- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Keşke sabah poğaça yerine kahvaltı yapsan bol domates salatalıklı.kızlar ben bugün tozuttum. bu hafta hiç veremeyince bugün de istediğim gibi takıldım.
sabah bir poğaça yarım açma az sütlü kahve
ara 10 yeşil erik
öğlen 2 dilim pizza ve sade soda
ara bir çay latte
akşam yeşil fasülye, açmanın geri kalanı ve bir dilim çikolatalı kek
Ben olsam eşim yok diye yemek yapmaz yürüyüş yapardımben burdayım yalnız bir dilim kek daha yiyorum çayla. bana noldu inanın bilmiyorum kocam gitti diye mi oldu
Katılıyorum hamilelik döneminde yedim yedim yedim 23 kilo ne demek yaa önceleri 55-65 arası gidip gelirkenAy öyle demeyin canim ya biz oyle diye diye bu kadar kilo aldık. Zaten bu bir kandirmaca kizlar.. kendimizi kandiriyoruz. rahatima bakayım nasilsa hizli veririm diyerek ben cok aldım verdiklerimi sol taraftan gelen bu fısıltılara çok kanmamak lazım:)))
kuzum iyi toparladın :)Gecen hafta 89.9
Güncel 89.7
canım boyun gayet uzun seni 60-65 arası bile kurtarırSelamun aleykum canlarim. Kilom 58.1 elhamdulillah. Kizlar ben kilo verme isini sonlandirdim. hatta iki kilo falan da alabilirim ramazanda. Avurtlarim dissiz nenelerinki gibi oldu. Annm dun kaburgalarimi sayiyordu ben boyle bi zayiflik istemiyorum. Spor yapip abartmadan yemeyi dusunuyorum sizce nasil olur
Aynenn en çok yediğim şey yumurta haşlanmış yağda menemen her türlü yiyorum.Protein tokluk hissini artırıyor, çünkü sindirimi daha uzun sürüyor. Öğünlerde proteini atlarsanız açlık zili daha çabuk çalıyor. Daha fazla yeme ihtiyacı hissediyorsunuz. Fasulye, yumurta, beyaz et ve süt ürünlerini düzenli şekilde tüketmeye çalışın.
Sen ne yesen de miden rahatsız olacağı için az yersin canım ama herkes aynı değil arkadaşlar biraz dikkat etsinnnnEğer yapabilirsen çok güzel olur canım.
Ben yapamazdım da. Genelde arkadaşlarla yapılan böyle şeylerde normal yiyorum sonraki günlerde kısıyorum baya baya ama dengelemek için bazen yanlış mı yapıyorum diye düşünmüyor da değilim
Çocuk da olsa sadece onlar için yapmak lazıım çok yapınca yiyosun malum israf olmasııın diye :)bizde aksilik cikmazsa piknige gidicez canim ama kek pogaca yapmayacm. senin cocuklar varsa yapmak gerekiyor biseyler.biz bir ekmek bir sucuk azcik kofte salata semaver o kadar :)
Ne güzel bekarken gidememiştim yurt dışına şimdi hiç gidemiyorum eşim kızım.konferansa gidiyorum sunum için tatlım. Annemi de sürüklüyorum ona da değişiklik olur. Babamı kaybettik bir süre önce. Annem yalnız kalsın istemiyorum. Böyle fırsatlar olunca o da gelsin istiyorum. Beraber geziyoruz iyi oluyor.
Çocuk da olsa sadece onlar için yapmak lazıım çok yapınca yiyosun malum israf olmasııın diye :)
Gecen hafta 85.5
bu hafta 84.3 kg
fark1200
Ben de dun coookkk sapittiiimmmm. Ama onlar yarina kalmaz giderler
Güzel hedef ben de böyle ip atlamaya devam edersem 15 gün sonra 54 olurum :)15 haziran ???
16 haziran 》hedef 》75.400
18 haziran 》hedef 》75.000
20 haziran 》hedef 》74.500
22 haziran 》hedef 》74.000
24 haziran 》hedef 》73.600
26 haziran 》hedef 》73.000
28 haziran 》hedef 》72.600
30 haziran 》hedef 》72.400
Geçmiş olsun canımmm inşallah birşey çıkmaz rahat ol önemli olan tetkiklerini yaptırıyor olman.selam kızlar günlük menülerini yazamiyorum girmeye hiç firsatim olmuyor yarın pazartesi kilom 67 kızlar veremiyorum aslında fazlada yiyemiyorum kaç gündür doktorlardan gözümü acamiyorum yarın randevum var rahim filmi cektircem benim için dua edermisiniz inşallah bişey çıkmaz bu hafta inşallah artık günlük menülerini yazcam
Aynenn insanın evi gibi olmuyo yaaaKızlar Günaydın;
1 haftadan sonra herkese merhaba...gittik geldik. kızımı yine her zaman ki gibi böcek ısırdı yara oldu onunla uğraştık. çok şükür daha iyi. çok yorucu geçti. 2 gündür de ev işleri derken iyice bittim.
haftanın birincisi olmuşum :) diğer arkadaşlarımı da tebrik ederim. bugünkü bildirimimle sanırım sonuncu olacağım :)
çok düzenli yemek olmadı maalesef insanın kendi evi düzeni olmuyor. kaçamak yapmadım ama spor hiç yapamadım. gittiğim akşam erkenden regl oldum. hava değişimi derken uzun sürdü bir de sinir stres üstüne tuz biber oldu burnumdan geldi.
giderken 75.1 idim.
bugün 75.4 sıfırladım her şeyi sil baştan.
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 aalatalık, 1 kk keçi peyniri, 5 siyah zeytin
Ara; 2 ceviz
Öğlen; Yoğurt, Taze Fasulye
Ara: 3 kayısı
Akşam; Mercimek çorba ve etli yaprak sarması ( 4-5 tane yicem) ve salata
Sizler ne yaptınız herkes iyi mi ?
Canımm bence kilo alma benim de belim çok inceldi ama 2 kiloyu vermek ne kadar zor en iyi sen biliyosunn.Selamun aleykum canlarim. Kilom 58.1 elhamdulillah. Kizlar ben kilo verme isini sonlandirdim. hatta iki kilo falan da alabilirim ramazanda. Avurtlarim dissiz nenelerinki gibi oldu. Annm dun kaburgalarimi sayiyordu ben boyle bi zayiflik istemiyorum. Spor yapip abartmadan yemeyi dusunuyorum sizce nasil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?