kilo bildirimi
08. haz 51.5
09 haz 52.2
10 haz 52.2
günaydınlar herkese. ben tartıda 67 çıktım anlamadım nasıl oluyor ya tartı bozuldu ya da o kadar abur cubur yemiştim vücudum şaştı herhalde
evet tatlım ya, anlayamadım ki ben de, gözüm döndü sanırsamRakibem kendine gel canim ama....olmaz boyle ne guzel gidiyordun
evet tatlım ya, anlayamadım ki ben de, gözüm döndü sanırsam
evrt canim hemde nasilay su tutuyor dimi hemen.bende turşu yiyince tartı coşuyordu.
inşallah canım...Vücut az yemeye alıştı mı ne sabah yine 89lu bir rakam beklerken dunden 100 gr eksilmis sadece olsun yılmak yok.. kararlılıkla devam edicem bugün küçük oglum tutturdu okula gidicem diye erken kalktım ogunlerim duzenli olacak bugun yarına 89.5 olmayi hedefliyorum..
kız canım kız bana...Hımmm kizmadan once tarti bildirimini alabilir miyim tatlım :)
iyi geceler canim ne yediğini yazarsin sabah .
off offf ne oldu böyleeee8 haziran>>>>85,300
9 haziran>>>>85,000
10 haziran>>>86,300
bide tok karna yemissin sana ne yapmak lazim bilemedim ki simdicanım hiç sorma,
sade gözleme+yaprak sarma...
bunları bi de akşam yemeğimin üzerine, tok tok yedim
8 haziran>>>>85,300
9 haziran>>>>85,000
10 haziran>>>86,300
alismadi alismadi hic biyle detaylar düşünme beynin emir komutasini etkilersin :) günde 100 gram ayda 3 kilo yapar ve az degil sen her gün 100 gramda olsa eksi çıkmaya bak ayda ortalama 4 kilo versen super olur. bide 500 gram hedef yarina cok bir günde kasina su kaybettrrsin anca yani sabirli ol şekerim saglikla zayiflamayida ihmal etme sarkma olmasinVücut az yemeye alıştı mı ne sabah yine 89lu bir rakam beklerken dunden 100 gr eksilmis sadece olsun yılmak yok.. kararlılıkla devam edicem bugün küçük oglum tutturdu okula gidicem diye erken kalktım ogunlerim duzenli olacak bugun yarına 89.5 olmayi hedefliyorum..
alismadi alismadi hic biyle detaylar düşünme beynin emir komutasini etkilersin :) günde 100 gram ayda 3 kilo yapar ve az degil sen her gün 100 gramda olsa eksi çıkmaya bak ayda ortalama 4 kilo versen super olur. bide 500 gram hedef yarina cok bir günde kasina su kaybettrrsin anca yani sabirli ol şekerim saglikla zayiflamayida ihmal etme sarkma olmasin
off offf ne oldu böyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?