♥haftalık kilo verme yarışması♥

tamam canım

sizin destekleriniz ve köteklerinizle ben zayıflıcam sanırım, teşekkür ederim beni düşünen arkadaşlarımmm...

tamam canım

sizin destekleriniz ve köteklerinizle ben zayıflıcam sanırım, teşekkür ederim beni düşünen arkadaşlarımmm...

ne demek rakibem rakiplerim güçlü olursa bende güçlenirim koşun ki yakalamaya çalışayım :)) çıkarcı olduğumu düşünmeye başladım :)

Evet çok yiyince yemek lafını bile duymak istmiyorum.
Amiiinnnn inşaallah sağlıklı bir şekilde
Ben bile şimdiden öyle oldum. Ama az yiyince doymuyorum diyen arkadaşlara tavsiyem salata ve cacık.
Karnınızı bunlarla doyurun bazen bakıyorum 3-4 kaşık salata yazıyosunuz büyük bir tabak salata ya da büyük bir kase cacık yediğim de bırakın doymamayı beni rahatsız bile ediyo inanın hem doyurucu hem de kalorisiz.

Hayirli gunler kizlaarrrr... Kizlar nacizana fikrim yag sarma borek ne yerseniz yeyin saat ucten once yiyin. Bakin ben dun iki dilim pizza yedim buna ragmen eksideyim cunku ywdigimde saat ikiydi. Onca emek veriyoruz yazik etmeyelim kizlar. Hepimiz ayni yollardan gectik ve gecmekteyiz ne laflar duyduk ne bakislar gorduk bizler hakim olalim irademize canlarim

Cok dogru soyluyorsun canim mesela corba karpuz yogurt bunlar mukemml ya.

canım bu yemek düzenini nası oluşturdun ?
Biz hem aile olarak hem de sunnet oldugu icin iki ogun yeriz canim. Bide ben ara ogun yaptigim zaman kilo veremiyorum. Herkesin dusmani baska genelin seker tatli gordugum kadariyla benimki ekmek mesela. et sebze yemegi bir tencere yiyeyim yarim karpuz kavun yiyeyim yine de eksi cikiyorum ertesi gunekmek yemedigim surece. Onun icin dusmanimizi taniyip onlari yemiyoruz

Aferin oğluna bir gün bir gün kaldırmış seni erkenden güne erken başlamak çok önemli kilo verirken akşam da erken yatmak :)

yaa su'cum tamam iki dilim pizza yemissinde baska da birsey yememissin o nasil olacak:)) ben olsam o iki dilim pizzayi yer sadece ekmek bir öğündeki ekmek et ve yağ hakkim gitti diye yanına salata ve yoğurdu dayardim ki doyayim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…