♥haftalık kilo verme yarışması♥

Keşke sabah poğaça yerine kahvaltı yapsan bol domates salatalıklı.

beni topa tutun arkadaşlar, felaket artı çıktım bugün...

kabul hafta sonu çok fazla kaçırdım, bi de regli olmak üzereyim...

ramazana böyle girmek istemezdim ama... oldu işte...

kilo>>>>87,200

Selamun aleykum canlarim. Kilom 58.1 elhamdulillah. Kizlar ben kilo verme isini sonlandirdim. hatta iki kilo falan da alabilirim ramazanda. Avurtlarim dissiz nenelerinki gibi oldu. Annm dun kaburgalarimi sayiyordu ben boyle bi zayiflik istemiyorum. Spor yapip abartmadan yemeyi dusunuyorum sizce nasil olur

Katılıyorum hamilelik döneminde yedim yedim yedim 23 kilo ne demek yaa önceleri 55-65 arası gidip gelirken
77 kilo olmuştum 1.53 boyla genişlemiştim resmen artık daha dikkatli olacağıma dair söz verdim kendime
Artık + görmek yok benim hayatımda.

Merhabalar,

Birkaç gündür rahatsızdım giremedim. sporu biraz aksattım. tartıldım ve 68,200 yada 68,300 gibi bişeyim sanırım. tartım elektronik olmadığı için net yazamıyorum ama 1 haftaya kalmaz elektronik bir tartı alıcam.

kahvaltı:
1 yagda yumurta
1 dilime yakın ekmek
4/1 kk peynir

şimdi kakule çayı içiyorum.

öğlen sütlü buğday ve pirinç gevreği yiycem.

canım boyun gayet uzun seni 60-65 arası bile kurtarır

Gecen hafta 85.5
bu hafta 84.3 kg
fark1200

Ben de dun coookkk sapittiiimmmm. Ama onlar yarina kalmaz giderler. Bu arada net paketim az kaldi arada ugrarim

Aynenn en çok yediğim şey yumurta haşlanmış yağda menemen her türlü yiyorum.

Sen ne yesen de miden rahatsız olacağı için az yersin canım ama herkes aynı değil arkadaşlar biraz dikkat etsinnnn

bizde aksilik cikmazsa piknige gidicez canim ama kek pogaca yapmayacm. senin cocuklar varsa yapmak gerekiyor biseyler.biz bir ekmek bir sucuk azcik kofte salata semaver o kadar :)
Çocuk da olsa sadece onlar için yapmak lazıım çok yapınca yiyosun malum israf olmasııın diye :)

Ne güzel bekarken gidememiştim yurt dışına şimdi hiç gidemiyorum eşim kızım.
İyi yolculuklar iyi tatiller sana.

Çocuk da olsa sadece onlar için yapmak lazıım çok yapınca yiyosun malum israf olmasııın diye :)

evet katılıyorum. benim 6 kişilik bir kek kalıbım var kızım isteyince ona yapıyorum. babasıyla ikisi 2-3 günde yiyorlar bana kalmıyor :)

Güzel hedef ben de böyle ip atlamaya devam edersem 15 gün sonra 54 olurum :)

Geçmiş olsun canımmm inşallah birşey çıkmaz rahat ol önemli olan tetkiklerini yaptırıyor olman.

Aynenn insanın evi gibi olmuyo yaaa

Canımm bence kilo alma benim de belim çok inceldi ama 2 kiloyu vermek ne kadar zor en iyi sen biliyosunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…