadan orta tempo. ben abartılı bulmadim sporunu. azminden sabrindan dolayı tebrik ederim . bu kilo verme süreci bir savastir ve gercekten iyi bir psikolojik güç istiyoray hadi inşallah canım ya direnci kırmak için çok spor yaptım bazı topiklerde yazdım herkes çok tepki verdi malesef bu rahatsızlık diger türlü gitmiyor günde 4 saat açık havada yürüyorum ve 2 saat salonda ağırlık yapıyorum insülin direncim 20.seviyeden 5 seviyeye düştü çok şükür
salınmasınaben bu direnc islerini pek bilmiyorum..tamam diyabet tedavisi yok ama zayifladikca etkisi azalacak bir hastalik mi. insulin direncini hastanedemi ölctürüyorsun. saniyorum bu zayifladikca düzene giren bişey oyle mi biraz karışık oldu ama. bende genelde 3 saat yürüyorum. bazen 5 saatte yuruyorum ( çarşıda zaman hızlı geçiyor yoksa 5 saat sıkılırım. diger güzergahlar 3 saat carsi 4 5 saat) bebek arabasiyla hiç oturmadan orta tempo. ben abartılı bulmadim sporunu. azminden sabrindan dolayı tebrik ederim . bu kilo verme süreci bir savastir ve gercekten iyi bir psikolojik güç istiyor
Yarın pazarsaniyorum ki yarin pazartesi bildirim günü şaşırmışım. bitmek bilmedi hafta sonu buranin sessizligi can sıkıcı begumu özledim ben
Evet hastanede ölçülüyor canım maşallah sende güzel yürüyüş yapıyorsunben bu direnc islerini pek bilmiyorum..tamam diyabet tedavisi yok ama zayifladikca etkisi azalacak bir hastalik mi. insulin direncini hastanedemi ölctürüyorsun. saniyorum bu zayifladikca düzene giren bişey oyle mi biraz karışık oldu ama. bende genelde 3 saat yürüyorum. bazen 5 saatte yuruyorum ( çarşıda zaman hızlı geçiyor yoksa 5 saat sıkılırım. diger güzergahlar 3 saat carsi 4 5 saat) bebek arabasiyla hiç oturmadan orta tempo. ben abartılı bulmadim sporunu. azminden sabrindan dolayı tebrik ederim . bu kilo verme süreci bir savastir ve gercekten iyi bir psikolojik güç istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?