♥haftalık kilo verme yarışması♥

Vücut az yemeye alıştı mı ne sabah yine 89lu bir rakam beklerken dunden 100 gr eksilmis sadece olsun yılmak yok.. kararlılıkla devam edicem bugün küçük oglum tutturdu okula gidicem diye erken kalktım ogunlerim duzenli olacak bugun yarına 89.5 olmayi hedefliyorum..

inşallah canım...
Hımmm kizmadan once tarti bildirimini alabilir miyim tatlım :)
kız canım kız bana...
+1300gram

8 haziran>>>>85,300
9 haziran
>>>>85,000
10 haziran>>>86,300

8 haziran>>>>85,300
9 haziran
>>>>85,000
10 haziran>>>86,300

Canim ne yaptin yaa. Ben 300 gr aldım bir akşamda onu gram gram verebiliyorum ancak. Evet vermek cok zor değil ama almak daha da kolay. Emeklerimizi böyle bir çırpıda çöpe atmak gunah ya. Bizim böyle kacamaklara hakkımız yok sbeden 'in dedigi gibi dansöz olduk zaten:)) al ver al ver nereye kadar.. lutfen bugün al eline kalemi başlangıç kilonu şuan ki kilonu ve hedefini yaz. Gerekirse hafta hafta yaz günlerin ne kadar cabuk geçtiğini ve senin kaçamak yapmaya hakkin olup olmadığını gosterecek bu sana.. bugunden itibaren kacamak yok tamam mi tatlim??

alismadi alismadi hic biyle detaylar düşünme beynin emir komutasini etkilersin :) günde 100 gram ayda 3 kilo yapar ve az degil sen her gün 100 gramda olsa eksi çıkmaya bak ayda ortalama 4 kilo versen super olur. bide 500 gram hedef yarina cok bir günde kasina su kaybettrrsin anca yani sabirli ol şekerim saglikla zayiflamayida ihmal etme sarkma olmasin

Günaydın arkadaşlar DÜN 6.30 gibi uyandım
7.00-7.30 arası yarım saat ip atladım 30 dk-1500 sayı
İşe gelirken 20 dk yürüdüm

1 kk peynir 8 zeytin domates salatalık ve 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım
Ara çayın yanında 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm 100 squat yaptım
Öğle 2 köfte 1 kase cacık
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
öğleden sonra yine 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm
30 dk ip atladım 1500 sayı olmuştu

Akşam 7 gibi 2 közlenmiş patlıcan büyük bir kase marul dereotlu salatalıklı cacık yedim
10 gibi de 2 kayısı 1 dilim karpuz Biliyorum yememeliyim aç da değilim can sıkıntısı kızım 1 de daha uyumamıştı.

Anlaşıldı kaptanım:) haklisin ama buyuk rakam hedefleyince o gun daha iyi motive oluyorum. Merak etme benim en az yemiş halim de pek az degil:)) su nun yanında ben diyetteyken bile dünyaları yiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…