bide tok karna yemissin sana ne yapmak lazim bilemedim ki simdi
Canim ne yaptin yaa. Ben 300 gr aldım bir akşamda onu gram gram verebiliyorum ancak. Evet vermek cok zor değil ama almak daha da kolay. Emeklerimizi böyle bir çırpıda çöpe atmak gunah ya. Bizim böyle kacamaklara hakkımız yoksbeden 'in dedigi gibi dansöz olduk zaten:)) al ver al ver nereye kadar.. lutfen bugün al eline kalemi başlangıç kilonu şuan ki kilonu ve hedefini yaz. Gerekirse hafta hafta yaz günlerin ne kadar cabuk geçtiğini ve senin kaçamak yapmaya hakkin olup olmadığını gosterecek bu sana.. bugunden itibaren kacamak yok tamam mi tatlim??
inşallah canım, kesinlikle dikkat edecem.. ben 85,000'imi geri istiyorummmmGulsayszey canim baya bir fark etmis ama o kilo olmaz insallah 2 gun cok dikkat et ki geri gitsin onlar.
ben de birazdan tartilacam. Heyecanliyim
tamam canım
sizin desteklerinizve köteklerinizle ben zayıflıcam sanırım, teşekkür ederim beni düşünen arkadaşlarımmm...
olur mu sen bizi ve tabi ki aynı zamanda kendini düşünüyorsun...ne demek rakibem rakiplerim güçlü olursa bende güçlenirim koşun ki yakalamaya çalışayım :)) çıkarcı olduğumu düşünmeye başladım :)
olur mu sen bizi ve tabi ki aynı zamanda kendini düşünüyorsun...
Ben bile şimdiden öyle oldum. Ama az yiyince doymuyorum diyen arkadaşlara tavsiyem salata ve cacık.Evet çok yiyince yemek lafını bile duymak istmiyorum.
Amiiinnnn inşaallah sağlıklı bir şekilde
Benim 100 yaaaGöğüs 88 bel 65 kalça 95 canım.
evet tutucam . delirmem geçti :) ama dün emin önü, sultanahmet şu bu derken erimiştir. babama tur rehberliği yapıyorum :)Durum kötü sıkı tutmanın vaktidir.. pogacalara kanmaman iyi olmus.
kuzu toprlanalımm ikimiz de08.06 89.9
09.06 90.2
10.06 90.1
Cok dogru soyluyorsun canim mesela corba karpuz yogurt bunlar mukemml ya.Ben bile şimdiden öyle oldum. Ama az yiyince doymuyorum diyen arkadaşlara tavsiyem salata ve cacık.
Karnınızı bunlarla doyurun bazen bakıyorum 3-4 kaşık salata yazıyosunuz büyük bir tabak salata ya da büyük bir kase cacık yediğim de bırakın doymamayı beni rahatsız bile ediyo inanın hem doyurucu hem de kalorisiz.
kızlar noluyo bize yaaa8 haziran>>>>85,300
9 haziran>>>>85,000
10 haziran>>>86,300
milad'cım, sbeden'cim ve tatlım tambağım...inşallah canım, kesinlikle dikkat edecem.. ben 85,000'imi geri istiyorummmm
Turşu yapma :)Bem hergün tursu yiyorum ve vazgecemiyorum hic. Napacam ben
Biz hem aile olarak hem de sunnet oldugu icin iki ogun yeriz canim. Bide ben ara ogun yaptigim zaman kilo veremiyorum. Herkesin dusmani baska genelin seker tatli gordugum kadariyla benimki ekmek mesela. et sebze yemegi bir tencere yiyeyim yarim karpuz kavun yiyeyim yine de eksi cikiyorum ertesi gunekmek yemedigim surece. Onun icin dusmanimizi taniyip onlari yemiyoruzcanım bu yemek düzenini nası oluşturdun ?
Aferin oğluna bir gün bir gün kaldırmış seni erkenden güne erken başlamak çok önemli kilo verirken akşam da erken yatmak :)Vücut az yemeye alıştı mı ne sabah yine 89lu bir rakam beklerken dunden 100 gr eksilmis sadece olsun yılmak yok.. kararlılıkla devam edicem bugün küçük oglum tutturdu okula gidicem diye erken kalktım ogunlerim duzenli olacak bugun yarına 89.5 olmayi hedefliyorum..
Hayirli gunler kizlaarrrr... Kizlar nacizana fikrim yag sarma borek ne yerseniz yeyin saat ucten once yiyin. Bakin ben dun iki dilim pizza yedim buna ragmen eksideyim cunku ywdigimde saat ikiydi. Onca emek veriyoruz yazik etmeyelim kizlar. Hepimiz ayni yollardan gectik ve gecmekteyiz ne laflar duyduk ne bakislar gorduk bizler hakim olalim irademize canlarim
Aboooo buzdolabı boşaldımı ki :)8 haziran>>>>85,300
9 haziran>>>>85,000
10 haziran>>>86,300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?