• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın arkadaşlar DÜN 6.30 gibi uyandım
7.00-7.30 arası yarım saat ip atladım 30 dk-1500 sayı
İşe gelirken 20 dk yürüdüm

1 kk peynir 8 zeytin domates salatalık ve 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım
Ara çayın yanında 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm 100 squat yaptım
Öğle 2 köfte 1 kase cacık
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
öğleden sonra yine 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm
30 dk ip atladım 1500 sayı olmuştu

Akşam 7 gibi 2 közlenmiş patlıcan büyük bir kase marul dereotlu salatalıklı cacık yedim
10 gibi de 2 kayısı 1 dilim karpuz Biliyorum yememeliyim aç da değilim can sıkıntısı kızım 1 de daha uyumamıştı.
Günaydın canim . masallah yaa nasilda atliyorsun ip. benim etlerim gevsek atlayamiyorum demistimya yarin atlet korse giyip deneyeceğim. aksam yedigin patlicanlarin yaninda ekmek yedin mi. kuru erik filan ne kadar sağlıklı gun icinde güzel besleniyorsun

Anlaşıldı kaptanım:) haklisin ama buyuk rakam hedefleyince o gun daha iyi motive oluyorum. Merak etme benim en az yemiş halim de pek az degil:)) su nun yanında ben diyetteyken bile dünyaları yiyorum:)
:)) yine de ölçüyü kaçırma canim az ve çeşitli yemek sağlıktir.

Günaydın canim . masallah yaa nasilda atliyorsun ip. benim etlerim gevsek atlayamiyorum demistimya yarin atlet korse giyip deneyeceğim. aksam yedigin patlicanlarin yaninda ekmek yedin mi. kuru erik filan ne kadar sağlıklı gun icinde güzel besleniyorsun
Ekmek yemedim çünkü büyük kase cacığımın içinde marul dereotu bol salatalık var beni gerçekten o doyuruyo.
Annem kurutmuştu eriği siyah erikten gerçekten sağlıklı.

Arkadaşın biri "sporcular gibi atlayabiliyo musun?" diyo 5 kilo daha verirsem atlarım diyorum ben de.
Dün de anlattım parmak ucunda çok zıplamıyorum yavaş yavaş uzun süre önce 20 sayı da bir duruyodum artık
30 da durup kağıda yazıyorum ısınınca devam etmek istiyo insan.

Ekmek yemedim çünkü büyük kase cacığımın içinde marul dereotu bol salatalık var beni gerçekten o doyuruyo.
Annem kurutmuştu eriği siyah erikten gerçekten sağlıklı.

Canim bence senin bagirsaklari calistiran kayisi değil o yedigin kuru eriklerdir. Erigin laksatif etkisi kayisoya gore daha fazla.
benim de ciddi kabizlik sorunum var.bugun duzenli kuru erik yemeye basladim ac karna

Kizlar coook mutluyum:KK49:
8 haziran 85.5
9 haziran 85.4
10 haziran 84.3:nazar:

bu haftanin birincilige oynayacam bu hafta

edit:dun sabah bende 2 dilim pizza yemistim:KK53:
ama duurrrr

bugün tartıda fahiş bi rakam görmüş olsam da, biz de ölmedik daha...
ben de varım tatlım tambağım...
erken gülme bence... son gülen ben olacağım:21::21:

toparlanalim valla :KK43:

Aklıma yazdım canim 85.5 85.5 85.5:)) tamamdir canim:))saka bi yana elinden geleni yap gerisi onemli değil daha az eksi olursa da moralini bozmamaya hazirla kendini..

dolapta ki herseyi ye canım ama zamani var de kendi kendine. Ogunler e yay doğru siralamayi yaptınmi hem mahrum kalmaz hem de kilo verirsin..

Bencede ipin ucunu birakma canım bide aldıklarını vermeye ugrasacaksin:KK43:

doğru söylüyorsun canım, yine de ulaşırım o rakamın altına gibi geliyo... hayırlısı...

Canım kayısı ye ki hemen bağırsaklarını çabuk boşaltsın acaip işe yarıyo 2-3 tane yememe rağmen 2 gündür bağırsaklarım iyi çalışıyo

sabah 2 tane tazesinden yedim canım, onun da kalorisinden korkuyorum... bi başlarım da duramam diye, çok severim de...

Back
X