canımmmmGulcugum moralini bu kadar bozma olan oldu artik canim bugüne bakacaksin yarin tartida iyi bir rakam göreceğine yürekten inanıyorum
canımmmDoğum günün de kutlu olsunn nice mutlu ve sağlıklı yaşlara
toparladın valla8 haziran 75.8
9 haziran 76.6
10 hazirn 75.9
insani kendini tanimasi neyin ne etki yaptigini bilmesi gercekten cok güzel. bu ozelligi herkesin kazanmasi lazim.Biz hem aile olarak hem de sunnet oldugu icin iki ogun yeriz canim. Bide ben ara ogun yaptigim zaman kilo veremiyorum. Herkesin dusmani baska genelin seker tatli gordugum kadariyla benimki ekmek mesela. et sebze yemegi bir tencere yiyeyim yarim karpuz kavun yiyeyim yine de eksi cikiyorum ertesi gunekmek yemedigim surece. Onun icin dusmanimizi taniyip onlari yemiyoruz
Kizlar coook mutluyum
8 haziran 85.5
9 haziran 85.4
10 haziran 84.3
bu haftanin birincilige oynayacam bu hafta
edit:dun sabah bende 2 dilim pizza yemistim
kacirmisim canim görmedim. bende hepsini bir anda atliyorsun saniyordumArkadaşın biri "sporcular gibi atlayabiliyo musun?" diyo 5 kilo daha verirsem atlarım diyorum ben de.
Dün de anlattım parmak ucunda çok zıplamıyorum yavaş yavaş uzun süre önce 20 sayı da bir duruyodum artık
30 da durup kağıda yazıyorum ısınınca devam etmek istiyo insan.
ama duurrrr
bugün tartıda fahiş bi rakam görmüş olsam da, biz de ölmedik daha...
ben de varım tatlım tambağım...
erken gülme bence... son gülen ben olacağım
Çok yeme 3-4 tane :)
sen beni de gectinbir sonraki kurbanimiz kim acaba
Hadi bakalim beklemedeyim seni.... insallah yarin 83 leri görürüm ...
Genelde 2 tane oluyor canim kucuklerse 3 oluyor.fazla yemiyorum.
evetVallahi milad2015 gulsayszey sen ve benden iyi dansoz olur ileri geri...
Tatlı yiyeceğine bulgur pilavı yesen daha iyi :)Off kızlar bende bir ileri bir geri noldu bu hafta anlamadım 67 lerdeydim 68in altına ınemıyorum artık pilav makarna yapmıyorum hamur işi yok ama yemeyı çok seviyorumhele tatlı eşimle iddaya gırdım ağustosa kadar 55 olucam diye kızlar motivasyona ıhtıyacım var bana gaz verin lütfennn
yarismaci alimi sona erdi ilk sayfada bilgi var kusura bakmayinBen de katılıyorum aranıza :) Kilom 55 boyum 1,65 hedef kilom 48. Bu hafta diyet ve pilatese başladım, bakalım ne kadar zaman harcayacağım bunun için
canim benim ki ödemdi :)toparladın valla
darısı başıma...
evetonlar yeni dansöz ben ocak ayindan beri dansozum. 75 ten kurtulursam dansozlukten istifa ocak ayinda 75 tim
anammm her gün 1 kilo mu vercen sen???
nice mutlu yıllaracanımmm
çok tşk ederim ...
evet bugün 30 dan gün almaya başladım....
vay be 30 oldummm
hemen gitmş canım aldığın8 haziran 75.8
9 haziran 76.6
10 hazirn 75.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?