- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.940
- 598
benim düşmanım tüm yiyecekler. tek yaşadığım için sadece sağlıklı şeyler alıyorum eve bu hafta babam geldi ilk kez yalnız ağırlıyorum o nedenle evi doldurdum ve ben sürekli yiyorum kendimi frenlemek konusunda beceriksizim. normalde dolabı açıyorum yicek bişi yok diyip kapatıyorum ama şimdi bi sürü şey varBiz hem aile olarak hem de sunnet oldugu icin iki ogun yeriz canim. Bide ben ara ogun yaptigim zaman kilo veremiyorum. Herkesin dusmani baska genelin seker tatli gordugum kadariyla benimki ekmek mesela. et sebze yemegi bir tencere yiyeyim yarim karpuz kavun yiyeyim yine de eksi cikiyorum ertesi gunekmek yemedigim surece. Onun icin dusmanimizi taniyip onlari yemiyoruz
Turşu yapma :)
Salata yogurt corba ye pizza nin yaninda yeter ki pizza borek sarma tatli yani karbonhidratlar ayni ogunde olmasin. Cunku vucut birini yakip digerini depoluyor o da hoooppp yaga donusuyor.yaa su'cum tamam iki dilim pizza yemissinde baska da birsey yememissin o nasil olacak:)) ben olsam o iki dilim pizzayi yer sadece ekmek bir öğündeki ekmek et ve yağ hakkim gitti diye yanına salata ve yoğurdu dayardim ki doyayim:))
Aferin oğluna bir gün bir gün kaldırmış seni erkenden güne erken başlamak çok önemli kilo verirken akşam da erken yatmak :)
Cuk cuk cuk hiç olmadı bu hiççç :)canım hiç sorma,
sade gözleme+yaprak sarma...
bunları bi de akşam yemeğimin üzerine, tok tok yedim
Birak bir hafta ye madem canim ramazanda dengeleriz insallhbenim düşmanım tüm yiyecekler. tek yaşadığım için sadece sağlıklı şeyler alıyorum eve bu hafta babam geldi ilk kez yalnız ağırlıyorum o nedenle evi doldurdum ve ben sürekli yiyorum kendimi frenlemek konusunda beceriksizim. normalde dolabı açıyorum yicek bişi yok diyip kapatıyorum ama şimdi bi sürü şey varoff tutacağım kendimi. her yer yiyecek okulda öle sürekli bişi yiyorlar
öle yaptım ama tutmaya çalışıyoum şimdiden bir kilo aldım geçen hafta 51.1 görmüştüm . acayip iştahlıyım insanlar inanmıyor ama anında yükseli kilom. yemek yemek çok güzel bişiBirak bir hafta ye madem canim ramazanda dengeleriz insallh
Tam da spor zamanııı tabiii o kadar çok yiyince spor yapacak halin de kalmadı bencileyinnn.canım hiç sorma,
sade gözleme+yaprak sarma...
bunları bi de akşam yemeğimin üzerine, tok tok yedim
tebrık ederım cnmKizlar coook mutluyum
8 haziran 85.5
9 haziran 85.4
10 haziran 84.3
bu haftanin birincilige oynayacam bu hafta
edit:dun sabah bende 2 dilim pizza yemistim
son hamleye rağmen yine de süper olmuş.Günaydın arkadaşlar DÜN 6.30 gibi uyandım
7.00-7.30 arası yarım saat ip atladım 30 dk-1500 sayı
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
1 kk peynir 8 zeytin domates salatalık ve 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım
Ara çayın yanında 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm 100 squat yaptım
Öğle 2 köfte 1 kase cacık
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
öğleden sonra yine 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm
30 dk ip atladım 1500 sayı olmuştu
Akşam 7 gibi 2 közlenmiş patlıcan büyük bir kase marul dereotlu salatalıklı cacık yedim
10 gibi de 2 kayısı 1 dilim karpuz Biliyorum yememeliyim aç da değilim can sıkıntısı kızım 1 de daha uyumamıştı.
saat 3 den sonra bişey yemiyo musun?Hayirli gunler kizlaarrrr... Kizlar nacizana fikrim yag sarma borek ne yerseniz yeyin saat ucten once yiyin. Bakin ben dun iki dilim pizza yedim buna ragmen eksideyim cunku ywdigimde saat ikiydi. Onca emek veriyoruz yazik etmeyelim kizlar. Hepimiz ayni yollardan gectik ve gecmekteyiz ne laflar duyduk ne bakislar gorduk bizler hakim olalim irademize canlarim
saat 3 den sonra bişey yemiyo musun?Hayirli gunler kizlaarrrr... Kizlar nacizana fikrim yag sarma borek ne yerseniz yeyin saat ucten once yiyin. Bakin ben dun iki dilim pizza yedim buna ragmen eksideyim cunku ywdigimde saat ikiydi. Onca emek veriyoruz yazik etmeyelim kizlar. Hepimiz ayni yollardan gectik ve gecmekteyiz ne laflar duyduk ne bakislar gorduk bizler hakim olalim irademize canlarim
kuzu toprlanalımm ikimiz de
milad'cım, sbeden'cim ve tatlım tambağım...
yarına en fazla 85,500 sözü veriyorum sizlere...
benim düşmanım tüm yiyecekler. tek yaşadığım için sadece sağlıklı şeyler alıyorum eve bu hafta babam geldi ilk kez yalnız ağırlıyorum o nedenle evi doldurdum ve ben sürekli yiyorum kendimi frenlemek konusunda beceriksizim. normalde dolabı açıyorum yicek bişi yok diyip kapatıyorum ama şimdi bi sürü şey varoff tutacağım kendimi. her yer yiyecek okulda öle sürekli bişi yiyorlar
öle yaptım ama tutmaya çalışıyoum şimdiden bir kilo aldım geçen hafta 51.1 görmüştüm . acayip iştahlıyım insanlar inanmıyor ama anında yükseli kilom. yemek yemek çok güzel bişi
Kizlar coook mutluyum
8 haziran 85.5
9 haziran 85.4
10 haziran 84.3
bu haftanin birincilige oynayacam bu hafta
edit:dun sabah bende 2 dilim pizza yemistim
tebrık ederım cnm
E hadi 1 haftaligina sen al bakalim birinciligi:)) Tebrikler canim
Canım kayısı ye ki hemen bağırsaklarını çabuk boşaltsın acaip işe yarıyo 2-3 tane yememe rağmen 2 gündür bağırsaklarım iyi çalışıyodün sana olan oldu
bi ileri bi geri, ben de dansöz oldum
Seni çok beğenerek takip ediyorum :) saat 12 gibi öyle yemeği yedim akşam iş dönüşü yürüdüm eve gidince yarım saat ip atladım duştan çıkarken karnım bir gurulduyo var yaaa görsenn 7 gibi mecburen akşam yemeği yedim napıyıııımHayirli gunler kizlaarrrr... Kizlar nacizana fikrim yag sarma borek ne yerseniz yeyin saat ucten once yiyin. Bakin ben dun iki dilim pizza yedim buna ragmen eksideyim cunku ywdigimde saat ikiydi. Onca emek veriyoruz yazik etmeyelim kizlar. Hepimiz ayni yollardan gectik ve gecmekteyiz ne laflar duyduk ne bakislar gorduk bizler hakim olalim irademize canlarim
Hem de acı biber ekmek de yedirir o :) iştahı da açar :)Yapmiyorum ki hazir aliyoruz aci biber turşusu.... her yemekte var bazen kahvaltı da bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?