tamam canim biliyrmSbedencim ben tartilamadim persembe tartilacagim bildiririm bu arada kilo veren herkesi tebrik ederiederim
i
15.06 ----> 54,8
16.06 ---->54,7
17.06 ----> 55,0
Dün akşam gece yemesi yaktı beni dedün gayet güzel tamamlamıştım aslında.
SABAH
Pastırmalı yumurta
Çay
AKŞAM
adana kebap ın et kısmı lavaşından çok az yedim.
Böyle bitirmek varken gece cozuttumönce çekirdek yedim. Tuzlu tuzlu. Sonra avuç içi kadar ekmek yedim. Bi de kremalı bisküvi yedim.
Ee gecenin 12 sinde yersem bunları sabah da +300 çıktım. Yaw şaka maka yukarı yükseliyorum yaw. Kontrol altına girmem laxım. Ama şu kesin burayı çok aktif okumayınca insan iradesi daha da hassas oluyotelefondan da olsa okumaya gayret göstericem.
ahanda 55 olmuşsen napisen böyle olmuyii
15.06 ----> 54,8
16.06 ---->54,7
17.06 ----> 55,0
Dün akşam gece yemesi yaktı beni dedün gayet güzel tamamlamıştım aslında.
SABAH
Pastırmalı yumurta
Çay
AKŞAM
adana kebap ın et kısmı lavaşından çok az yedim.
Böyle bitirmek varken gece cozuttumönce çekirdek yedim. Tuzlu tuzlu. Sonra avuç içi kadar ekmek yedim. Bi de kremalı bisküvi yedim.
Ee gecenin 12 sinde yersem bunları sabah da +300 çıktım. Yaw şaka maka yukarı yükseliyorum yaw. Kontrol altına girmem laxım. Ama şu kesin burayı çok aktif okumayınca insan iradesi daha da hassas oluyotelefondan da olsa okumaya gayret göstericem.
canım google a bikini projesi yaz, altta çıkan blog sayfasına tıklahepfit @deniz3344 Kizlar dun sordum yazan olmamis sizi okurken güldüren bikini projesini merak ettim acilmadi nerde o yazi
Su anki halim kizlar isteyen arkadaslar vardi:))
maşallah canım inceciksinSu anki halim kizlar isteyen arkadaslar vardi:))
Sağolasın tatlımmaşallah canım inceciksin
tamam canim tesekkur ederimcanım google a bikini projesi yaz, altta çıkan blog sayfasına tıkla
bikiniprojesi.kadinlarkulubu.com
başında www yok
wawwww bi an ben bu kadar zayifladigimi hayal ettim heyecanlandim :) cok iyi görünüyor daha zayiflamaa. Bacaklar tam daha inceye gerek yok bencee
Teşekkür ederim canımcım sayende ve sayenizde inan kiSwww
wawwww bi an ben bu kadar zayifladigimi hayal ettim heyecanlandim :) cok iyi görünüyor daha zayiflamaa. Bacaklar tam daha inceye gerek yok bencee
Sen güçlü bi insansin istikrarlisin bunu kendine ispatlamis oldun. icindeki bu gücün kiymetini bil. Ben ve benim gibilerde surunur böyle istikrar ve zayif hallilik yüzündenTeşekkür ederim canımcım sayende ve sayenizde inan ki
Bence de böyle tam iyi canım artık korumalıyım bunu.
Geçen seferden çok çok daha azimli ve kararlısın canım bunu hem görüyorum hem hissediyorum.Sen güçlü bi insansin istikrarlisin bunu kendine ispatlamis oldun. icindeki bu gücün kiymetini bil. Ben ve benim gibilerde surunur böyle istikrar ve zayif hallilik yüzünden. Ama ramzanda sanirim zayiflayacagm. Hadi hayirlisi icinden bir dua et bana da
Sagol canim aslinda onceden daha cok kafaya takiyordm. bu arada bende laf çok icraat yok bu yapim kötü . Ramazan ola hayrolaGeçen seferden çok çok daha azimli ve kararlısın canım bunu hem görüyorum hem hissediyorum.
Tabiki dua da ederim inşaallah sağlıkla gidecek o fazlalıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?